Резюме від 1 травня 2024 PRO

Сергій

Шеф-кухар, 50 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
50 років
Місто:
Кропивницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Су-шеф

з 05.2018 по 01.2020 (1 рік 8 місяців)
Флагман ЛТД, ООО, Київ (Роздрібна торгівля)

Вміння відрізнити якість товару який приходив з Шири- Ланки , це риба , морепродукти , мідіі, устриці, та інше, праця на відкритій кухні , робити все якісно і швидко , щоб гості дивились ,й були пріємно враженні ,були у захваті від вживання їжі котра була приготовлена на їх очах.

Су-шеф

з 03.2016 по 04.2018 (2 роки 1 місяць)
Дитяча планета, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Су - Шеф, робота з персоналом , вміння навчати людей якісно і швидко готувати , підтримувати один одного, і повна загружінність залу , це приблизно 1100посадкових мість

Шеф кухар Азиатской кухни

з 05.2012 по 05.2017 (5 років)
Чин-чин, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф кухар, Открита кухня , азіатські страви , від соусів і до гламурніх страв азіатської кухні,навчання персонала в якості продуктів і створення вибагливий страв азіатської кухні .

Су-шеф.шеф

з 04.2002 по 04.2017 (15 років)
ресторан Нобу 5лет ялта.ресторан Сома 1год су-шеф.фасфуд чин-чин 1год шеф., Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Обучение персонала азиатской кухне.введение нового меню.обучение быстроте и качеству работы.Умение правильно наладить работу в коллективе, с быстрой и качественной отдачей блюд. Умение привить любовь к своему делу и профессии.Общение с людьми.Достижения - знаю і вмію: знание -европейской,украинской , немного грузинской,японской кухни.Азиатская кухня -это от приготовления соусов, холодных ,горячих блюд, а также приготовление пельменей(не смуки, а с 3х видов японского крохмала) дим-самов, пельменей гедза, и десертов.

Освіта

кру кировоградский институт региональных отношений

Юрист, кировоград
Незакінчена вища, з 1997 по 1998 (1 рік)

1990 поступил в кулинарное училище,где получил професию повара,в 2000 переехал в Киев,где по началу працював кухарем і потім був зріст,потім в 2006 в начале старшим смены хол. процесса в

Мураками Парус,затем 6 сезонов в Ялте р-н Нобу, затем Су-шеф в р-не Сома. Сейчас Шеф в азиатской кухне, 2003 работал в Палатце Украина , обслуживание
государственных чиновников,и там же работал поваром.
Відкрив у Києві 8заклодів,у Кропивницькому 1,у Дніпрі 1.

Знання і навички

Азиатская кухня, от салатов и до десертов, Європейська кухня ,

Знання мов

Українська — вільно

Рекомендації

Оранский Артем

Оранский Артем

Бренд Шеф, Козырная карта

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Целеустремленный .трудолюбив и, дисципленированый и чистоплотен,.Люблю порядок и ответственное отношение к своему труду,Не поощеряю опоздания и безответственных людей.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: