Резюме від 4 жовтня 2019

Анастасия

Юрист-хозяйственник, 1 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто:
Кривий Ріг

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Інвалідність

Перша група.
В мене після операції проблема з лівою стороною погано ходжу і ліва рука, але я спокійно справляюся з роботою на дому через компьютер чи по телефону

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ
Вікмер Анастасія Сергіївна
Домашня адреса:50071, м. Кривий Ріг, пров. Бульварний, буд.15, кв.98
Телефони:моб.[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), дом. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Електронна пошта:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Дата і місце народження:21.04.1989, Дніпропетровська обл., м. Кривий Ріг
Сімейний стан:одружена
Стан здоров`я: Інвалідність з 2007 року

Бажана робота на дому
МЕТА: застосування теоритичних знань з правознавства на практиці, отримання досвіду з подальшим вдосконаленням і професійним ростом
НАПРЯМКИ РОБОТИ: надання правових консультацій, підготовка угод, антимонопольний комітет, юрист на підприємстві, оформлення тендерних документів
ОСВІТА:
•У 2006 році закінчила Криворізьку спеціалізовану школу №107 з поглибленним вивченням аннглійської мови із срібною медаллю.
•У 2011 році з красним дипломом закінчила Криворізький економічний інститут Державного вищого навчального закладу «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана» за спеціальністю «Правознавство» і здобула кваліфікацію спеціаліста з правознавства з поглибленним вивченням англійської мови.
ОСОБИСТІ ЯКОСТІ: спокійна, урівноважена, уважна, відповідальна, наполеглива, ініціативна, творча, доброзичлива, цілеспрямована, комунікабельна, вмію аналізувати і логічно мислити, виділяти головне, дисциплінована, без шкідливих звичок.
ДОДАТКОВІ ВІДОМОСТІ: володію двома іноземними мовами-англійською та російською, рідна мова - українська; Знаю комп’ютер. Маю практичниий досвід роботи.
ДОСВІД: працювала юристом на приватному підприємстві «ТОКО ПАРИТЕТ» на 0,5 сставки на дому.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Юрист-господарник
12000 грн, Кривий Ріг

Юрист-господарник
Кривий Ріг, Київ

Юрист-господарник, адвокат
25000 грн, Кривий Ріг

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: