Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 26 марта 2023 Файл

Тимур

Керуючий

Возраст:
42 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

CV
Я: Бураєв Тимур Недімович (03.08.1981)
Моя мета: здобуття посади операційного
керівника мережі громадського харчування.
Мої навички: створення стартапів, фінансове планування,
стратегічний підхід до ведення бізнесу, командоутворення, самоосвіта.
Загальний досвід: 06.1998 – 01.2023
Мій досвід роботи:

Мережа китайських бістро «Duck Please» / «HotPot, plz» / «Азійський експрес»
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Операційний керівник ( 09.2021 – 01.2023)
Чотири локації, посадкових місць – 200
Мої досягнення: оптимізація шляхом фінансового планування, як наслідок привів
компанію з мінуса у плюсовий % рентабельності (20%).

Ресторан «Редкая Птица»
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Керівник ( 02 -09.2021)
Загальна площа – 800㎡, висадкових місць – 110
Мої досягнення: створив команду із сервісу, мотиваційну програму.
Приріст доходу +10%

Ресторан «Стейк Хаус».
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Київ. Керівник (10.2018 - 10.2019)
Загальна площа – 1000㎡, висадкових місць – 165
 Маркетинг. Дослідження, вивчення цільової аудиторії. Створення персонального
маркетингу під портрет Гостя. Аналіз зворотний зв'язок. Мотивація та заохочення
лояльних Гостей. Залучення нових гостей через непрямі канали комунікацій. Створення
бази гостей за цінностями. Розробка персоналізованих клієнтських привілеїв. Розробка
річного бюджету, планування основних показників роботи підприємства. Оптимізація
статей видатків. Стандартизація процесів.
 Створення сезонних пропозицій у тандемі з Шеф-кухарем, розробка коктейльної
карти та розширення кавового меню в команді з міксологом та баристою.
 Навчання та атестація персоналу. Розробка мотиваційних програм для працівників.
Створення та впровадження бізнес-процесів для всіх підрозділів.
Мої досягнення: оптимізація витрат (40%), збільшення відвідуваності ресторану (15%),
зниження коефіцієнта плинності кадрів (5%)
Ресторан «Караван». Київ.
https://www.tripadvisor.ru/Restaurant_Review-g294474-d1546776-Reviews-Karavan_Halal-
Kiev.html?m=19905
Керівник (09.2010 - 10.2018)
Загальна площа - 680㎡, висадкових місць - 162
 Участь у розробці стратегій розвитку ресторану. Впровадження та контроль
маркетингового плану та контент наповнення в роботі SMM та PR відділів. Робота з
медіа - партнерами із запуску реклами.
 Планування основних фінансових показників на рік та поквартально з урахуванням
сезонності та впливу зовнішніх факторів. Розрахунок ризиків та точки беззбитковості.
Аналіз конкурентів та маркетингові дослідження.
 Пошук іноземного шеф-кухаря, організація презентації шеф-кухарів власникам
об'єкта. Складання схеми меню, розробка та контроль нового меню (з Шеф-кухарем)
згідно з обраною концепцією.
 Персонал. Мотивація з KPI. Створення, впровадження та оновлення бізнес-процесів
за підрозділами.
Мої досягнення: збільшення рентабельності ресторану на 10%, створення бази Гостей
(14 тис. контактів), відновлення та модернізація технічного стану всього підприємства у
режимі, що працює.

Ресторан "Air Beach Club". Кіпр. Менеджер проєкт (06-10.2016)
Загальна площа - 420㎡, посадкових місць – 88
 Запуск ресторану з архітектурного та дизайн проєкту. Контроль роботи підрядників
згідно «Робочого проєкту» (фундамент - запуск ресторану). Розробка корпоративного
стилю та брендбуку
 Пошук та вибір місцевих постачальників продукції бару, кухні, господарчих потреб,
послуг
 Підбір та навчання місцевого персоналу.
 Аналіз місцевого маркетингу та його інструментів. Запуск рекламної компанії
 Передача об'єкта та впровадження локального менеджера ресторану.
Раніше:
- ресторан Смородіна. Київ. Менеджер проєкту.
- ресторан Веранда. Київ. Заступник керівника ресторану
- ресторан Муракамі. Заступник керівника ресторану
І ще багато різного та цікавого досвіду у ресторанному бізнесі:)

Освіта: червоний диплом, «Кримський Державний
Інженерно-Педагогічний Університет» (09.1998 – 06.2003)
Особисте: Одружений, є права водія. Хобі – більярд
Контакти: tel, viber, telegram: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
email: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам