Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 23 апреля 2024 PRO

Володимир

Керівник відділу, менеджер, 30 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
46 лет
Город проживания:
Борисполь
Готов работать:
Борисполь, Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Менеджер по роботі з клієнтами

с 06.2015 по 06.2023 (8 лет)
Атика Транс, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Мененджер з активних продажів та здача в оренду будівельних побутівок, постів охорони, МАФів та інше. Обов’язки: активний пошук нових клієнтів та робота з постійними, організація процесу продажів, надання послуг з оренди майна, розрахунок транспортних перевезень та їх реалізація. Відповідно до цього, узгодження цін та умов, укладення договорів, отримання коштів, постійний контроль за кредиторською заборгованістю, робота в 1С та контроль за оформленням бухгалтерських докментів, взаєморозрахунки та претензіонна робота, за необхідності взаємодія з правоохоронними органами. Офісні обов’язки, виконання доручень керівництва. Юридичні питання, іноді підбір кандидатів на посади.

Образование

Запорізький юридичний інститут

Юрист - правовед, Запоріжжя
Высшее, с 1994 по 1998 (4 года)

Знания и навыки

Саморозвиток Уміння організувати свій робочий день Планування продажу Планування маршрутів Ведення переговорів Робота в команді Робота із запереченнями Уміння працювати в режимі багатозадачності Уміння користуватись оргтехнікою Уміння швидко засвоювати нову інформацію Уміння розставляти пріоритети

Дополнительная информация

Досвід роботи в безпеці підприємства або господарства (внутрішня та економічна), перевірка кандидатів на роботу+співбесіди, організація внутрішніх перевірок, участь в інвентаризаціях, знання бух. обліку, робота в 1С. Розуміння організації підприємства, виробництва, торгової та логістичної діяльності. Юридичний супровід. Знання організації роботи офісу, організація будівельних та ремонтних робіт. Самоорганізація, пунктуальність, організаторські та лідерські здібності, швидка адаптація в колективі.

Наявність особистого авто, водійське посвідчення категорії В,С.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: