Резюме від 3 червня 2021 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/1319645

Перекладач англійської мови

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Фрілансер

з 01.2007 по нині (17 років 4 місяці)
Послуги для населення та бізнесу

Досвід роботи фрілансе більше 5 років.
Професійне володіння навичками перекладу з листа, реферування, написання анотації, резюме до автореферату. Письмовий юридичний / технічний / економічний переклад з англійської українською / російською мовами. Глибоке знання юридичної та наукової термінології. Переклад ділової кореспонденції. Ведення бази перекладів. Виїзд до нотаріуса для завірення документів. Надання консультаційних послуг.
Бездоганна репутація перекладача. Дотримання професійної перекладацької етики: гарантія конфіденційності інформації, точне виконання замовлень у відповідний термін.

Перекладач

з 07.2005 по 10.2006 (1 рік 3 місяці)
Медіа Парк (Лазерні диски)

Переклад технологічної документації промислового заводу: керівництв, інструкцій з експлуатації, технічних умов, специфікації, технічних паспортів на обладнання. Ведення бази перекладів. Переклад документів для Митниці, транспортної, банківської та платіжної документації, листків безпеки, рахунків-фактури, накладних, оформлення замовлень. Переклад юридичних документів: міжнародних контрактів, угод на передачу інтелектуальної власності, ліцензійних угод, претензій. Переклад з допомогою конференц- зв'язку. Ведення переговорів, листування з зарубіжними партнерами.

Перекладач І категорії

з 09.2003 по 07.2005 (1 рік 10 місяців)
КП ЦКБ "Арсенал" (Оптоелектроніка)

Переклад аутентичної англійської технічної літератури, специфікацій, стандартів, фінансових звітів. Робота з оптичною, авіаційною та військовою термінологією. Переклад патентної документації. Ведення ділової кореспонденції з закордонними партнерами, укладання контрактів, переклад фінансової документації. Проведення переговорів з іноземними представниками, послідовний переклад.

Молодший науковий співробітник, Спеціаліст

з 11.2001 по 08.2003 (1 рік 9 місяців)
Державна науково - педагогічна бібліотека України при АПН України, Київ (Освіта, наука)

Формування фонду документів іноземними мовами. Огляд іноземної періодики. Науковий переклад: реферування, переклад резюме авторефератів. Написання та переклад рецензій до навчальної та популярної літератури англійською мовою. Укладання збірників, складання покажчиків, бібліографічний огляд. Нагороджена грамотою Академії педагогічних наук за високу професійну майстерність і сумлінну творчу працю.

Освіта

Київський міжнародний університет

Магістр германської філології. Англійська мова та література, Київ
Вища, з 2002 по 2003 (7 місяців)

Створення та розробка термінологічної бази. Набуття навичок пошукової роботи в Інтернеті. Відшліфування комп'ютерних навичок. Оволодіння методикою дослідження англійської мови на науковому рівні. Написання дипломної роботи на тему стосовно фразеології англійської мови. Підбір еквівалентних пар в українській мові до англійських відповідників. Проходження мовної практики.

Київський міжрегіональний інститут ім. Б. Грінченка

Факультет педагогіки. Викладач англійської мови, Київ
Вища, з 1998 по 2001 (2 роки 8 місяців)

Поглибленне оволодіння англійською мовою. Розширення мовної бази в якості свого професійного інструменту. Поглиблене вивчення особливостей англійської мови та її труднощей. Ефект занурення у мовне середовище. Використання передових інноваційних технологій та мультимедіа. Удосконалення навичок розмовної мови та ділового спілкування.
Поглиблене вивчення англійської соціокультури у лінгвістичному контексті. Розробка методології проведення довідкової роботи.

Додаткова освіта та сертифікати

British Council (розмовні курси)

2008 р.

Знання і навички

MS Office Adobe Photoshop Windows MS Outlook Email Google Chrome Trados Робота з оргтехнікою ABBYY FineReader Adobe Acrobat Reader ABBYY Lingvo Робота зі сканером Робота з принтером Робота з факсом Adobe ABBYY Microsoft Edge EDGE

Знання мов

Англійська — просунутий

Рекомендації

Авдонін К.в.

Авдонін К.в.

Канд. фіз.-мат наук., Кафедра фізики КНУТД

Контактні дані приховані

Інвалідність

Друга група.
Я алергік, тому я віддаю перевагу роботі за комп'ютером. Офісна робота для мене ідеально підходить. Я не можу працювати на промисловому виробництві.

Додаткова інформація

Ділові якості:
відповідальність, точність, цілеспрямованість, комунікабельність.

Захоплення:
Читання,
мистецтво (фортепіано)
спорт.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: