Резюме від 23 серпня 2017

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/1826798

Помічник директора, 8 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто проживання:
Деражня
Готовий працювати:
Київ, Хмельницький

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Голова

з 06.1990 по нині (33 роки 10 місяців)
Державне управління , місцеве самоврядування

Заступник директора ТОВ НВП «ЕЛЕТЕР» м Київ
Основні обов’язки : розширення ринку послуг підприємства в напрямку теплоакумуляційного електроопалення в закладах бюджетної сфери та приватних будинках.
За цей період розроблено проектно-кошторисну документацію на 21 об’єкт соціальної сфери у чотирьох районах Хмельницької області.
Реалізація даних проектів дасть можливість зекономити 30-60% бюджетних коштів, що передбачаються на опалення даних об»єктів, та створить сприятливі умови для перебування працівників бюджетної сфери та отримувачів послуг.
Голова Деражнянської районної ради Хмельницької області.
Основні обов’язки: виконання Закону україни «Про місцеве самоврядування в Україні» забезпечення збалансованого економічного і соціального розвитку регіону та територіальних громад району.
За цей період в районі створено найкраще серед районів області пологове відділення та для забезпечення покращення медичних послуг жителям району залучено більше 500 тис. грн. і обладнан-ня від благодійних фондів Франції, Королівства Нідерландів та України. Для дітей із проблемних сімей, та тих батьки яких працюють за кордоном, створено єдиний в Україні Центр допомоги дітям, що опинились у скрутних життєвих обставинах «Рука в руці». Забезпечено стабільну і беззбиткову роботу комунальних підприємств району.
Голова Деражнянської райдержадміністрації.
Основні обов’язки: виконання Закону України «Про місцеві державні адміністрації» та Указів Президента України , рішень Кабінету Міністрів України, Хмельницької облдержадміністрації.
За цей період район за оцінкою 53-х рейтингових показників визначених Кабінетом Міністрів Украйни для оцінки роботи районів, район з 12-18 місць перемістився на 3-5 місця (із 20 можливих).

Заступник, перший заступник голови Деражнянської райдержадміністрації, з 1995 по 1997 рр. – заступник голови Летичівської райдержадміністрації.
Основні обов’язки: керівництво економічним блоком райдержадміністрації.
За цей період набув досвіду керівництва галузями промисловості, житлово-комунального господарства, будівництва, дорожнього господарства, забезпечено підготовку та реалізацію програми газифікації двох районів. Деражнянський район газифікований на 50 відсотків. Розроблено та забезпечено практичну реалізацію обласної програми теплоакумуляційного електроопалення.

Освіта

Український інститут інженерів водного господарства

Будівельний, Рівне
Вища, з 1977 по 1982 (4 роки 11 місяців)

1)1998-2000 Технологічний університет Поділля, «Фінанси», економіст.
2)1988-1990 Київська вища партійна школа, «Партійне та радянське будівництво», викладач соціально-політичних дисциплін у вищих навчальних закладах, політолог.
Пройшов підвищення кваліфікації:
-у регіональному центрі з перепідготовки та підвищення кваліфікації у сфері енергозбереження та енергоменеджменту Національного університету «Львівська політехніка» за спеціальністю «Енергетичний менеджмент» у 2003 році;
-в інституті підвищення кваліфікації керівних кадрів Української Академії державного управління при Президентові України у 2002 та 2008 роках.

Додаткова інформація

Володію персональним комп’ютером як користувач, маю права водія та автомобіль, стаж водіння 34 роки. Іноземними мовами не володію.
Співавтор трьох винаходів в галузі теплоакумуляційного електроопалення. Присвоєно почесне звання: «Заслужений будівельник України» (2009р.). Нагороджений Асамблеєю ділових кіл орденом «Золотого тріумфального сокола»(2010р.), почесною відзнакою Деражнянської районної ради - «За заслуги перед Деражнянщиною»(2011р.), грамотою командувача Сухопутних військ Збройних Сил України(2009р),багатьма грамотами району та області.
Співавтор книги «Духовна культура особистості».
Маю великий досвід роботи на державній службі та в місцевому самоврядуванні. 5 ранг державного службовця. Вмію вирішувати складні проблеми на районному та інших рівнях.
В роботі любого колективу зумію підтримати ініціативних працівників та допомогти тим, кому бракує досвіду. Поважаю чесних,порядних та цілеспрямованих співробітників. Ціную людей готових прийти на допомогу у важку хвилину і підтримати людину в біді.
Володію аналітичними здібностями, здатний до прогнозування, наполегливий, вмію досягати мети та працювати з людьми. Маю досвід роботи з депутатами Верховної Ради України, працівниками міністерств та Кабміну, Комунікабельний та порядний.
Головний принцип у житті – «Навіть у безвихідних ситуаціях є як мінімум два виходи!».
Багато хвалити себе не буду, але скажу відверто, що сучасний керівник знайде в мені досвідченого, порядного та доброзичливого помічника в любій роботі. З часом не рахуюсь. Трудоголік. Робота яка подобається і приносить позитивні результати для мене – ЖИТТЯ ! А життя я ЛЮБЛЮ!

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: