Резюме від 11 грудня 2017 PRO

Ярослав

Бухгалтер (ведення обліку на малих підприємствах), 1 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто проживання:
Івано-Франківськ
Готовий працювати:
Дистанційно, Івано-Франківськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний бухгалтер

з 04.2005 по 01.2014 (8 років 9 місяців)
ТОВ "Універсал-Авто", Івано-Франківськ (торгівля автомобілями, ремонт автомобілів)

Організація бухобліку "з нуля", ведення повного спектру обліку для торгового підприємства, підготовка та подання звітності (будь-який формат, як паперовий так і електронний). Облік вівся в системі Парус: Підприємство 7.40, яку опанував самостійно. Самостійно вів повний документообіг (виписку всіх документів, оприбуткування і т.п.) та кадровий облік.

Освіта

Прикарпатський університет ім. В. Стефаника

Економічний факультет, облік та аудит, Івано-Франківськ
Вища, з 1995 по 2000 (4 роки 9 місяців)

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач Internet MS PowerPoint Email Робота зі сканером Робота з принтером Adobe Photoshop Поштовий клієнт Веб-браузери Організаторські здібності PDF Adobe Dreamweaver Налаштування роутерів Володіння обчислювальною технікою

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Відмінне знання комп`ютера та програмного забезпечення. У вільний час займаюся налаштуванням, ремонтом комп`ютерної техніки, наданням консультацій з використання програмного забезпечення. Для невеликих підприємств, де немає необхідності придбання спеціалізованого бухгалтерського програмного забезпечення, маю власноруч розроблену програму бухгалтерського обліку в MS Excell, яка дозволяє вести бухгалтерський облік та формування балансу (без внесення повних даних первинних документів).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: