Резюме від 15 квітня 2024 PRO

Лариса

Инженер-технолог хлебопекарного, кондитерского производства

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
54 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер-технолог

з 05.2014 по нині (10 років)
Компанія по виробництву х/б виробів, Киев (Харчова промисловість)

- Контроль вхідної сировини і контроль якості готової продукції
- Проводила органоліптичний та фізико-хімічний контроль готової продукції і сировини

Інженер-технолог хлібопекарного,кондитерського виробництва

з 03.1989 по 04.2013 (24 роки 1 місяць)
Булочно-кондитерський комбінат (БКК), Киев (Харчова промисловість)

- Робота змінним інженером-технологом;
- Робота майстром дільниці в цеху;
- Робота інженером-технологом в лабораторії;
- Робота з нормативною документацією;

- Володію технологією виробництва хлібобулочних виробів
- Контроль за якістю вхідної сировини
- Проводила органоліптичний та фізико-хімічний контроль готової продукції і сировини


Володію всіма етапами виробництва хлібобулочних виробів, і контролем якості вхідної сировини.

Освіта

Український Державний Університет Харчових Технологій

Інженер-технолог хлібопекарного і кондитерського виробництва, Киев
Вища, з 1989 по 1994 (4 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Курси підвищення кваліфікації

2001, 2 недели

Знання і навички

Володію всіма етапами виробництва хлібобулочних виробів

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

- Робота в Київі
- Керівна посада

З 1988 по 1994 рік навчалась в Українському державному університеті харчових технологій. Спеціальність: технологія хліба, кондитерських та макаронних виробів
З 1989 року постійно працювала в Булочно-Кондитерському комбінаті м. Києва. Звільнена у квітні 2013 року внаслідок скорочення виробництва.
Працюючи в БКК займала посади змінного інженер – технолога булочного виробництва, майстра дільниці. З 2001 року займала посаду інженер-технолога в технологічній лабораторії, маю першу категорію. Володію технологією виробництва хлібобулочних виробів. Здійснювала контроль за якістю вхідної сировини. Проводила органоліптичний та фізико-хімічний контроль готової продукції. В 2000 році навчалась на курсах підвищення кваліфікації. По всім напрямкам своєї виробничої діяльності маю відповідні регламентуючі накази та перелік відповідних протоколів роботи.

Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: