Леся
Фахівець безпечності харчових продуктів, інженер з якості, менеджер HACCP
- Зайнятість:
- Неповна зайнятість.
- Вік:
- 34 роки
- Місто проживання:
- Золотоноша
- Готовий працювати:
- Дистанційно, Золотоноша, Черкаси
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/10025428
Досвід роботи
Спеціаліст з якості
з 01.2023 по 09.2023
(8 місяців)
Аутсорсинг, Черкаси (Харчова промисловість)
Розробка, оформлення документів стандартизації та впровадження міжнародних стандартів ISO 9001:2015, ISO 22000:2018
Підтримання системи на високому рівні на всіх етапах виробництва
Розробка графіку та організація проведення внутрішніх аудитів.
Розробка внутрішніх процедур та робочих інструкції.
Організація та контроль забезпечення підприємства актуальними нормативними документами, дотримання вимог законодавчих та нормативно — правових актів, технологічних процесів та режимів виробництва.
Головний технолог
з 09.2020 по 11.2021
(1 рік 2 місяці)
Сільвер Фуд, Золотоноша (Харчова промисловість)
Організація технологічних процесів виробництва
Робота з технічною документацією, ведення звітності.
Розробка етикетки харчового продукту згідно з вимогами законодавства
Нормування процесів виробництва
Розробка технологічних процесів, рецептур,ТУ У
Вирішення оперативних технологічних питань у виробництві
Налагодження процесів роботи цеху
Дослідження причини браку на виробництві, участь у розробленні пропозицій щодо його запобігання й усунення
Розроблення нових продукції
Начальник лабораторії
з 10.2015 по 09.2020
(4 роки 11 місяців)
Сільвер Фуд, Золотоноша (Харчова промисловість)
Організація лабораторного контролю якості готової продукції (фізико-хімічний, мікробіологічний контроль), сировини на відповідність стандартам.
Розроблення документації та введення в експуатацію цеху по виробництву кормів
Вдосконалення методів дослідження продукції.
Впровадження та підтримання в належному рівні системи безпечності харчових продуктів (ISO 22000).
Проведення навчання персоналу вимогам стандартів ISO.
Організація контролю санітарного стану на виробництві у відповідності з вимогами ISO 22000.
Контроль за метрологічним станом засобів вимірювальної техніки.
Робота з претензіям.
Робота з сторонніми організаціями.
Робота з презентаціями.
Мікробіолог
з 10.2011 по 10.2015
(4 роки)
Еконія, Золотоноша (Харчова промисловість)
- Мікробіологічний контроль допоміжних матеріалів, сировини, готової продукції.
- Мікробіологічний контроль під час технологічного процесу та санітарно-гігієнічний контроль виробництва.
- Контроль виконання працівниками виробничого відділу усіх технологічних інструкцій.
- Участь в робочій групі по впровадженню і роботі на підприємстві системи НАССР;
Освіта
Харківський фармацевтичний університет
Якість, стандартизація, сертифікація, Харків
Вища, з 2016 по 2018 (2 роки)
Менеджер (управитель) систем якості
Черкаський національний університет імені Б.Хмельницького
ННІ природничих наук, Черкаси
Вища, з 2007 по 2012 (5 років)
ННІ природничих наук, вчитель біології, біолог, Черкаси
Вища, з 2007 по 2012 (4 роки 9 місяців)
Спеціалізація :Фізіологія людини та тварин
Додаткова освіта та сертифікати
Навчання "Внутрішній аудит"
2023
Навчання по бактеріологічним методам досліджень води питної , сертифікат. 2012
2012
освідчення на право виконання робіт з підвищеною небезпекою за програмою «Навчання працівників, які обслуговуються посудини, що
2012
«Сучасна лабораторія на харчовому підприємстві. Лабораторний і мікробіологічний контроль.НАССР в роботі лабораторії
2013
Конференція «Товарознавчі аспекти споживчих товарів», сертифікат.
2013
Навчання та отримання кваліфікації "Внутрішній аудитор системи менеджменту якості
2015
Стандарти та сучасні методи лабораторного контролю якості та безпеки харчових продуктів, сертифікат
2015
Курс «Основи безпечності харчових продуктів» ,АШАН,сертифікат.
2016
Навчання «Досвід розроблення та впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів у відповідності з вимогами міжна
2017
Навчання «внутрішній аудит системи управління відповідності з настановами ІSO 9001 Прктичні аспекти», наявність сертифікату
2017
Маркування харчових продуктів згідно з змінами
2020
Знання і навички
Рекомендації
Портянко Тетяна Михайлівна
НВКЯ, Еконія
Додаткова інформація
Не одружена, маю сина 1рік,8 місяців!
Інші резюме цього кандидата
Черкаси, Золотоноша
Вища освіта · Неповна зайнятість
- Спеціаліст з якості, аутсорсинг, 1 рік 3 місяці
Схожі кандидати
Офис-менеджер, администратор, инженер по качеству, начальник отдела качества
9000 грн, Бердянськ, Дистанційно
Фахівець HACCP (безпечність харчових продуктів)
Дистанційно
Інженер-технолог, кризовий менеджер, керівник виробництва (харчова промисловість)
Вінниця, Дніпро
,
ще 5 міст
Аудитор, інженер, менеджер з якості, стандартизації, сертифікації
Запоріжжя, Дистанційно
Інженер з якості, менеджер, адміністратор
40000 грн, Київ, Тернопіль, Дистанційно