Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 22 апреля 2024 Файл

Ярослава

Адміністратор, помічник керівника

Возраст:
32 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Манохіна Ярослава Іванівна

Ціль: помічник керівника, асистент, адміністратор(віддалено)
Дата народження: 06.05.1991 рік
Моб. телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Досвід роботи:
• 2023- січень 2024 Адміністратор станції технічного обслуговування та адміністратор інтернет-магазину «Cardon». Загальна організація роботи СТО у якості помічника керівника (замовлення обладнання, спецінструменту, матеріалів) та виконання адміністративних обов’язків (ведення запису клієнтів, клієнтської бази, накладних, планування сітки завдань працівникам СТО та моніторинг їх виконання). Організація технічних робіт на станції, прийом та видача авто та супровід у процесі виконання ремонту (консультування клієнтів, логістика запчастин та контроль якості виконання робіт).
• 2021-2023 Помічник керівника ТОВ «Оріон-Логістик». Виконання доручень керівника та головного бухгалтера, робота з кадрами (прийом, звільнення, оформлення відпусток), підбір персоналу, робота з програмою 1C 8.2, опрацювання первинної документації (акти, рахунки, договори), нарахування заробітної плати, ведення каси.
• 2019-2021 Офіс-менеджер «Оріон-Логістик». Вхідна/вихідна кореспонденція; замовлення канцелярії, води, кави; travel-підтримка керівників (бронювання готелів, планування відпусток), організація корпоративів.
• 2019 Офіс-менеджер ПП «Ярослав». Вхідна/вихідна кореспонденція, прийом вхідних дзвінків (консультування покупців), ведення обліку робочого часу працівників компанії, виконання доручень керівника.
• 2015-2019 Адміністратор станції технічного обслуговування «Cardon».Загальна організація роботи СТО у якості помічника керівника (замовлення обладнання, спецінструменту, матеріалів) та виконання адміністративних обов’язків (ведення запису клієнтів, клієнтської бази, накладних, планування сітки завдань працівникам СТО та моніторинг їх виконання). Організація технічних робіт на станції, прийом та видача авто та супровід у процесі виконання ремонту (консультація клієнта, логістика запчастин та контроль якості виконання робіт).
• 2014-2015 Спеціаліст по роботі з проблемною заборгованістю в Universal Bank. Серед обов`язків та навичок: володіння техніками різних моделей спілкування з клієнтами, в тому числі агресивно налаштованими, коректне стимулювання до сплати, вміння переконувати, здатність працювати у режимі інтенсивних навантажень.
• 2013 Працювала в Подільському районному центрі соціальних служб для сім'ї дітей та молоді (посада – фахівець з соціальної роботи).

Освіта:
2008– 2013 Національний педагогічний університет ім. М.П. Драгоманова, інститут природничо-географічної освіти та екології, біолог/соціальний педагог.
кваліфікація: магістр (червоний диплом)

Додаткові відомості:
Сертифікат навчального центру «Данко»: «Бухгалтерський облік та 1С:Бухгалтерія 8.2 для менеджерів». Володіння іноземними мовами:
- Англійська – Upper intermediate level
- Українська – рідна
- Російська – вільно

публікації: три статті в наукових виданнях (тематика - біологія)

Особисті якості:
- Активна життєва позиція, цілеспрямованість;
- Організаторські якості, комунікабельність, уважність;
- Неконфліктність у міжособистісних стосунках;
- Відповідальність, оперативність, пунктуальність;
- Легко навчаюсь.

Мої переваги :
Літературна українська мова, гарна дикція, тренована пам'ять, вміння швидко орієнтуватися в ситуації та діяти адекватно обставинам.

Навички роботи:
MS Office (документація, таблиці та графіки, презентації), поштові програми;
Інструменти Google Docs / Sheets / Forms / Analytics
Bitrix24

На базовому рівні володію версткою (HTML+CSS), можу оформити веб-сторінку.
Є досвід роботи з контентом та адміністративними частинами сайтів.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: