Резюме від 27 листопада 2017 PRO

Руслан

Електрик

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто:
Ніжин

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

інженер- електрик

з 05.2001 по нині (23 роки)
Ніжинський агротехнічний інститут, Ніжин (Освіта, наука)

2001-2005р.- електрик та лаборант в агроінституті;2006- 2007р.- ЗАТ"КиївстарGSM"- електромонтер, АФУ, висотні роботи та виконроб;з 2007-2013р.- інженер- електрик та за сумісництвом викладач електротехнічних дисциплін в агроінституті; 2013р.- викладач електротехнічних дисциплін.

Освіта

Ніжинський агротехнічний інститут

"Електрифікації та автоматизації с.г." інженер-електрик, Ніжин
Вища, з 2000 по 2007 (6 років 9 місяців)

В грудні 2013р. закінчую другу вищу освіту в Національному університеті біоресурсів і природокористування України. Диплом- магістр,спеціальність- викладач електротехнічних дисциплін.

Знання і навички

Користувач ПК Ремонт авто

Додаткова інформація

Одружений. Маю власний легковий автомобіль. Шукаю додаткову роботу за сумісництвом. Можу працювати в будь-якому направленні енергетики та автоматики. Також займаюся ремонтом електрообладнання автомобілів та с.г. техніки. Маю 4 групу допуску до електроустановок напругою до 1000В; посвідчення відповідального за газове господарство промислових котлів та пальників; посвідчення "Безпечне виконання висотних робіт". Був відзначений міськими, районними, та обласними грамотами.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: