Резюме від 23 грудня 2015

Олег

Заступник начальника, начальник відділу роздрібного бізнесу, перекладач, 6 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто проживання:
Полтава
Готовий працювати:
Київ, Львів, Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач Internet MS PowerPoint Internet Explorer Opera HCL Notes Western Union BCZ

Додаткова інформація

Телефон: моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Дата і місце народження: 25.12.1984, м. Полтава
Сімейний стан:одружений

Мета:
Заміщення вакантної посади начальника або заст. начальника відділення, відділу по обслуговуванню клієнтів роздрібного бізнесу з можливістю застосування знань та досвіду у сфері банківської справи, практичного використання французської та англійської мов.
Освіта:
•У 2002 році закінчив з відзнакою Авторську Національну школу № 37 м.Полтави.
•У 2002 році закінчив курси з Прикладної економіки
•У 2002 році став студентом Полтавського університету споживчої кооперації України за спеціальністю «Міжнародна економіка».
•У 2007 році закінчив з відзнакою Полтавський університет споживчої кооперації України


Трудова діяльність:
•Працював членом виборчої комісії на Президентських виборах України 2004 року
•У 2005 році працював підсобним робітником на кондитерській фабриці «Домінік»
•З 02 липня 2007 року і по "14" березня 2012 року в Полтавському представництву ПАТ Банк «Київська Русь» (з 02.07.2007 р. по 01.06.2008 р. працював економістом відділу роздрібного бізнесу сектору роздрібного кредитування Полтавської філії АБ «Київська Русь», з 02.06.2008 р. переведений на посаду провідного економіста відділу роздрібного бізнесу сектору роздрібного кредитування Полтавської філії АБ «Київська Русь»; з 15.06.2009 р., у звязку із реорганізацєю філії, переведений на посаду старшого менеджера відділу роздрібного бізнесу відділення «Полтавська регіональна дирекція» АБ «Київська Русь»; з грудня 2010 року по травень 2011 року виконував обов’язки заступника начальника відділу обслуговування клієнтів роздрібного бізнесу; 01.06.2011 року призначений на посаду начальника відділу обслуговування клієнтів роздрібного бізнесу відділення «Полтавська регіональна дирекція» ПАТ «Банк «Київська Русь»).
з "08" лютого 2013 року по "17" липня 2015 року працював заступником начальника Полтавського відділення №1 ПАТ КБ"Фінансова Ініціатива"

Особисті якості:
Характер спокійний, урівноважений, але свої погляди відстоюю активно та аргументовано, комунікабельний, відповідальний, зацікавлений у роботі, вмію працювати в команді, аналізувати, послідовно та логічно мислити, приймаючи при цьому раціональні рішення, швидко навчаюся.
Шкідливих звичок не маю.


Додаткові відомості:
•Володію російською, англійською (вільне володіння, досвід спілкування с носіями мови; можливість бути перекладачем при потребі), французською мовами (рівень С1,підтверджений міжнародним дипломом). Рідна мова – українська.
•Практичний досвід роботи з валютними операціями (визначення та встановлення оптимальних курсів для здійснення валютообмінних операцій регіональної мережі банку (до введення в дію умови, що курси встановлються ГК без можливості їх змін на протязі дня), купівля/продаж іноземної готівкової валюти за безготівкову, складання та ведення платіжних календарів по депозитним операціям у іноземній валюті, пошук потенційних клієнтів для продажу готівкової іноземної валюти та банківського золота), депозитними оперціями (пошук нових клієнтів, залучення їх на обслуговування, укладання депозитних договорів, здійснення фінансового моніторингу з метою виявлення фактів легалізації грошових коштів, які набуті злочинним шляхом, поточне осблуговування, ведення платіжних календарів) та поточними рахунками (пошук нових клієнтів, укладання договорів на обслуговування, допомога клієнтам у користуванні рахунками); у сфері кредитування фізичних осіб (пошук та залучення нових клієнтів на обслуговування, надання консультацій потенційним клієнтам щодо можливості отримання позики, приймання документів та здійснення ідентифікації клієнта, аналіза заявки на первинному та вторинному етапах, розробка варіацій кредитування, підготовка кредитного резюме та «винесення» кредитної заявки на кредитний комітет, підготовка кредитних договорів, договорів застави/іпотеки, поруки, а також всіх похідних від кредитних договорів до подальшого супроводу; ведення позовної роботи (підготовка всіх необхідних розрахунків, написання позовних заяв, заяв про забезпечення позову, представництво на судових розглядах), робота з виконавчими службами, перевірка заставного майна, складання та консолідація звітності для Головної контори, підтримка у актуальному стані судових модулей (інформація про стан справи у судових інстанціях) та модулів по роботі з проблемними позичальниками (щоденні телефонні дзівнки, направлення вимог, проведення переговорів з позичальниками щодо можливих шляхів реструктуризації боргу, пролонгації, зменшення щомісячного боргового навантаження і т.д.); перевірка та контроль діяльності відділень, які підпорядковані безпосередньо регіональній дирекції, щодо правильності ведення кредитних, валютних та депозитних операцій, та їх коректного відображення у бухгалтерському обліку; виконання обовязків front, middle, back office; розробка та підговтовка пропозицій керівництву банку щодо можливих шляхів покращення роботи банку;

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: