Валерій
Директор ресторану
- Занятость:
- Полная занятость, неполная занятость.
- Возраст:
- 34 года
- Город:
- Черкассы
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/9312796
Опыт работы
Директор ресторану
с 02.2012 по 01.2023
(10 лет 11 месяцев)
Ресторан і доставка їжі (Готельно-ресторанний бізнес)
Образование
КТЕП
Економіка і управління персоналом, Київ
Неоконченное высшее, с 2014 по 2018 (4 года)
Знания и навыки
Знание языков
- Украинский — свободно
- Русский — свободно
- Английский — выше среднего
Дополнительная информация
Особисті досягнення :
- Потрапив в ТОП 100 поварів України у 2009 році
- 8 місяців навчання у закладах Миколи Тищенко
- 10 років праці в ресторанах :
Рішєлье , Пушистий , ЯпонаХата( ресторан), Роккі , Франт , L’Kafa
- 8 років праці в закладах швидкого харчування :
SoloSushi , СушіЯ, ЯпонаХата ( фастфуд), L’Kafa(кафе) , Festival Sushi , InariSushiFox, Dofamin .
- приймав участь у відкритті 28 закладів по Україні :
- заклади швидкого харчування ;
- доставки і самовивіз їжі ;
- ресторани ;
- кафе ;
- працював по договору у 8 закладів і 3 мереж на посаді «Антикризовий менеджер»:
- ресторани ;
- мережі харчування ;
- кафе ;
- доставка їжі ;
- працював найманим технологом їжі :
- корекція технологічних карт ;
- створював нові технологічні карти ;
- корекція цін з постачальниками ;
- багато роботи провід з постачальниками і добивалися кращіх цін для закладу ;
- вчив працювати поварів з тех. картами;
- створював нові заготовки
- підбирали правильні ціни і калькуляції;
- працював су-шефом і шеф кухарем :
- організація процесу ;
- мотивація персоналу;
- створення нових страв ;
- сезонні страви вводив;
- працював з постачальниками ;
- заміна продуктів на інші в стравах ;
- вчив працювати з списанням і приходу продуктів ;
- 6 років праці директором ресторанів і кафе :
- відкриття закладів ;
- створення процесів ;
- прийом на роботу працівників;
- організація робочого процесу ;
- періодичні Бріфінги з персоналом ;
- кожного дня звіт по фінансам і роботі ;
- багато співпраці з постачальниками і їх цінами ;
- стабільна перевірка цін і калькуляцій закладу ;
- кожного дня пошуки нових вигідніших постачальників ;
- контроль роботи залу та кухні ;
- на розгляд пропоную нові ідеї для розвитку ;
- працюємо з рекламами в :
instagram, facebook, google , telegram , місцеві реклами і блогери;
Шукаю роботу тому , що власник переїхав за кордон з закладом
Другие резюме этого кандидата
35 000 грн
Черкассы, Удаленно
Полная занятость, неполная занятость
- Суші-шеф, InariSushiFox і SushiKo, 4 года 9 месяцев
Черкассы
Неоконченное высшее образование
Образование: 01.2014 - 01.2018: Економіка і управління персоналу (КТЕП, Київ). Спеціальність : -бухгалтер; -менеджер; -економіст; -методист;...
Похожие кандидаты
Керуючий рестораном
Черкассы, Ивано-Франковск
,
еще 4 города
Керівник ресторану, керуючий
35000 грн, Черкассы
Директор готелю, ресторану
Черкассы, Днепр
,
еще 7 городов
Провідний консультант, менеджер проєктів, керуючий мережею ресторанів, кафе (ресторанний консалтинг)
Черкассы, Винница
,
еще 8 городов
Ресторатор, операційний директор ресторану, шеф-кухар
Черкассы, Винница
,
еще 8 городов