Резюме від 5 квітня 2023 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/1954949

Директор з будівництва, Troubleshooter, керівник проєктів

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Президент

з 06.2022 по нині (1 рік 11 місяців)
Неприбуткові, благодійні та громадські організації

Об’єднання всіх ключових зацікавлених сторін за для реалізації загальної цілі: добробут і розвиток територіальних громад, забезпечення «балансу інтересів» та скоординовані дії учасників у галузі архітектури та містобудування: владу, освіту та науку, бізнес та некомерційний сектор, населення.

Основна мета Спілки:Сприяння розвитку і підвищенню якості послуг, а також впровадженню стандартів підприємницької та професійної діяльності в сфері управління проектами як в Україні, так і за її межами, пропаганда прихильності до сталого розвитку, активне сприяння європейській інтеграції України та гармонізації вітчизняного законодавства з правом Євросоюзу, задоволення і захист правових, економічних, наукових, технічних, освітніх, екологічних та інших інтересів її членів у країнах, на які поширюється діяльність Спілки.

Директор

з 12.2021 по нині (2 роки 5 місяців)
Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру

Організація роботи компанії по наданню послуг Служби Замовника в будівництві.

Керівник Служби Замовника

з 10.2020 по нині (3 роки 7 місяців)
Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру

Управління будівельними проєктами як керівник Служби Замовника в будівництві.

Директор

з 03.2019 по 10.2020 (1 рік 7 місяців)
ТОВ «Гільдія Управління Проектами», Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Підприємство виконує функцію Служби Замовника в будівництві.Організовано роботу підприємства із супроводу Замовників з моменту підбору земельної ділянки або проєкту реконструкції, до моменту введення в експлуатацію (аналіз ділянок, розробка концепції, розробка фінансової моделі, оформлення та отримання дозвільної документації, організація проєктних і будівельних робіт, допомога в підборі підрядників, контроль якості та термінів виконуваних робіт).Підготовлено понад 20 інвестиційних пропозицій у сфері будівництва реконструкції. Залучено інвестиції в будівельні проекти в історичній частині м. Києва.

Директор підприємства

з 03.2018 по 02.2019 (11 місяців)
Державне спеціалізоване підприємство "Управління капітальним будівництвом зони відчуження", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Налагоджено роботу підприємства, яке виконує функцію єдиного Замовника в Зоні відчуження.Відновлено функціонування підприємства після довгої відсутності фінансування. Сформована на 50% нова команда співробітників, яка виконала поставлені завдання перед підприємством на >95%.Проведено реорганізацію та скорочення штату з 56 до 38 осіб.Завершено розробку проєктно-кошторисної документації по 12 об'єктах;Проведено експертизу проєктно-кошторисної документації по 11 об'єктах;Проведено процедуру закупівлі (підписання договору) на будівельні роботи за 8 об'єктами;Завершено будівельні роботи та здано в експлуатацію 5 об'єктів.Налагоджено взаємодію з підрядними та проєктними компаніями.Налагоджено злагоджену роботу колективу після реорганізації.Розмір доходу підприємства від господарської діяльності (виконання послуг технічного нагляду за будівництвом) по відношенню до плану - 300% (у грошовому еквіваленті 6,5 млн.грн).

Керівник проектів

з 07.2017 по 02.2018 (7 місяців)
"Інтергал-Буд" ТОВ, Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Організовано команду управління проєктами будівництва житлових комплексів Комфорт сегмента як з "0", так і завершення робіт на об'єктах, що будуються (загалом 235 тис.м.кв. житлової площі).Налагоджено взаємодію з підрядними та проєктними компаніями.Вирішено складні конфліктні ситуації з підрядними компаніями, пов'язані з порушенням термінів виконання робіт.Підписано всі необхідні договори з підрядними компаніями на виконання робіт (зокрема проєктних робіт), а також на постачання матеріалів.Розроблено графіки та розраховано фінансову модель за 4-ма проєктами ЖК у MSProject.Узгоджені з акціонерами проєкти, бюджети, графіки виконання будівельних робіт по 4-м ЖК.Здано в експлуатацію один пусковий комплекс ЖК "Перспектива". Будівлю передано експлуатуючій компанії.

Директор з будівництва

з 05.2016 по 04.2017 (11 місяців)
АT "Познякижилбуд" (Toryan Group), Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Сформовано команду будівельного департаменту (до складу увійшли: відділ управління проєктами, тендерний, кошторисний, договірний відділ) для управління проєктами будівництва житлових комплексів "Преміум" сегмента як з "0", так і завершення робіт на споруджуваних об'єктах.Налагоджено взаємодію з підрядними та проєктними компаніями.Вирішено безліч складних конфліктних ситуацій з підрядними компаніями, пов'язаними з порушенням термінів виконання робіт та їхньою якістю.Досягнуто оптимізації витратної частини проєкту, ухвалено оптимальні за ціною і якістю проєктні та виробничі рішення, що дали змогу зменшити бюджет більш ніж на 15-20%.Організовано залучення незалежних консультантів для проведення експертизи проєктів.Виконано розрахунок перспективного проєкту "TАRYAN TOWER", сформовано та погоджено з акціонерами бюджет і графік виконання робіт.Організовано розробку дизайн-проектів, як громадських приміщень, так і квартир.Отримано ліцензію на виконання будівельних робіт.ЖК "ROYAL TOWER" введено в експлуатацію в терміни, обіцяні інвесторам, попри проблеми з підрядними компаніями. Роботи виконані в рамках прийнятого акціонерами бюджету. ЖК отримав у 2016 році премії в 2-х номінаціях "Головне відкриття року" і "Кращий житловий будинок року". Будинок із першим у країні повноцінним парком на даху.Виконано коригування проекту ЖК "JACK HOUSE". ЖК - перший в країні будинком з басейном, тренажерним залом, рестораном і СПА на покрівлі будівлі на висоті понад 100м.

Спеціаліст із проєктування та будівництва

з 01.2015 по 03.2016 (1 рік 2 місяці)
UNDP Ukraine, Київ (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

У рамках проєкту "Раннього відновлення соціальної інфраструктури Донецької та Луганської області" виконано відбір об'єктів (з понад 100 відібрано 25).Організовано проведення обстеження будівель і розроблено проєкти по 25 об'єктах (медичні установи, школи, садочки, центри соціального обслуговування населення.Проведено тендери та обрано підрядників по 19 об'єктах. Усі об'єкти здано вчасно.Організовано технічний нагляд за всіма об'єктами.Розроблено методологію проведення проєктних і ремонтних робіт у стислі терміни на великій кількості об'єктів одночасно. За 1 рік і 3 місяці було розроблено 25 проєктів реконструкції та ремонту будівель. Організовано, виконано та передано місцевим органам управління роботи на 19 об'єктах соціальної інфраструктури (7 медичних закладів, 12 закладів соціальної інфраструктури, дитячий садок, школа). Понад 500000 бенефіціантів мають тепер можливість отримувати послуги більш якісно. У процесі виконання робіт було задіяно понад 30 компаній, які після війни на Донбасі залишилися без замовлень. Було залучено понад 700 співробітників для виконання проєктних і ремонтно-будівельних робіт. Обсяг освоєних коштів на будівництво склав 3млн.$.

Директор

з 06.2013 по 11.2014 (1 рік 5 місяців)
ТОВ "Стар Лайт", Трускавець (Будівельна промисловість, деревообробка)

Організовано роботу підприємства з надання послуг у сфері інжинірингу, а також виробництва світлодіодної продукції. Розроблено та реалізовано понад 10 проєктів декоративного підсвічування будівель.Організовано службу з обслуговування реалізованих проєктів (системи безперешкодного живлення, системи кондиціювання,ВОЛЗ, системи СКД,СКС, відеоспостереження).

Директор

з 07.2008 по 07.2013 (5 років)
ТОВ «Прикарпатська инжинірингова компанія», Трускавець (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Організація роботи підприємства, ведення переговорів, ведення договорів, організація обслуговування за такими напрямами:
- обслуговування джерел безперебійного живлення будівель,
- обслуговування обладнання для кондиціонування серверних і житлових приміщень готелів,
- обслуговування систем контролю доступу,
- обслуговування систем автоматики та диспетчеризації,
- обслуговування волоконно-оптичних ліній зв'язку,
- обслуговування обладнання серверних,
- обслуговування систем озвучування та візуалізації зображень.
Розробка регламентів обслуговування.
Керівництво проєктом будівництва готелю "Mirotel" категорії 4 * на 184 номери, зі створенням єдиного комплексу в складі: медичний центр, СПА, діагностичний центр, спортивний басейн 25м. Загальна площа 32000м.кв.
- Розробка концепції проєкту та інженерної концепції об'єкта, спільно із Замовником;
- Розробка технічного завдання;
- Розробка технологічних рішень;
- Підготовка тендерних завдань і аналіз результатів;
- Робота з проєктними компаніями за варіантами зміни проєктних рішень для спрощення/здешевлення/прискорення процесів будівництва;
- Забезпечення вихідними даними проєктних організацій;
- Керівництво процесом розроблення проєктної документації;
- Перевірка коректності прийнятих інженерних рішень під час розроблення проєктної документації;
- Перевірка обсягів і якості виконаних за проєктом робіт;
- Ініціалізація та координація незалежної експертизи за проєктними рішеннями;
- Координація роботи генпроєктувальника і субпідрядних проєктних організацій;
- Забезпечення будмайданчика проєктною документацією в необхідні терміни;
- Супровід договорів (вихідні дані, поточна робота);
- Формування та актуалізація зведеного графіка видачі РД за проєктом;
- Вирішення проєктних питань на будмайданчику, пов'язаних зі змінами проєктних рішень;
- Організація нарад;
- Організація контролю за дотриманням вимог чинної нормативної містобудівної документації;
- Передача будівель в експлуатацію та організація обслуговування інженерних систем будівель.

Керівник проектів і програм, координатор

з 11.2005 по 07.2008 (2 роки 8 місяців)
ТОВ «АПТ Днепр», Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

- проєктування та будівництво Структурованих кабельних мереж (СКС). Успішна реалізація проєктів у таких компаніях, як: "Укртрансгаз", "Миронівський хлібопродукт", "Трускавецькурорт".
- проектування та будівництво Волоконно-оптичної мережі зв'язку масштабів міста для ЗАТ "Трускавецькурорт" у м.Трускавець.
- Побудова корпоративної мережі передачі даних для ЗАТ "Трускавецькурорт" (об'єднання близько 40 різних об'єктів підприємства в одну мережу).
- Будівництво центру обробки даних ЗАТ "Трускавецькурорт".
- Координація проекту будівництва медичного діагностичного центру ЗАТ "Трускавецькурорт". Консолідація проєктів з опалення та вентиляції, водопроводу і каналізації, кондиціювання, електропостачання, системи автоматизації та диспетчеризації, слабкострумових систем (СКЗ, СКД, охоронна та пожежна сигналізація, системи озвучування та візуалізації зображень). Узгодження проєктної документації в дозвільних органах. Введення об'єкта в експлуатацію. Організація сервісного обслуговування встановленого обладнання.
- Розробка проєктів ландшафтного дизайну з системою автоматичного поливу території.
- Координація проєкту будівництва вілли "Христина" в м.Трускавець.
- Координація проекту будівництва адміністративно-офісної будівлі дирекції ЗАТ "Трускавецькурорт".
- Координація проєкту будівництва пральні ЗАТ "Трускавецькурорт".
- Реалізація проєктів СКС, СКД, СОВІ, встановлення агрегату безперебійного живлення будівлі, систем кондиціонування серверної в апарт-готелі "Шале Грааль" ЗАТ "Карпатський дім" у м.Трускавець.
- розробка Технічних Завдань (ТЗ) на проєктування інженерних систем будівель на підставі побажань Замовника.

В.о. голови правління підприємства

з 04.2004 по 09.2005 (1 рік 5 місяців)
ЗАО «Орбита» г.Деражня, Хмельницкая обл., Деражня (Хімічна промисловість, фармацевтика)

- відновлення роботи підприємства;
- відновлено випуск на виробництві виробів із пластмаси,
- організовано виробництво ПЕТ пляшок для розливу мінеральних вод,
- організовано цех із вторинної переробки пластмаси,
- організовано цех із виробництва виробів із металу,
- відновлено зовнішні мережі підприємства (водопровід, електропостачання, каналізація).

Директор

з 01.2000 по 04.2004 (4 роки 3 місяці)
ТОВ «АВС Комп`ютер», Київ (Роздрібна торгівля)

- Реєстрація торгових марок "АВС" і "АВС комп'ютер".
- Розроблено технічні умови, проведено сертифікацію та налагоджено виробництво комп'ютерів під торговою маркою "ABC Computer".
- Організовано роботу компанії як інтернет-провайдера.
- Налагоджено мережу сервісного обслуговування комп'ютерної техніки.
- Пройдено сертифікацію в компанії "АЕСП Україна" співробітниками в галузі будівництва Структурованих кабельних систем (СКС).

Освіта

КНУТД (КІСІ)

Менеджмент організацій, Київ
Вища, з 2009 по 2013 (4 роки)

Менеджер-економіст в будівництві

КТІЛП (ДАЛПУ)

Промислова мікроелектроніка, Київ
Вища, з 1991 по 1996 (5 років)

Інженер електронної техніки

КТРЕ

Радіоаппаратобудування, Київ
Середня спеціальна, з 1987 по 1991 (4 роки)

Радіотехнік технолог.

Знання і навички

MS Office AutoCAD MS Project Вирішення складних технічних та ін. проблем. Troubleshooting. Розробка і контроль графіка виконання робіт, бюджетування Добір і організація дій підрядних компаній Організація оперативного корегування проєктів Оптимізація проектних рішень Пошук клієнтів, ведення переговорів, ведення договорів Розроблення концепції проєкту та інженерної концепції об'єкта Розробка технічного завдання Розробка оптимальних технологічних рішень Підготовка тендерних завдань та аналіз результатів Забезпечення вихідними даними проектних організацій Реєстрація торгових марок Організація сервісного обслуговування складного обладнання "Витягування" проекту, виправлення "косяків" попередників

Знання мов

  • Англійська — просунутий
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Участь в конкурсах НАДС на посади категорії "А"
Участь в 10 конкурсах, які проводило Національне Агенство з Державної Служби (НАДС). По результатам всіх конкурсів потрапляв в 5-ку претендентів, які рекомендовані КМУ для призначення на посаду.

Зайняв перші міста в конкурсах на:

Голову державної архітектурно-будівельної інспекції

Голови інспекції з охорони культурної спадщини та ін.

Співбесіди, які є на каналі НАДС:

1) Голова Державної інспекції культурної спадщини Співбесіда Сніховський https://youtu.be/f2RTTY7-5lQ

2) Голова Державної архітектурно будівельної інспекції Співбесіда Сніховський https://youtu.be/zcv_fu572aQ

3) Перший заступник Голови Державіаслужби Співбесіда Сніховський https://youtu.be/xfAR11Sskg8

4) Заступник Керівника Державного управління справами Співбесіда Сніховський https://youtu.be/3Qxyf7X1er8

5) Державний секретар Міністерства розвитку громад та територій Співбесіда Сніховський https://youtu.be/kpexOvjaer4

6) Голова Державного агентства з управління зоною відчуження Співбесіда Сніховський https://youtu.be/zyr6dy-tSP8

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: