Резюме від 15 березня 2024 PRO

Леся

Фахівець безпечності харчових продуктів, інженер з якості, менеджер HACCP

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто проживання:
Золотоноша
Готовий працювати:
Дистанційно, Золотоноша, Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Спеціаліст з якості

з 01.2023 по 09.2023 (8 місяців)
Аутсорсинг, Черкаси (Харчова промисловість)

Розробка, оформлення документів стандартизації та впровадження міжнародних стандартів ISO 9001:2015, ISO 22000:2018
Підтримання системи на високому рівні на всіх етапах виробництва
Розробка графіку та організація проведення внутрішніх аудитів.
Розробка внутрішніх процедур та робочих інструкції.
Організація та контроль забезпечення підприємства актуальними нормативними документами, дотримання вимог законодавчих та нормативно — правових актів, технологічних процесів та режимів виробництва.

Головний технолог

з 09.2020 по 11.2021 (1 рік 2 місяці)
Сільвер Фуд, Золотоноша (Харчова промисловість)

Організація технологічних процесів виробництва
Робота з технічною документацією, ведення звітності.
Розробка етикетки харчового продукту згідно з вимогами законодавства
Нормування процесів виробництва
Розробка технологічних процесів, рецептур,ТУ У
Вирішення оперативних технологічних питань у виробництві
Налагодження процесів роботи цеху
Дослідження причини браку на виробництві, участь у розробленні пропозицій щодо його запобігання й усунення
Розроблення нових продукції

Начальник лабораторії

з 10.2015 по 09.2020 (4 роки 11 місяців)
Сільвер Фуд, Золотоноша (Харчова промисловість)

Організація лабораторного контролю якості готової продукції (фізико-хімічний, мікробіологічний контроль), сировини на відповідність стандартам.
Розроблення документації та введення в експуатацію цеху по виробництву кормів
Вдосконалення методів дослідження продукції.
Впровадження та підтримання в належному рівні системи безпечності харчових продуктів (ISO 22000).
Проведення навчання персоналу вимогам стандартів ISO.
Організація контролю санітарного стану на виробництві у відповідності з вимогами ISO 22000.
Контроль за метрологічним станом засобів вимірювальної техніки.
Робота з претензіям.
Робота з сторонніми організаціями.
Робота з презентаціями.

Мікробіолог

з 10.2011 по 10.2015 (4 роки)
Еконія, Золотоноша (Харчова промисловість)

- Мікробіологічний контроль допоміжних матеріалів, сировини, готової продукції.
- Мікробіологічний контроль під час технологічного процесу та санітарно-гігієнічний контроль виробництва.
- Контроль виконання працівниками виробничого відділу усіх технологічних інструкцій.
- Участь в робочій групі по впровадженню і роботі на підприємстві системи НАССР;

Освіта

Харківський фармацевтичний університет

Якість, стандартизація, сертифікація, Харків
Вища, з 2016 по 2018 (2 роки)

Менеджер (управитель) систем якості

Черкаський національний університет імені Б.Хмельницького

ННІ природничих наук, Черкаси
Вища, з 2007 по 2012 (5 років)

ННІ природничих наук, вчитель біології, біолог, Черкаси
Вища, з 2007 по 2012 (4 роки 9 місяців)

Спеціалізація :Фізіологія людини та тварин

Додаткова освіта та сертифікати

Навчання "Внутрішній аудит"

2023

Навчання по бактеріологічним методам досліджень води питної , сертифікат. 2012

2012

освідчення на право виконання робіт з підвищеною небезпекою за програмою «Навчання працівників, які обслуговуються посудини, що

2012

«Сучасна лабораторія на харчовому підприємстві. Лабораторний і мікробіологічний контроль.НАССР в роботі лабораторії

2013

Конференція «Товарознавчі аспекти споживчих товарів», сертифікат.

2013

Навчання та отримання кваліфікації "Внутрішній аудитор системи менеджменту якості

2015

Стандарти та сучасні методи лабораторного контролю якості та безпеки харчових продуктів, сертифікат

2015

Курс «Основи безпечності харчових продуктів» ,АШАН,сертифікат.

2016

Навчання «Досвід розроблення та впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів у відповідності з вимогами міжна

2017

Навчання «внутрішній аудит системи управління відповідності з настановами ІSO 9001 Прктичні аспекти», наявність сертифікату

2017

Маркування харчових продуктів згідно з змінами

2020

Знання і навички

MS Word Користувач Internet MS PowerPoint Adobe Photoshop MS Excel Контроль якості продукції Знання стандартів ДСТУ Ведення документації Користувач 1С Доброзичливість

Рекомендації

Портянко Тетяна Михайлівна

Портянко Тетяна Михайлівна

НВКЯ, Еконія

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Не одружена, маю сина 1рік,8 місяців!

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: