Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 1 мая 2023 Файл

Арсен

Керуючий рестораном

Возраст:
27 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Авагімян Арсен Самвелович
Тел: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Адрес: місто Вишгород, Глібова 31а
e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

КВАЛІФІКАЦІЯ
Бакалавр по спеціальності Міжнародна економіка
ДОСВІД РОБОТИ:
Керуючий рестораном – с 08.2022 по теперішній час
Адміністратор ресторана с 2020 по 08.2022
Бармен бариста 2 роки
Офіціант 3 роки
Навички та досягнення:
- досвід керівника персоналом (в підпорядкуванні 25 людей).
- формування з нуля команди професіоналів (набір та навчання персоналу, проведення тренінгу по удосконаленню сервісу в ресторанному бізнесі).
- повний контроль роботи персоналу (каса, кухня, зал та бар) контроль якості блюд. Участь в розробці нового меню.
- контроль закупок, складання заявок.
- робота по пошуку постачальників, підписання та складання договорів, розрахунок з постачальниками.
- контроль виконання планів та оптимізація витрат.
- ведення касової дисципліни.
- ведення та розробка внутрішньої документації.
- контроль збереження ТМЦ в ресторанному бізнесі.
-проведення інвентаризації.
- робота з показниками Food cost.
- розробка та використання ефективної маркетингової стратегії (акції, бонусу, робота з блогерами) для підвищення товарообороту та середнього чеку.
- ефективне управління всіма процесами з цілю підвищення рентабельності продаж.
- досвід вирішення всіх конфліктних ситуацій.
- спілкування з гостями ресторану та створення гостинної атмосфери.
- глибоке знання всіх процесів кухні та залу.
- великий досвід проведення банкетів до 40 гостей.
- самостійність в прийнятті рішення.
- забезпечення безперебійної роботи закладу.
- звітність перед власником закладу.

ЦіЛЬ: Отримання посади менеджера (керуючого) ресторана.
Бажана заробітна плата від 25000 гривень
Досвід:
01.07.2022- по теперішній час керуючий рестораном YaKava Prostir.
03.08.2020 – 31.05.2022 Адміністратор ресторану Yakava Prostir
15.05.2020 – 31.07.2020 Адміністратор ресторану Тюлька

Основні обовязки:
• Організація та ведення ресторанного бізнесу на основі сучасних тенденцій.
• Формування та керівництво молодої та професійної команди.
• Організація планування, обліку та контролю від закупівлі сировини до реалізації продукції.
• Проведення інвентаризації.
• Робота по пошуку нових постачальників.
• Організація та проведення банкетних заходів.
• Організація безперебійної роботи закладу.
• Контроль блюда на якість, візуальний вид та вагу
• Проведення співбесід на усі цехи.
• Розробка та робота з внутрішньою документацією.

Досягнення:
Позитивні відгуки гостей як про якість блюд, так і про якість обслуговування.
Збільшення середнього чеку.
Збільшення прибутку.
Освіта:
2013-2017г Національний Університет Харчових Технологій. Стаціонар.
Факультет: Міжнародна економіка
Бакалавр за спеціальністю міжнародна економіка
2015-2017г Військова кафедра за спеціальністю тилове забеспечення
Особисті данні: 26 років, не одружений
Додаткова інформація:
Впевнене використання ПК (Word, Excel, R-keeper, Poster, iiko)
Маю авто. Стресостійкий.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: