Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 1 мая 2022

Оксана

Директор ресторана, банкет-менеджер

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
42 года
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Назаренко Оксана Валеріївна
Банкет-менеджер
Керуючий рестораном

Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Эл. почта: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

ДАННІ ПРО СЕБЕ
Рік та місце народження: 05.05.1982 м. Київ
Національність: українка
Сімейний стан: не заміжня

ОСВІТА
•[2004 – 2009 ] Академія МВС України. Спеціальність: юрист.
Кваліфікація: фахівець з юридичної справи.

•[1999 – 2000] Київське Вище професійне училище № 1.
Спеціальність: бармен. Кваліфікація: бармен 4 категорії.


ПРОФЕСІЙНИЙ СТАЖ: [ січень 2020-травень 2022] Event сфера
[березень 2019- грудень 2019] комплекс відпочинку «Naturalist»
Керуючий закладом /Банкет-менеджер

[березень 2018- лютень 2019] ресторан «Гольфіст» Гольф Центр Київ
Директор ресторану

[грудень2016-січень2018] «YOLO GRILL RESTAURANT & BAR»
Керуючий закладом

[червень 2016-грудень2016] «YOLO GRILL RESTAURANT & BAR»
Банкет-менеджер/Менеджер закладу

[квітень2016-червень2016] кавовий центр«Fair Finch»
Адміністратор закладу


[червень2015-лютий2016] ресторан«Дніпровська Рівьера»
Менеджер ресторану/Банкет-менеджер

[листопад2009- травень2015] клуб «Корвет»
Адміністратор клубу

[червень2009 – листопад2009] ресторан «БонДжорно»
Старший адміністратор ресторану (помічник керуючого закладом)

Обов'язки:
- координація роботи персоналу;
- підбір персоналу, проведення співбесід з подальшим навчанням специфіці роботи в закладі;
- формування клієнтської бази;
- прийняття резервів і банкетів;
- організація обслуговування банкетів;
- робота з програмою D2;
- проведення тренінгів з персоналом;
- інвентаризація;
- контроль санитарних норм.


[грудень2007 – червень2009] ресторан «Хата рибака»
Старший адміністратор ресторану

Обов'язки: - координація роботи персоналу (адміністраторів, менеджерів, офіціантів, барменів);
- підбір персоналу, проведення співбесід з подальшим навчанням специфіці роботи в закладі;
- формування клієнтської бази;
- прийняття резервів і банкетів;
- організація обслуговування банкетів;
- робота з програмою Б-52, знання Rk-ра,D2;
- проведення тренінгів з персоналом;
- контроль санитарних норм;
- контроль переобліку посуду, замовлення посуду.


[травень 2006 – листопад2007] ЧП «Оленка-Люкс», клуб «Іваніка»
Адміністратор клубу

Обов'язки: - координація роботи персоналу ( кухарів, офіціантів, барменів);
- підбір персоналу, проведення співбесід з подальшим навчанням
- формування клієнтської бази;
- вирішення всіх виникаючих проблем з відвідувачами;
- робота з касовий апаратом;
- інвентаризація .


[вересень 2000 - травень 2006] ЧП «Оленка-Люкс», клуб «Іваніка»
Бармен клубу

[березень 2000 – вересень 2000] ЧП «Оленка-Люкс», клуб «Іваніка»
Офіціант клубу

[грудень 1999 – лютий 2000] ресторан «Іпсіланті»
Офіціант


ЗНАННЯ МОВ
Українська, російська, англійська (базова)

ОСОБИСТІ ЯКОСТІ
Комунікабельна, добрий організатор, самостійна, дисциплінована, відповідальна, цілеспрямована, орієнтація на результат.

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ
Користувач ПК, ОС - MS Windows XP, Internet,програма 1С:8

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: