Резюме від 21 березня 2018

Владимир

Региональный управляющий, менеджер, начальник АЗС

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Ірпінь, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Національний Університет Харчових Технологій

Факультет «Економіки і менеджменту»,спеціальність «Економіка підприємства», Киев
Вища, з 2003 по 2008 (4 роки 5 місяців)

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК Користувач Internet Email 1С:Підприємство

Додаткова інформація

Освіта:
2003 – 2008 рр. Національний Університет Харчових Технологій в м. Київ. Факультет «Економіки і менеджменту», спеціальність «Економіка підприємства», спеціалізація економіка підприємництва (спеціаліст,бакалавр).
2006 – Тренінг «Пожежна безпека на АЗС»(ТОВ «Каскад-Центр»), «Охорона праці»(ТОВ «Каскад-Центр»), «Стандарт обслуговування клієнтів»(ТОВ «Каскад-Центр»).
2007- Тренінг «Ефективність продаж»(ТОВ «Каскад-Центр»), «Розміщення і викладення товару в торгівельному залі»(ТОВ «Каскад-Центр»), «Основи адміністрування»(ТОВ «Каскад-Центр»).
2012-Тренінг «Удосконалення навичок активного продажу та сучасних методів залучення клієнтів на АЗС» (ТОВ "Альянс Холдинг")

Досвід роботи:
• Червень 2016-Березень 2017р. АН "Park Lane",Ріелтор
Пошук клієнтів та ведення переговорів;
Консультації з питань операцій з нерухомістю;
Проведення операцій з нерухомістю, супровід угод
Збір необхідних документів;
Допомога в оцінці об'єктів нерухомості;
Укладання договорів;
Аналіз ринку нерухомості
•Грудень 2015р- Березень 2016р. ANP(ТОВ «АЛЬМАК ИНВЕСТ»),Менеджер АЗС
•Грудень 2013р. – Лютий 2014р. WOG (ТОВ Директива),Начальник АЗС
Організовував приймання, зберігання і реалізацію нафтопродуктів, товарів, харчових продуктів,забезпечення безперервності цілодобової роботи заправного комплексу. Організовував систему обліку матеріальних цінностей заправної станції. А також,займався організацією роботи персоналу запр
•Листопад 2011 р.- Листопад 2012р. Шелл Рітейл Україна (ТОВ "Альянс Холдинг"),Начальник АЗС
Організовував приймання, зберігання і реалізацію нафтопродуктів, товарів, харчових продуктів,
забезпечення безперервності цілодобової роботи заправного комплексу. Організовував систему обліку матеріальних цінностей заправної станції. А також,займався організацією роботи персоналу заправного комплексу, обліку робочого часу, оцінки продуктивності праці і розподілення премій по результатах роботи. Регулярного проводив навчання персоналу АЗС на робочому місці у відповідності із отриманням інструкцій і вказівками. Організовував обслуговування клієнтів у відповідності до стандартів Компанії, а також вимог законодавства України. Контролював технічний стан обладнання заправної станції, експлуатації АЗС у відповідності до правил технічної експлуатації АЗС. Контролював виконання всіх правил і процедур, наявності і працездатності необхідного обладнання, що забезпечують безпеку життя і здоров’я персоналу і клієнтів заправної станції, а також охорону навколишнього середовища.

•Квітень 2011 р. – Листопад 2011 р. – ТОВ «Астрал Сервіс»,товарознавець.
Аналізував попит і продаж товарів,формував заявки на товар згідно аналізу продаж та асортиментному переліку,контролював якість продукції, формував періодичні звіти реалізації, організовував та контролював викладення товару в торгівельному залі згідно планограм, приймав товари по кількості, якості і термінам реалізації, контролював присутність необхідних супровідних документів, забезпечував ціноутворення згідно діючих наказів, приймав участь в інвентаризації, подавав пропозиції щодо формування сезонних планограм, вирішував питання раціонального використання площ та обладнання.
•Червень 2007 р. - Квітень 2011 р. - ТОВ «Каскад-Центр»(ТОВ «Кершер»),начальник зміни.
Керував діями персоналу робочої зміни АЗС,забезпечував якісне обслуговування клієнтів персоналом АЗС,проводив щоденний інструктаж з працівниками зміни,контролював порядок та оформлення прийому-передачі зміни працівниками АЗС,приймав нафтопродукти за кількістю та якістю у сховища АЗС,оформлював змінні звіти,приймав участь в інвентаризації нафтопродуктів, проводив,в межах своєї компетенції,навчання на робочому місці операторів АЗС,операторів-касирів та касирів торгового залу, ,виконував вимоги чинного законодавства про охорону праці,правил пожежної безпеки,вмію користуватися засобами колективного та індивідуального захисту,знаю діюче законодавство,нормативно-правові акти,накази та розпорядження,інструктивні документи,які стосуються моєї посади.

Додаткова інформація:
Систематично направлявся у відрядження з метою інвентаризації супутніх товарів і нафтопродуктів та контролю якості надання послуг.
У 2012 р. був у відряджені, у м. Брюссель (Бельгія),з метою обміну досвідом з удосконалення навичок активного продажу та сучасних методів залучення клієнтів на АЗС.
Знання комп’ютера: вільно володію ПК, програми Microsoft Word, Excel, Internet, E-mail, 1С Підприємство. Вміння працювати з офісною технікою.
Особисті якості: пунктуальність, впевненість, комунікабельність, здатність до навчання, прагнення до кар’єрного росту, вміння досягати поставлених цілей.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: