Резюме від 22 січня 2022 PRO

Ніка

Репетиторка (математика, англійська та українська мови), 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто проживання:
Одеса
Готовий працювати:
Дистанційно, Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Координаторка з росту та активізму

з 02.2020 по 10.2020 (8 місяців)
Amnesty International в Україні, Київ (Правозахисна діяльність)

Організація різноманітних заходів, зум-дискусій; робота з активіст_ками.

Репетиторка

з 01.2014 по 12.2016 (2 роки 11 місяців)
Репетиторка, Чернівці (Викладання математики, української та англійської мов та допомога з іншими шкільними предметами)

Підготовка до школи, допомога у виконанні домашніх завдань учням 6-7 класів.

Освіта

Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича

Факультет педагогіки, психології і соціальної роботи, спеціальність - "Початкова освіта", вчителька молодших класів, бакалавр, Чернівці
Вища, з 2012 по 2016 (3 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Семінар про гуманну педагогіку з Шалвою Амонашвілі

2010, 3 дні

Знання мов

  • Англійська — вище середнього
  • Російська — вільно
  • Німецька — початковий
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Маю досвід роботи з дітьми (творчий: кераміка, плетіння мандал, ігри; репетиторства; практика в школі під час навчання в університеті; робота вихователькою групи продовженого дня в школі).

Займалась керамікою, бісероплетінням, макраме; граю на гітарі, вигадую пісні, пишу вірші; організовувала форум, плейбек та абсурдистський театр у своєму місті.

Терпляча, спокійна. Мені подобається вигадувати творчі та дотичні до життя задачі, організовувати інтерактивні ігри, прививати інтерес до науки, філософії, дискусій, політичного життя, екології, мистецтв, розвивати критичне мислення у дітей (та дорослих).

Окрім безпосередньої участі в шкільному житті, репетиторств, допомоги з підготовкою до школи, виконання домашніх завдань, можу відвести чи забрати дитину зі школи, гуртків. Організувати індивідуальні чи групові творчі заняття (приміром, ліпка з глини, плетіння мандал, основи макраме, театральні вправи щоінше).

Цікавлюсь альтернативною та неформальною освітою. Захоплююсь Самерхілом, ідеєю анархістських шкіл. Маю цінності поваги до дитини, відсутності авторитарного підходу, наявна саморефлексія, готова розвиватись у різноманітних напрямках - формування емоційного інтелекту, медичні матеріали, інклюзія. Виступаю за простір, де можна почувати себе вільно та в безпеці, не боятись сказати, якщо де що хто пошкодив (як учням, так і педагогам).

Школа, освіта - це місце для інтересу до знань, занять, підготовка до життя, де я особисто не бачу сенсу у примушуванні до чого-небудь. Це місце для сміху, саморозкриття, вміння налагоджувати контакти, байдикувати та розвиватись разом.

Прагну співпрацювати з однодум_ицями у даній сфері. Маю наразі дещо дивні та нечасті проблеми зі здоров’ям, через що краще, якщо є можливість працювати разом з іншими педагог_инями чи невеликою кількістю учнів, мати можливість відпочити.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: