Резюме від 23 квітня 2024 PRO

Сергей

Консультант по информационной безопасности, защите интел. собственности, 50 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
64 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

С.пр., нач. лаборатории, начальник специальной кафедры, зав. кафедрой ВУЗа

з 02.1983 по 01.2009 (25 років 11 місяців)
СБ Украины, Киев (Державні організації)

Обеспечение безопасности информационных массивов принадлежащих государству на порученном участке, в последующем научно-педагогическая деятельность по данному направлению и защите интеллектуальной собственности.

Освіта

КИИГА

Механический, Киев
Вища, з 1977 по 1983 (5 років 6 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

аспирантура, докторантура

1993, 2002 - 2 роки

Знання і навички

Преподаватель, ученый

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

З 03.1983 по 24.07.2009 року проходив дійсну військову службу в Збройних Силах СРСР та України.
З вересня 2009 по серпень 2016 працював професором та завідувачем кафедри Європейського університету, кафедри правосуддя Київського національного лінгвістичного університету та професором спецкафедри НА СБ України. З вересня 2016 по теперішній час працюю професором кафедри інформаційного права та права інтелектуальної власності ФСП НТУУ "КПІ".
Докторську дисертацію «Теорія та практика діяльності Служби безпеки із захисту інтелектуальної власності в Україні в сучасних умовах» захистив у 2009 році.
Основні результати досліджень опубліковані у 7 монографіях, трьох посібниках, 60 наукових статтях у фахових виданнях та апробовані на 60 наукових форумах.
Останні 25 років професійно займаюся науково-педагогічною діяльністю у галузі забезпечення безпеки, а саме охороною і захистом інформаційних ресурсів з обмеженнями у доступі.
За необхідності надам експертну оцінку вартості інформації і системи охорони та захисту інформації з різними грифами обмеження.
Проконсультую, надам пропозиції та, відповідно до нормативно-правових актів України спільно з фахівцями відповідного профілю допоможу розробити ефективну систему її охорони та захисту (конфіденційна інформація, банківська та комерційна таємниці, інтелектуальна власність, ноу-хау, ділові, виробничі, комерційні, торговельні секрети тощо, яких в Україні 36) в залежності від її ціни за відпрацьованою методикою (Гордієнко С. Система протидії конкурентній розвідці як технологія / Інформаційне право: сучасні виклики і напрями розвитку: Матеріали першої науково-практичної конференції. 18 жовтня 2018 р., м. Київ. / Упоряд. : В. М. Фурашев, С. Ю. Петряєв. – Київ : Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» Вид-во «Політехніка». 2018. – 196 с., - С. 56 - 58).
При зацікавленості у співпраці, пропоную послуги як на повну ставку так і за сумісництвом.
Можливі і інші форми організації співпраці.
Пропозиції можуть коригуватися.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: