Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 1 мая 2024 Файл

Валентин

Начальник відділу закупівель

Город проживания:
Бровары
Готов работать:
Бровары, Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Резюме:

Лисецький Валентин Анатолiйович 1964 р.н.
м. Бровари, Київської обл.

Освіта: вища
1981-1989рр. Київський технологічний інститут харчової промисловості.

Фах:
інженер-механік по машинах та апаратах харчових виробництв, конструктор.

Робота:
1989 -1990 рр. головний механік Коростенського м'ясокомбінату; (Забезпечення безперебійної роботи технологічного обладнання підприємства, проведення планових та термінових ремонтів обладнання, співпраця з підрозділами підприємства)

1990 - 1997 рр. начальник відділу прстачання Броварського молокозаводу; (Закупівля та доставка матеріалів, запчастин, лабораторного та офісного приладдя спецодягу і таке інше у повному обсязі необхідного для роботи підприємства на основі аналізу існуючих цін. Обробка первинної бухгалтерської документації. Фінансові звіти. Співпраця з іншими підрозділами підприємства).

1997 - 2004 рр. заст. директора з постачання та збуту готової продукції Броварського молокозаводу; (Робота з міською торгівельною мережею, розширення мережі збуту продукції підприємства, відкриття власного автогосподарста підприємства, заснування та відкриття власної торгівельної мережі підприємства, керування мережею продаж власної продукції підприємства в містах Бровари та Київ. Співпраця з міськими адміністраціями та дозвільними організаціями районів по узгодженню встановлення об'єктів МАФ для розширення торгівельної мережі підприємства, договірна робота, керування відділом постачання, оформлення митних декларацій та збір відповідних документів для відправлення продукції за кордон, співпраця з підрозділами підприємства, участь у тендерах на постачання продукції).

2004 - 2005 рр. прораб " Ліфтмонтаж "; (Реконструкції, заміни та встановлення нового ліфтового обладнання в старих будовах, житлових будинках та новобудовах. Контроль та приймання проведених будівельних робіт від суміжних організацій підрядника. Виготовка машинних приміщень, ліфтових шахт, ліфтових приямків згідно технічної документації перед встановленням ліфтового обладнання. Встановлення обладнання, наладка, випробування, здача в експлуатацію державним контролюючим організаціям).

2005 – 2009 рр. начальник відділу постачання Пухівського вентиляційного заводу. (Планова закупівля всіх необхідних матеріалів для безперебійної роботи підприємства на основі тендерного аналізу цін: комплектуючі, розхідні, інструменти, електроінструменти, спецодяг, офісне приладдя, офісні меблі таке інше. Контроль складських запасів. Планування бюджету закупівель на наступні періоди. Співпраця з іншими підрозділами підприємства).

2010 – фахівець з постачання ТОВ «Аміс Плюс», заст. начальника МТЗ ТОВ «ТИГР КЕЙТЕРІНГ», начальник відділу комплектації ГК «Агрополис».

Хобі: багаторічний досвід пошуку
з металодетектрорм, музика

Водій: категорії "В", "С". з 1989 р.

т. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: