Тимур
Керуючий
- Возраст:
- 42 года
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/9384850
Загруженный файл
Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.
Я: Бураєв Тимур Недімович (03.08.1981)
Моя мета: здобуття посади операційного
керівника мережі громадського харчування.
Мої навички: створення стартапів, фінансове планування,
стратегічний підхід до ведення бізнесу, командоутворення, самоосвіта.
Загальний досвід: 06.1998 – 01.2023
Мій досвід роботи:
Мережа китайських бістро «Duck Please» / «HotPot, plz» / «Азійський експрес»
[
[
[
Операційний керівник ( 09.2021 – 01.2023)
Чотири локації, посадкових місць – 200
Мої досягнення: оптимізація шляхом фінансового планування, як наслідок привів
компанію з мінуса у плюсовий % рентабельності (20%).
Ресторан «Редкая Птица»
[
Керівник ( 02 -09.2021)
Загальна площа – 800㎡, висадкових місць – 110
Мої досягнення: створив команду із сервісу, мотиваційну програму.
Приріст доходу +10%
Ресторан «Стейк Хаус».
[
Київ. Керівник (10.2018 - 10.2019)
Загальна площа – 1000㎡, висадкових місць – 165
Маркетинг. Дослідження, вивчення цільової аудиторії. Створення персонального
маркетингу під портрет Гостя. Аналіз зворотний зв'язок. Мотивація та заохочення
лояльних Гостей. Залучення нових гостей через непрямі канали комунікацій. Створення
бази гостей за цінностями. Розробка персоналізованих клієнтських привілеїв. Розробка
річного бюджету, планування основних показників роботи підприємства. Оптимізація
статей видатків. Стандартизація процесів.
Створення сезонних пропозицій у тандемі з Шеф-кухарем, розробка коктейльної
карти та розширення кавового меню в команді з міксологом та баристою.
Навчання та атестація персоналу. Розробка мотиваційних програм для працівників.
Створення та впровадження бізнес-процесів для всіх підрозділів.
Мої досягнення: оптимізація витрат (40%), збільшення відвідуваності ресторану (15%),
зниження коефіцієнта плинності кадрів (5%)
Ресторан «Караван». Київ.
https://www.tripadvisor.ru/Restaurant_Review-g294474-d1546776-Reviews-Karavan_Halal-
Kiev.html?m=19905
Керівник (09.2010 - 10.2018)
Загальна площа - 680㎡, висадкових місць - 162
Участь у розробці стратегій розвитку ресторану. Впровадження та контроль
маркетингового плану та контент наповнення в роботі SMM та PR відділів. Робота з
медіа - партнерами із запуску реклами.
Планування основних фінансових показників на рік та поквартально з урахуванням
сезонності та впливу зовнішніх факторів. Розрахунок ризиків та точки беззбитковості.
Аналіз конкурентів та маркетингові дослідження.
Пошук іноземного шеф-кухаря, організація презентації шеф-кухарів власникам
об'єкта. Складання схеми меню, розробка та контроль нового меню (з Шеф-кухарем)
згідно з обраною концепцією.
Персонал. Мотивація з KPI. Створення, впровадження та оновлення бізнес-процесів
за підрозділами.
Мої досягнення: збільшення рентабельності ресторану на 10%, створення бази Гостей
(14 тис. контактів), відновлення та модернізація технічного стану всього підприємства у
режимі, що працює.
Ресторан "Air Beach Club". Кіпр. Менеджер проєкт (06-10.2016)
Загальна площа - 420㎡, посадкових місць – 88
Запуск ресторану з архітектурного та дизайн проєкту. Контроль роботи підрядників
згідно «Робочого проєкту» (фундамент - запуск ресторану). Розробка корпоративного
стилю та брендбуку
Пошук та вибір місцевих постачальників продукції бару, кухні, господарчих потреб,
послуг
Підбір та навчання місцевого персоналу.
Аналіз місцевого маркетингу та його інструментів. Запуск рекламної компанії
Передача об'єкта та впровадження локального менеджера ресторану.
Раніше:
- ресторан Смородіна. Київ. Менеджер проєкту.
- ресторан Веранда. Київ. Заступник керівника ресторану
- ресторан Муракамі. Заступник керівника ресторану
І ще багато різного та цікавого досвіду у ресторанному бізнесі:)
Освіта: червоний диплом, «Кримський Державний
Інженерно-Педагогічний Університет» (09.1998 – 06.2003)
Особисте: Одружений, є права водія. Хобі – більярд
Контакти: tel, viber, telegram: [
email: [
Другие резюме этого кандидата
50 000 грн
Киев
Полная занятость
Резюме Я: Бураев Тимур Недимович (03.08.1981) Моя цель: получение должности операционного управляющего сети общественного питания. Мои навыки: создание стартапов, финансовое планирование, стратегический подход...
Похожие кандидаты
Керівник відділу корпоративних фінансів
Киев
Директор, адміністратор, менеджер, заступник
30000 грн, Киев
PMP, менеджер проєктів, керівник проєктного офісу
Киев
Директор ресторана, банкет-менеджер
Киев
Керівник будівельного проєкту
Киев
Директор, начальник швейного, трикотажного виробництва
30000 грн, Киев