Резюме від 11 жовтня 2023 PRO

Олександр

Юрист, начальник юридичного відділу претензійонно-позовного напряму, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Юрист

з 02.2021 по 09.2022 (1 рік 7 місяців)
ТОВ "Фінансова компанія "Інвестохіллс Веста", Київ (ринок фінансових послуг)

Успішне ведення претензійно-позовної роботи. Представництво інтересів в межах цивільного, господарського, адміністративного, крімінального судочинства.
Робота на стадії виконавчого провадження, робота з державними та контролюючими органами, робота з правоохоронними органами і судами всіх інстацій та будь-якої юрисдикції.
Робота по здійсненню глибинного юридичного аналізу питань, які стосуються діяльності і спеціалізації підприємства. Реалізація всіх етапів роботи за фінансовими зобов'язаннями.
Робота з реєстрами та програмами спрямованими на отримання юридичної, або іншої необхідної для виконання покладених завдань і посадових обов'язків, інформації.
Розробка та аналіз договорів, ведення переговорів спрямованих на врегулювання спірних питань на стадії укладання, виконання, розірвання договорів.
Надання юридичних консультацій та правових висновків з питань застосування норм матеріального та процесуального права.

Начальник юридичного відділу

з 05.2015 по 11.2020 (5 років 6 місяців)
ТОВ "Фінансова компанія "Гровінг Стейт", Киев (Фінанси, банки, страхування)

Юридичний супровід господарської діяльності компанії, участь в багатьох судових процесах в межах цивільного, адміністративного, господарського, кримінального судочинства. Ряд успішних завершиних судових процесів спрямованих на відстоювання фінансових і господарських інтересів компанії. Успішне представництво інтересів компанії на стадії виконавчого провадження, представництво інтересів компанії в разноманітних органах державної влади включаючі правоохоронні і контролюючі органи.

Головний юрисконсульт

з 09.2010 по 09.2014 (4 роки)
ТОВ «Прометей-Сяйво» та група компаній, Киев (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

участь в численних судових засіданнях в межах всіх стадій цивільного, господарського, адміністративного судочинства. Ряд виграних справ на користь роботодавця (довірителя) проти його кредиторів, боржників, суб'єктів владних повноважень в межах договірних і недоговірних правовідносин. Стягнення збитків, стягнення заборгованості, повернення безпідставно отриманого майна, успішні контрдії від стягнення збитків, заборгованості в межах договірних відносин, розірвання договорів, визнання договорів недійсними, визнання права власності на майно, право користування, усунення перешкод в користуванні майном, вселення, виселення, витребування майна, поділ майна , виділення частки майна, визнання незаконними актів та дій суб'єктів владних повноважень та інше. Листування з правоохоронними органами й іншими органами державної влади, суб'єктами господарської діяльності, громадянами, представництво інтересів довірителя в правоохоронних органах, органах державної влади, судах. Претензійно-позовна робота, юридичний аналіз договорвв, надання юридичних консультацвй і юридичних висновків керівництву. Супроводження на стадії виконавчого провадження.

Частный адвокат

з 11.2007 по 09.2010 (2 роки 10 місяців)
Частная адвокатская и предпринимательская деятельность. (Юриспруденция)

Участие в многочисленных судебных заседаниях, судебных спорах по поручению клиентов в рамках всех стадий гражданского, хозяйственного, административного судопроизводства вытекающих из земельных, семейных, наследственных, арендных, договорных и других правоотношений. Ряд выигранных дел в пользу доверителя о взыскании дебиторской задолженности, ухода либо существенного уменьшения кредиторской задолженности, признании права собственности, пользования на имущество, устранение препятствий пользования имуществом, вселение, выселение, признание недействительными договоров, актов на землю, раздел имущества, истребование имущества, признание незаконными действий субъектов властных полномочий, признание незаконными актов субъектов властных полномочий и др. Составление письменных юридических консультаций клиентам, предоставление устных юридических консультаций клиентам, юридический анализ и содействие в составлении, заключении договоров. Претензионно-исковая работа.

Юрисконсульт, нач. юр. отдела

з 10.2006 по 11.2007 (1 рік 1 місяць)
ООО «РТМ-Украина» (Маркетинг, реклама, PR)

Претензионно-исковая работа. Юридический анализ договоров с заказчиками рекламных услуг, переписка органами государственной власти, юридическое сопровождение хозяйственной деятельности предприятия, юридические консультации руководству и сотрудникам компании, участие в переговорах руководства с другими участниками рынка внешней рекламы. Участие в судебных заседаниях, успешное взыскание дебиторской задолженности, взыскание нанесённого ущерба.

Юрист- специалист судебного отдела

з 03.2006 по 09.2006 (6 місяців)
ООО "Квиза-Трейд" (торговля)

представительство интересов компании в судебных и правоохранительных органах, исполнительной службе, претензионно-исковая работа.

Юрисконсульт

з 12.2004 по 03.2006 (1 рік 3 місяці)
ООО "Планета" (строительство, торговля электроэнергией)

Договорная работа, претензионно-исковая работа, представительство интересов компании на всех стадиях хозяйственного и гражданского судопроизводства. Исполнительное производство.

Юрист, специалист судебного отдела

з 11.2003 по 11.2004 (1 рік)
Адвокатская компания "Жариков и Сениченко" (Юриспруденция)

представительство интересов клиентов в судах всех инстанций в земельных, семейных, трудовых, гражданских, хозяйственных спорах. Договорная работа, юридическое обслуживание клиентов юридических лиц, предоставление консультаций, анализ действующего законодательства.

Юрисконсульт - ведущий специалист

з 01.2002 по 11.2003 (1 рік 10 місяців)
Региональное отделение Фогда государственного имущества по г. Киеву (приватизация, оренда государственного имущества)

представительство интересов государства в судах Украины

Освіта

Академия труда и социальных отношений Федерации профсоюзов Украины

Юридический, правоведение, Киев
Вища, з 1996 по 2001 (4 роки 9 місяців)

Знання і навички

Адвокат с 2007 г.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: