Резюме від 1 квітня 2024 PRO

Анна

Технолог харчової промисловості, інженер з сертифікації та якості, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто проживання:
Сміла
Готовий працювати:
Сміла, Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Технік -технолог з виробництва цукристих речовин

з 06.2022 по 03.2024 (1 рік 9 місяців)
ТОВ "Краєвид", Згурівка (Харчова промисловість)

В ремонтний період виконую обов'язки інженера з стандартизації та якості:
1.Виконувати роботу та брати участь у розробленні, впровадженні і вдосконаленні процесів СМБХП.
2.Виконувати роботи по функціонуванню СМБХП.
3.Брати участь у проведенні навчання і консультацій співробітників з питань розробки, функціонування та по удосконаленню СМБХП.
4.Приймати участь у розгляді та аналізі рекламацій щодо якості продукції, підготовці висновків і проведенні листування за результатами розгляду.
5.Визначати причини, що можуть призвести до виробництва невідповідної продукції, брати участь у розробленні та впровадженні заходів по їх усуненню.
6.Приймати участь у координації діяльності групи внутрішніх аудиторів, розробленні програми внутрішніх аудитів і проводити аудити відповідно до затвердженої програми.
7.Здійснювати контакти з консалтинговими організаціями в галузі системи управління якістю та безпечністю.
8.Підтримувати в робочому стані документацію СМБХП та брати участь у функціонуванні процесів:
«Управління документацією»,
"Внутрішній аудит",
«Управління невідповідною продукцією»,
«Корекції та коригувальні дії»,
«Управління ЗВТ",
"Управління персоналом",
"Моніторинг та вимірювання продукції",
"Вилучення відкликання продукції",
"Управління ризиками",
"Порядок закупівлі сировини, матеріалів та послуг. Оцінка постачальників",
"Ідентифікація та простежуваність",
"Готовність до надзвичайних ситуацій",
"Система НАССР",
"Аналіз з боку Вищого керівництва",
"Захист харчового продукту від біотероризму та запобігання харчовому шахрайству".
9.Організовувати засідання групи безпечності харчових продуктів. Складати перелік питань, пропозицій та зауважень, які виносяться на порядок денний. В результаті розглянутих питань, прийняті рішення оформлювати протоколами засідання ГБХП.
10.Щорічно проводити імітацію відкликання/ вилучення та тестування простежуваності готової продукції.
11.Надавати інформацію про стан системи менеджменту безпечністю харчових продуктів керівнику групи БХП.
12.Проводити навчання фахівцям підприємства стосовно вимог міжнародних стандартів в області безпечності харчових продуктів.
13.Контролювати виконання коригувальних дій по усуненню невідповідностей, що виявлені в результаті внутрішніх аудитів СМБХП і організовувати перевірку їх виконання.

Технiк-технолог з виробництва цукристих речовин

з 10.2021 по 11.2021 (1 місяць)
ТОВ "Краєвид", Згурівка (Харчова промисловість)

В період виробництва цукру виконую обов'язки техніка-технолога з виробництва цукристих речовин:
1.Контролювати правильність проведення технологічного процесу згідно встановленого технологічного режиму по результатах аналізів виробничої лабораторії.
2.Повідомляти начальника зміни про відхилення від технологічного режиму і разом приймати рішення по усуненню порушень.
3.Доводити своєчасно до відома операторів станцій показники аналізів.
4.Контролювати роботу працівників лабораторії зміни по виконанню аналізів згідно розроблених інструкцій.
5.Перевіряти правильність роботи ЗВТ лабораторії.
6.Контролювати ведення лаборантами поточних робочих журналів.
7.Вести технологічний журнал техніків - технологів.
8.Проводити облік за зміну перероблених буряків, виробленого цукру і меляси.
9.Проводити технічне навчання працівників лабораторії.
10.Забепечити дотримання працівниками вимог з охорони праці та пожежної безпеки.
11.Контролювати санітарний стан робочих дільниць заводу, робочих місць лабораторії.
12.Особисто виконувати спецаналізи продуктів за вказівкою головного технолога.
13.Виконувати вимоги Системи менеджменту безпеки харчових продуктів.
14.Проводити навчання працівникам на робочих станціях з питань СМБХП.
15.Організувати та вести контроль за впровадженням і підтримкою СМБХП.

Завiдувач лабораторії

з 06.2019 по 12.2019 (6 місяців)
ТОВ "Краєвид", Згурівка (Харчова промисловість)

1.Забезпечувати своєчасний та якісний контроль за якістю виробленої готової продукції з проведенням органолептичних та фізико-хімічних аналізів для визначення відповідності нормативній документації.
2.Забезпечувати необхідною нормативною документацією по технохімконтролю виробничу лабораторію.
3.Організовувати регулярний контроль, встановленого технологічного режиму через штат виробничої лабораторії.
4.При зниженні якості продукції і виникненні браку ставити до відома службу головного технолога.
5.Проводити контроль за якістю сировини, яка поступає в переробку.
6. Проводити технічні навчання робітникам виробничої лабораторії.
7.Перевіряти контрольно-вимірювальні прилади на правильність показників, які знаходяться в лабораторії.
8.Складати заявку на придбання лабораторних і технологічних журналів, контролювати правильне і своєчасне ведення записів в лабораторних журналах та іншої документації.
9.Керувати роботою лабораторії, контролювати правильність відбору проб, виконання аналізів, згідно інструкцій.
10.Контролювати виконання заходів, направлених на покращення якості випущеної продукції, збільшення виходу цукру.
11.Складати заявки на хімреагенти, ЗВТ, обладнання для виробничої лабораторії, контролювати якість допоміжних матеріалів, які поступають на підприємство.
12.Контролювати роботу підлеглих — дотримання методик виконання аналізів, проводити періодичні перевірки результатів досліджень працівників лабораторії та правильність ведення документації.
13. Здійснювати роботи по методичному забезпеченню вимірювань, що виконуються ВВЛ.
14.Контролювати дотримання працівниками лабораторії належного санітарного стану у ВВЛ і в заводі, продуктового і пакувального відділення та дотримання правил особистої гігієни працівниками
15.Забезпечувати облік та умови зберігання, правильного застосування, правил експлуатації ЗВТ, контролювати своєчасність повірки ЗВТ.
16.При надходженні претензій чи рекламацій від споживачів на продукцію, проводити аналіз відповідної партії продукції, про результати ставити до відома службу головного технолога.
17.Забезпечувати конфіденційність інформації щодо результатів вимірювань.
18.Своєчасно проводити інструктаж з охорони праці, навчання працівників лабораторії.
19.Забезпечувати і контролювати виконання підлеглими працівниками лабораторії виробничої і трудової дисципліни, правил внутрішнього розпорядку.
20.Проводити спеціальні аналізи по дорученню головного технолога.
21.Контролювати дотримання робітниками лабораторії вимог нормативних актів з охорони праці, пожежної безпеки, виробничої санітарії та гігієни.
22.Складати план роботи лабораторії.

Технiк-технолог з виробництва цукристих речовин

з 09.2018 по 12.2018 (3 місяці)
ТОВ "Краєвид", Згурiвка (Харчова промисловість)

Виробництво цукру

Технолог

з 07.2018 по 09.2018 (2 місяці)
ТОВ "Свiт ласощiв", Черкаси (Харчова промисловість)

Виробництво кондитерських виробів

Спецiалicт по обслуговуванню клієнтів А банку/ менеджер

з 11.2017 по 06.2018 (7 місяців)
ПАТ '"А БАНК"', Сміла (Фінанси, банки, страхування)

Дiловод

з 03.2016 по 10.2017 (1 рік 7 місяців)
ТОВ "ТОРГ ТРАНС", Черкаси (Приватні особи)

Оформлення експертних висновків та договорів купівлі-продажу на с/г техніку

Заступник (помiчник) головного технолога

з 06.2015 по 12.2015 (6 місяців)
ТОВ "Краєвид", Згурівка (Харчова промисловість)

1.Під керівництвом головного технолога встановлювати технологічний режим виробництва в залежності від якості сировини, яка поступила в переробку, забезпечуючи випуск високоякісної продукції.
2.Організовувати регулярний контроль і забезпечувати виконання, встановленого технологічного режиму через штат техніків-технологів і начальників змін.
3.Виявляти і усувати причину зниження якості продукції і виникнення браку.
4.Проводити контроль за якістю сировини, яка поступає в переробку, в залежності від змін якості сировини, своєчасно змінювати технологічний режим переробки буряків, запобігаючи випуску нестандартної продукції і зниження продуктивності виробництва.
5.Проводити технічні навчання робітникам технологічних професій.
6.Перевіряти контрольно-вимірювальні прилади на правильність показників, які встановлені на технологічній апаратурі, а також на приладах по хіміко-технологічному обліку/автоматичні ваги для буряків, ваги для цукру та меляси, лічильники готової продукції.
7.Контролювати підготовку до виробництва складів готової продукції, забезпечувати контроль якості продукції, оформляти документи на відправку продукції.
8.Контролювати виконання заходів, направлених на покращення якості випущеної продукції, збільшення виходу цукру.
9.Приймати участь в прийомі з ремонту технологічного обладнання.
10.Перевіряти разом зі службою головного бухгалтера кількість цукру, який передається з пакувального відділення в цукровий склад, проводити контрольне переважування упакованого цукру.
11.Здійснювати регулярний контроль за якістю тари, яка поступає на пакування цукру, якістю упаковки, здачею і транспортуванням цукру із виробництва, збереження його в складі.
12.Регулярно перевіряти санітарний стан виробничих ділянок і давати вказівки по усуненню антисанітарного стану.
13.Своєчасно уточнювати паспорт заводу при заміні обладнання.
14.Проводити спеціальні аналізи по дорученню головного технолога.
15.Контролювати роботу пакувального відділення, складу зберігання пакувальних матеріалів.

Заступник (помiчник) головного технолога

з 07.2014 по 01.2015 (6 місяців)
ТОВ "Краєвид", Згурівка (Харчова промисловість)

Змiнний Технолог

з 03.2014 по 06.2014 (3 місяці)
ТОВ ''Малбi Беверiдж'', Черкаси (Харчова промисловість)

Виробництво безалкогольних напоїв

Технiк-технолог з виробництва цукристих речовин

з 06.2013 по 12.2013 (6 місяців)
ТОВ "Краєвид", Згурівка (Харчова промисловість)

Технiк-технолог з виробництва цукристих речовин

з 06.2012 по 01.2013 (7 місяців)
ТОВ "Краєвид", Згурівка (Харчова промисловість)

Технiк-технолог з виробництва цукристих речовин

з 06.2011 по 12.2011 (6 місяців)
ТОВ "Краєвид", Згурівка (Харчова промисловість)

Технiк-технолог з виробництва цукристих речовин

з 07.2010 по 01.2011 (6 місяців)
ТОВ "Краєвид", Згурівка (Харчова промисловість)

Освіта

Нацiональний унiверситет харчових технологiй

Бродильних, концервних та цукристих виробництв.Технології цукру та пiдготовки води, Сміла
Вища, з 2010 по 2013 (3 роки)

Отримала квалiфiкацiю: спеціаліста з технології цукру і полісахаридів та бакалавра харчових технологiй та iнженерії.

Смiлянський технiкум харчових технологiй Нацiонального унiверситету харчових технологiй

Виробництво цукристих речовин та полiсахаридiв, Сміла
Середня спеціальна, з 2006 по 2010 (3 роки 10 місяців)

Отримала квалiфiкацiю: технолог i додатково лаборант хiмiчного аналiзу.

Додаткова освіта та сертифікати

Нацiональний унiверситет харчових технологiй

Курси по пiдвищенню квалiфiкації за програмoю технологiв цукрової промисловостi з 26.08.2014р. по 06.09.2014р.

Черкаський кооперативний економiко - правовий коледж

Курси за програмою "Пiдприємництво та бiзнес-планування".

Спеціалізований курс навчання семінару-тренінгу ІСО БІЗНЕС - СТУДІЯ

З 15 серпня по 16 серпня 2019 р.

Знання і навички

Користувач ПК

Знання мов

Англійська — початковий

Додаткова інформація

Неконфлiктний, дипломатичний, але вимогливий i працелюбивий характер.
Особистi якостi: вiдповiдальнicть, комунiкабельнiсть, цiлecпрямованiсть, точнiсть, поряднiсть, пунктуальнiсть, аккуратнiсть, наявність закордонного паспорту, три дипломи з відзнакою, вiдсутнiсть шкiдливих звичок.
Сімейний стан: розлучена, маю дитину 2020 року народження.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: