Резюме від 14 березня 2018

Галя

Бухгалтер, продавець, 8 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто:
Івано-Франківськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Дмитрук Галина Степанівна

Дата та рік народження: 23 грудня 1980р.
Родинний стан: розлучена, виховую сина.
Адреса проживання: Івано-Франківськ,
Моб.тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)


Мета: Професійний ріст, реалізація своїх здібностей, розвиток та набуття нових професійних якостей, знань та практичного досвіду.
Освіта
У 1996 р. вступила в Львівський фінансово - економічний коледж , за спеціальністю "Фінанси". На 4 курсі у 1999 році, проходила виробничу практику впродовж півтори місяці, у Жидачівському районному фінвідділі.
У 2005 р. поступила у Львівську державну фінансову академію - спеціальність “Фінанси”.

Досвід роботи
У 2001 році була прийнята на роботу на ВАТ „ЛЗТА” бухгалтером до 2006 року. Функціональні обов’язки – облік первинних документів, податкові накладні, банк, складання журнал-ордерів.
У 2007 р. була прийнята на посаду бухгалтера-економіста у КП «Редакція газети ЛМР «Ратуша», де виконувала функції бухгалтера-економіста і касира. Функціональні обов’язки – облік первинних документів, банк, каса, складання журнал-ордерів, нарахування з/п, складання податкової звітності та звітності у соціальні фонди. Займалася кадровими питаннями. Пропрацювала у газеті до 31.08.2016р.
З вересня 2016р.була прийнята в Філію ПАТ"НСТУ""Івано-Франківська регіональна дирекція "КАРПАТИ" на посаду провідного бухгалтера.
Знання іноземних мов
українська мова, – вільно;російська мова, – вільно;польська мова, рівень володіння – розмовний.
Знання ПК
Microsoft Word, Microsoft Excel, МЕDoc, Клієнт-Банк, казначейська програма Фіндокументи рівень володіння користувача. 1С-Бухгалтерія.
Додаткові дані
закінчені спеціалізовані курси по вивченню програми 1С:Бухгалтерія; у 2002 році проходила курси про підвищення кваліфікації за курсом „Бухгалтерський облік за національними стандартами” у Західному учбово-науковому інституті підготовки фахівців і менеджерів; особисті якості – комунікабельна, відповідальна, стараюся досягти поставленої мети, чесна, справедлива, пунктуальна.
Моя мотивація:
-задоволення від процесу роботи та досягнення очікуваного результату, здобуття нових знань та практичних навиків, подальший розвиток.
-Бажання самовдосконалення та реалізації своїх здібностей.
-Застосування наявного досвіду та знань.
-Достойна матеріальна винагорода.
-Здоровий колектив та робоча атмосфера.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: