Оксана
Директор ресторана, банкет-менеджер
- Занятость:
- Полная занятость, неполная занятость.
- Возраст:
- 42 года
- Город проживания:
- Киев
- Готов работать:
- Киев, Удаленно
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/5129221
Дополнительная информация
Назаренко Оксана Валеріївна
Банкет-менеджер
Керуючий рестораном
Телефон: [
Эл. почта: [
ДАННІ ПРО СЕБЕ
Рік та місце народження: 05.05.1982 м. Київ
Національність: українка
Сімейний стан: не заміжня
ОСВІТА
•[2004 – 2009 ] Академія МВС України. Спеціальність: юрист.
Кваліфікація: фахівець з юридичної справи.
•[1999 – 2000] Київське Вище професійне училище № 1.
Спеціальність: бармен. Кваліфікація: бармен 4 категорії.
ПРОФЕСІЙНИЙ СТАЖ: [ січень 2020-травень 2022] Event сфера
[березень 2019- грудень 2019] комплекс відпочинку «Naturalist»
Керуючий закладом /Банкет-менеджер
[березень 2018- лютень 2019] ресторан «Гольфіст» Гольф Центр Київ
Директор ресторану
[грудень2016-січень2018] «YOLO GRILL RESTAURANT & BAR»
Керуючий закладом
[червень 2016-грудень2016] «YOLO GRILL RESTAURANT & BAR»
Банкет-менеджер/Менеджер закладу
[квітень2016-червень2016] кавовий центр«Fair Finch»
Адміністратор закладу
[червень2015-лютий2016] ресторан«Дніпровська Рівьера»
Менеджер ресторану/Банкет-менеджер
[листопад2009- травень2015] клуб «Корвет»
Адміністратор клубу
[червень2009 – листопад2009] ресторан «БонДжорно»
Старший адміністратор ресторану (помічник керуючого закладом)
Обов'язки:
- координація роботи персоналу;
- підбір персоналу, проведення співбесід з подальшим навчанням специфіці роботи в закладі;
- формування клієнтської бази;
- прийняття резервів і банкетів;
- організація обслуговування банкетів;
- робота з програмою D2;
- проведення тренінгів з персоналом;
- інвентаризація;
- контроль санитарних норм.
[грудень2007 – червень2009] ресторан «Хата рибака»
Старший адміністратор ресторану
Обов'язки: - координація роботи персоналу (адміністраторів, менеджерів, офіціантів, барменів);
- підбір персоналу, проведення співбесід з подальшим навчанням специфіці роботи в закладі;
- формування клієнтської бази;
- прийняття резервів і банкетів;
- організація обслуговування банкетів;
- робота з програмою Б-52, знання Rk-ра,D2;
- проведення тренінгів з персоналом;
- контроль санитарних норм;
- контроль переобліку посуду, замовлення посуду.
[травень 2006 – листопад2007] ЧП «Оленка-Люкс», клуб «Іваніка»
Адміністратор клубу
Обов'язки: - координація роботи персоналу ( кухарів, офіціантів, барменів);
- підбір персоналу, проведення співбесід з подальшим навчанням
- формування клієнтської бази;
- вирішення всіх виникаючих проблем з відвідувачами;
- робота з касовий апаратом;
- інвентаризація .
[вересень 2000 - травень 2006] ЧП «Оленка-Люкс», клуб «Іваніка»
Бармен клубу
[березень 2000 – вересень 2000] ЧП «Оленка-Люкс», клуб «Іваніка»
Офіціант клубу
[грудень 1999 – лютий 2000] ресторан «Іпсіланті»
Офіціант
ЗНАННЯ МОВ
Українська, російська, англійська (базова)
ОСОБИСТІ ЯКОСТІ
Комунікабельна, добрий організатор, самостійна, дисциплінована, відповідальна, цілеспрямована, орієнтація на результат.
ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ
Користувач ПК, ОС - MS Windows XP, Internet,програма 1С:8
Похожие кандидаты
Провідний консультант, менеджер проєктів, керуючий мережею ресторанів, кафе (ресторанний консалтинг)
Киев, Винница
,
еще 8 городов
Управляющий, директор ресторана, кафе, бара
50000 грн, Киев
Управляющий доставкой ресторана, бара, торговой точкой, бар-менеджер
Киев
Управляючий, директор (ресторан, кафе, паб, street food, dark kitchen)
Киев, Львов
,
еще 2 города
Керуючий рестораном, кафе, пабом, менеджер
Киев
COO, керівник відділу, операційний менеджер, project manager, event, art director
Киев