Резюме від 30 листопада 2016 PRO

Савка Микола Іванович

Технік-технолог, шеф-кухар, зав. виробництвом, 20 000 грн/міс.

Повна зайнятість, неповна зайнятість, дистанційна робота.

Дата народження:
1 січня 1957 (59 років)
Місто:
Стебник
Готовий до переїзду:
Трускавець


Контактна інформація

Щоб відкрити контакти, увійдіть як роботодавець або зареєструйтесь.


Досвід роботи

Кухар 4-го розряду,офіціант,бармен,шеф-кухар,майстер в/н.

з 06.1974 по 09.2012 (38 років 3 місяці)
Робота в готельно-ресторанному бізнесі, (Сфера обслуговування гостей)

Підбір кухарів - фахівців різних рівнів, навчання персоналу технологічним процесам кухні по спеціальностях кухар, офіціант,бармен..Управління персоналом кухні, планування робочого часу, розподіл і контроль виконання завдань.Створення банкетного, фуршетного меню, періодичне оновлення меню, впровадження нових страв.Складання і ведення калькуляційних і технологічних карт.Безпосередня участь в приготуванні, оформленні і відпуску страв .Здійснення контролю над технологією приготування їжі, нормами закладки сировини , за якістю готової продукції.Дотриманням працівниками санітарних вимог, правил особистої гігієни.Формування заявки на закупівлю необхідного товару та продуктів. Контроль якості продуктів.Проведення переобліку і інвентаризації.


Освіта

львівський технікум громадського харчування

,(технологія приготовлення їжі) - Технік - технолог., Львів

Вища, з 08.1983 по 06.1985 (1 рік 10 місяців)


Додаткова освіта

  • торгово-кулінарне училище (1972-1974 н.р.)

Професійні та інші навички

  • Навички роботи з комп’ютером
    - володіння ПК на рівні упевненого користувача; Microsoft Office (MS Office : Word, Excel, Outlook, Power Point, Internet).

Додаткова інформація

- Працював на підприємствах громадського харчування:
Кухарем,офіціантом,барменом,шеф-кухарем,майстром в/н.

Шеф - кухар з04.1998 по 02.2004 рр. Робота за кордоном - Польща


Стебницький професійний ліцей: 2005 - 2013р.р.
-майстер виробничого навчання
навчання учнів практичних навиків та
майстерності по спеціальностях
кухар ,офіціант,бармен.

Робота шеф – кухарем в смт. Затока Одеської обл. на базах відпочинку.
Досвід роботи на ТК «Буковель» Івано-франківської обл. та готельно - відпочинкових комплексах в Закарпатті,смт.Славське

- складаю технологічні та калькуляційні карти, меню, прейскуранти;
- досвід роботи та знання української та європейської кухні, в обслуговуванні банкет- фуршетів,корпоративів, весілля, ювілеїв та визначних дат.

-Володію ПК;

Вільно спілкуюся –українською(рідна мова),
російською та польською мовами.

-водіння автомобіля

- в наявності документи : про освіту , медична книжка ,права водія категорії"В",військовий квиток.

Контактна інформація
-Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
-Ел. почта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)


Зберегти у відгуки Уже у відгуках

Схожі резюме

Всі схожі резюме

Порівняйте свої вимоги і зарплату з вакансіями інших підприємств: