Резюме від 29 серпня 2021

Віталій

Професійний юрист

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
51 рік
Місто проживання:
Кривий Ріг
Готовий працювати:
Дистанційно, Кривий Ріг

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ
Особисті дані:
Родився 23 червня 1972 року.
Проживаю в м. Кривий Ріг, Дніпропетровська область, Україна.
Контакти: e-mail - [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).
Сімейний стан - не одружений.
Діти – дочка 2000 року народження.

Претендую на заняття посади керівника юридичної служби. Вважаю, що на старому місці роботи я вже не можу реалізувати свої здібності та отриманий досвід роботи в повному об’ємі.
Бажаний щомісячний дохід від 20 000 грн.

Кваліфікація:
-спеціаліст, Гірничий інженер-будівельник (1994 рік Криворізький гірничо-рудний інститут, м. Кривий Ріг, Україна);
-спеціаліст, менеджер-юрист, економіст (1995 рік Інститут післядипломної освіти Тернопільської академії народного господарства, м. Тернопіль, Україна).

Досвід роботи:
Останні 12 років (по 04.11.2013 року) працював на посадах юрисконсульта, провідного юрисконсульта, заступника начальника відділу юридичної служби публічного акціонерного товариства «...».
В мої функціональні обов’язки входило організація та супроводження позовної роботи по стягненню боргів, відстоювання інтересів товариства у судах перед кредиторами, правове забезпечення діяльності товариства, організація та ведення договірної роботи на підприємстві, супроводження справ в адміністративному суді. У вказаних напрямках досяг значних успіхів за що неодноразово був відмічений грамотами, подяками та різного роду заохоченями.

Крім того з квітня 2002 року я зареєстрований я фізична особа-підприємець. Основним видом діяльності є надання послуг в сфері права.

Додаткова інформація:
Знання мов: українська, російська-вільне володіння, англійська – вивчаю.
Навики: впевнений користувач ПК, Іnternet, електронна пошта, Ліга Закон.
Особисті якості: працелюбність, пунктуальність, відповідальність, комунікабельність, цілеспрямованість, активність, порядність, вміння вчитися та засвоювати великі обсяги інформації.
Вміння працювати як в команді так і самостійно. Працюю на результат. Маю здатність до постійного самовдосконалення, навчання та розвитку. Шкідливі звички відсутні.
Відпочинок: надаю перевагу активному відпочинку (відпочинок за містом, подорожі тощо).


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: