Резюме від 23 листопада 2022

Володимир

Регіональний представник, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
55 років
Місто проживання:
Тернопіль
Готовий працювати:
Дистанційно, Інші країни, Тернопіль

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Освіта: 2006 р. – Тернопільський Державний економічний університет, магістр, адміністративний менеджмент(тема захиту диплому:Управління збутовою діяльністю організації)
Додатково:
тренінги (,,Системний підхід до продаж”, „Супервайзінг команди”, „Найм і відбір персоналу”, „Надзусилля в досягненні результату”, „Майстер управління”, ,,Тайм менеджмент”, „Управління регіональною дистрибуцією”, „Ситуаційне керівництво персоналом компанії”).
Досвід роботи:
З 11.15р.працюю Регіональним менеджером ТОВ Зерносвіт(управління продажами в Західному регіоні,співпраця з рітейлом,розробка маркетингових активностей)
09.14-10.15р Регіональний менеджер ТОВ Перлюкс Україна(побутова хімія)
Протягом 2010р працював на посаді керівникаТернопільської філії компанії Пріорітет
(дистрибуція FMCG) паралельно з роботою в FMG.
05.08р-08.14р-працював на посаді менеджера Західного регіона FMG по роботі з ВІП клієнтами.
Досягнення:стабільне виконання плану продаж в ВІП секторі,економія бюджетних ресурсів,підключення до співпраці локальних сіток на хороших умовах,участь в розробці маркетиногових активностей.
11.2007-05.2008 територіальний менеджер FMG (ТМ “БКЗ”, ТМ “ДА”,ТМ “Моя Сім'я”,ТМ “JW”)
З 11.2006- 10.2007р. працював на посаді керівника продаж бакалійного напрямку ТОВ ТД Софі м.Тернопіль.Продукція компанії: сокова продукція компанії FMG , напої ТМ ”Данило”,ТМ “Монастирський квас”, ТМ”Миргородська-2”, ТМ “Нарзан”ТМ ,,Роксолана”.
Досягнення:організував відділ з нуля,особисто проводив відбір персоналу,щомісячно збільшувалися продажі відділу (грн)і покриття території.
З 12.2004 - 10.2006 працював регіональним супервайзером продаж компанії „Вітмарк” по Тернопільській обл. Продукт компанії: Соки Jaffa: Soletto,Соковита,Білий,Селект,Натура.
Досягнення:збільшення об’єму продаж на 90%,збільшення нумерики на 60%,сталість всієї команди протягом всього періода роботи.
З 2003р. по 2004 р. Працював на посаді регіонального представника компанії „Княжий Град „( ТМ „Мерная”, ТМ „Вінодел”, ТМ „Бізнес клас”, ТМ „Нахімов”).в Тернопільської області.
З 2002 р. по 2003 р. працював в корпорації „Алєф-віналь”( ТМ „Золота Амфора”, ТМ „Соната”, ТМ „Клінков”, ТМ „Лоза Молдови”). на посаді територіального представника по Тернопільській та Хмельницькій областях.
З 2000 по 2002 – вантажник,комірник,завідуюючий складом алкогольної ,молочної продукції вТОВ„Ровекс”м.Тернопіль.
З 1998 по 2000 – торговий представник ТОВ „Агройл-Т” по реалізації добрив і засобів захисту рослин в Тернопільській області.
Особисті якості:
комунікабельність,відповідальність,цілеспрямованість,пунктуальність,творчий підхід.
Професійні навики:
націленість на результат,вміння приймати результативні рішення в кризових ситуаціях,вміння переконувати, вміння вчитися та швидко засвоювати нову інформацію,вміння проведення переговорів,вміння управляти персоналом.
Додаткова інформація:
Маю власний легковий автомобіль, водійські права категорії „В”, користувач ПК (пакет MS Office,Internet ,E-mail),англійська мова-середній рівень(в даний момент проходжу курси по м-ду Каллана) ,одружений.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Регіональний менеджер
40000 грн, Тернопіль, Львів, Дистанційно

Територіальний менеджер
15000 грн, Хмельницький, Дистанційно

Регіональний представник
Київ, Дистанційно

Територіальний менеджер (іспанська мова)
Суми, Дистанційно

Регіональний менеджер
Київ, Дистанційно

Комерційний директор, філії, національний, регіональний менеджер
80000 грн, Інші країни

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: