Резюме від 24 листопада 2017

Олена

Няня (з проживанням, вахта)

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
53 роки
Місто проживання:
Короп
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

педагогічне училище

Вчитель початкових класів, вихователь, Рильськ
Середня спеціальна, з 1986 по 1990 (3 роки 9 місяців)

Працювала нянею-вихователем в дитячому будинку з групою діток 2-річного віку. вчителем початкових класів. вихователем групи продовженого дня, вихователем в дитячому садочку, екскурсоводом меморіального музею. Протягом двох останніх років, у вихідні дні працювала викладачем гуртка "Соломоплетіння" при Районному центрі дитячої творчості.Загальний стаж роботи становить двадцять три роки.

Знання мов

Українська — вільно

Додаткова інформація

Дотримуюсь православних поглядів на життя та взаємини між людьми, спокійна , терпляча, доброзичлива, порядна, старанна у виконанні обов'язків,займаюся самоосвітою у напрямку: "Ранній розвиток дитини", внутрішньо готова віддати любов та душевне тепло малюку, Для розвитку мови та дикції готова проводити вправи на розвиток дрібної моторики (пальчикові ігри та гімнастику, пальчиковий масаж), вправи для розвитку артикуляції, займатися фізичним, духовним, естетичним розвитком, виховувати в любові до природи та всього живого. Можу навчити прийомам плетіння з соломки ( з шестирічного віку). Відповідально відношуся до дитячого харчування.Мені близький м'який підхід до виховання дитини.
Заміжня, маю двох дорослих синів. Досвід роботи нянею - півтора роки.Працювала з дівчатками двохрічного віку:займалися вивченням букв, геометричних фігур(квадрат, круг, трикутник), ліпленням з тіста та пластиліну, виготовленням аплікації.Останні 9 місяців працювала цілодобовою нянею-сиділкою для дівчинки з ДЦП.Шукаю роботу нянею-сиділкою,по догляду за старенькими чи нянею-помічницею.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: