Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 8 листопада 2023 PRO

Едвард

Проєктний менеджер, асистент, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Інші країни, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Асистент з маркетингу

з 05.2022 по 09.2022 (4 місяці)
DIS - Study Abroad, Копенгаген, Данія (Освіта, наука)

Тексти, редагування та створення контенту для додатку освітнього закладу. Навчання персоналу компанії користуванню додатком, вирішення проблем користувачів_ок. Створення навчальних матеріалів та посібників. Тестування роботи застосунка і репортінг багів.Створення та аналіз навчальних тестів та досліджень користувацького досвіду.
WordPress, IntraNet, RSS, PhotoShop на базовому рівні.

Проектний менеджер, координатор комунікацій

з 12.2020 по нині (3 роки 4 місяці)
ГО "КиївПрайд", Київ (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Управління грантовим проектом для RFSL ("Розбудова ком'юніті та піклування про ментальне здоров'я для транс* та небінарних людей"). Адміністративна робота, документообіг, допомога керівнику та директору проектів (грантові проекти НДІ, Фонду «Відродження», Посольства Норвегії тощо). Організація заходів для ЛГБТІК+ спільноти, від невеликих груп підтримки до кінопоказів, вечірок, церемоній нагородження. Участь в організації Маршу Рівності 2021, найбільшого Прайд-Маршу в Україні (7000 осіб).

Створення контенту на ЛГБТІК+, трансгендерну тематику українською та англійською мовами, усний переклад та вичитка англійського контенту для соціальних мереж та офіційного спілкування. Проведення презентацій наукових досліджень та освітніх подій онлайн та офлайн.

Представлення організації на міжнародних заходах і в ЗМІ. Участь у численних подкастах, онлайн-заходах, прес-конференціях та інтерв’ю на цю тему.

Міжнародна адвокація: виступи, дискусії та менторські сесії на Прайд-заходах (Стокгольм, Копенгаген, Берлін, Ліверпуль тощо), конференціях (Тиждень трансадвокації ООН, Міжнародна конференція з прав людини для ЛГБТК у Валетті 2023, VOLT Pride, дебати «Післявоєнна Україна: запровадження ліберальної демократії» від Friends Of Europe тощо).
Робота з документами, складання щомісячної звітності, підготовка до аудиту.

SMM-спеціаліст

з 02.2020 по 08.2020 (6 місяців)
Trans*Generation, Київ (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Керування каналами та сторінками організації, в тому числі консультації для регіональних координаторів. Сторінки і канали - Facebook, Telegram, Instagram, YouTube.

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

https://t.me/transgen

Репортажі з подій, тренінгів та акцій, в якій організація бере участь. Переклад новин з англійської, написання власних та адаптація англомовних статей на теми, з якими працює організація: трансгендерність, права людини, дискримінація трансгендерних і небінарних людей.

Проведення навчальних тренінгів і лекцій на теми, суміжні з трансгендерністю.

SMM-спеціаліст

з 01.2019 по 02.2020 (1 рік 1 місяць)
Feelreal, LLC, Київ (IT)

SMM і маркетинг VR-проекту на міжнародному ринку (контент для соцмереж англійською мовою, ТЗ для дизайнерів, розробка контент-плану і т.д.)

Участь в успішному просуванні проекту на Kickstarter - fully funded in 1 hour, загальні збори більше $ 190K.

Customer support в соціальних мережах Facebook, Instagram, Twitter, на YouTube і по інших каналах зв'язку.

Створення текстового контенту для соцмереж, імейлів, постинг і підтримка користувачів на форумах, майданчиках Reddit і Quora.

Створення контенту для першої в світі мультисенсорної маски для віртуальної реальності: підбір ароматичних сетів до ігор, фільмів і медитативних практик.

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
https://twitter.com/feelreal_com

SMM-спеціаліст

з 06.2016 по 03.2018 (1 рік 9 місяців)
Archer Sortware (CPrime), Дніпро (IT)

Створення і просування профілів компанії в соціальних мережах, лідогенерація. Робота на зарубіжну та українську аудиторію.

Керівництво SMM проектів IT-Dnipro Community, Smartling, Дитячий садок майбутнього "Дитячий простір". Консультації по SMM для особистих бізнесів співробітників компанії.

Таргетована реклама Facebook, Twitter, LinkedIN, Instagram.

Просування проектів компанії в Quora, Glassdoor, Clutch, Dzone, Medium, YouTube.

Планування і створення контенту для сторінки дитячого садка в Facebook і Instagram.

Підтримка івентів в соціальних мережах (освітлення івентів, продаж квитків, лідогенерація, проведення конкурсів, збір UGC etc):
- UA2Space. Міжнародний форум про освоєння космосу за участю Ріка Тамлінсона (2016-2017)
- ITEM-2017
- заходи для батьків і дітей Дитячого садку майбутнього "Дитячий простір"
- мітапи української команди Smartling в Києві.

Деякі досягнення:
Сторінка Archer Software в Instagram - 2600 підписників з нуля, лідогенераціі з Instagram. Івенти Sold Out, в тому числі в критичних умовах - набрати потрібну кількість відвідувачів через таргетовану рекламу за 1-2 дні.

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
https://twitter.com/ArcherSoftware
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

SMM-специаліст, support manager, перекладач

з 07.2015 по 06.2016 (11 місяців)
Devoler, Дніпро (IT)

Просування мобільних ігор в соціальних мережах Facebook, Instagram, Twitter. Створення унікального контенту на основі ігрових матеріалів. Участь у створенні ігрових святкових івентів, проведення розіграшів і конкурсів в соцмережах. Надання звітів про роботу груп.

Клієнтська підтримка проектів російською та англійською мовами, керівництво роботою перекладачів на європейські мови, корейську мову. Робота з клієнтським негативом.

Локалізація ігрового контенту (інтерфейси, діалоги, історія, клієнтські повідомлення) на англійську мову з адаптацією до культурних реалій США.

Робота з додатками Jira, Amplifer, Iconosquare, SMMPlanner, Onlypult.

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Копірайтер, редактор

з 03.2007 по 06.2007 (3 місяці)
Sending Media Group, Дніпро (Шоу-бізнес, мистецтво, культура)

Робота на сайті проекту Ukrainian Dance Music Awards - переклад, написання і редагування новин, біографій українських і зарубіжних ді-джеїв, написання рекламних матеріалів про клуби та події клубного життя.
Проектна робота на 3 місяці.

Журналіст, критик/ Journalist, criticict

з 03.2006 по 02.2014 (7 років 11 місяців)
Культурологічна газета «Експедиція ХХІ»/ Culturological newspaper, Дніпро (ЗМІ, медіа)

Написання матеріалів культурної тематики, репортажів з концертів і презентацій, літературних і кіно-рецензій. Спілкування зі знаменитостями, культурними та громадськими діячами, написання інтерв'ю.

Директор прес-служби, журналіст

з 09.2005 по 07.2006 (10 місяців)
Дніпропетровський центр допомоги жертвам деструктивних культів «Діалог», Дніпро (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Спілкування з постраждалими та родичами потерпілих, написання матеріалів для міської преси та телебачення, відбір і робота з журналістами, модерування форуму центру "Діалог".

За час моєї роботи центру вдалося набагато просунутися в своїй діяльності, перешкодити багатьом деструктивним релігійним організаціям міста та країни.

Редактор відділу новин, журналіст

з 02.2005 по 12.2008 (3 роки 10 місяців)
Газета "Горожанин", Дніпро (ЗМІ, медіа)

Написання матеріалів соціальної, медичної, політичної, культурної тематики. Редагування відділу щотижневих новин, завантаження новин і статей на сайт газети.

Отримано чимало подяк від міських підприємств і громадських організацій. Деякі з моїх матеріалів стали основою соціальних акцій, наукових досліджень і результативної політичної полеміки.

Освіта

Дніпровський національний университет

Систем та засобів масової комунікації, Видавнича справа та редагування, Дніпро
Вища, з 2002 по 2007 (4 роки 10 місяців)

Спеціальність за напрямом "журналістика", з поглибленим вивченням української та англійської мов, маркетингу, книжкової реклами.

Додаткова освіта та сертифікати

Школа англійської і німецької мови Сергія Пуліна

2007-2009, 1-3 курс

Курс Social Media Marketing в Northwestern University (Онлайн-платформа Coursera)

2015-2016, 12 месяцев

Знання і навички

MS Office Windows HTML WordPress Фотографія Уміння аналізувати Управлінські навички Ефективна комунікація Викладання Публічні виступи Ведення соціальних мереж

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — просунутий

Додаткова інформація

Я є трансгендерною людиною в процесі переходу. В документах маю все ще інше ім'я і прізвище.

Можу працювати як ФОП.

- Кваліфікований оратор, організатор і менеджер, я працював в ЛГБТК-НУО, в ІТ та Gamedev компаніях. Крім того, я добре розуміюся на роботі з клієнтами, легко розбираюся в бюрократичних тонкощах, документах та правилах.

- 10+ років досвіду журналіста, коректора (українська, англійська), копірайтера, SMM-менеджера в різних газетах, сайтах та соціальних мережах. Проблеми, з якими я працював, варіюються від політики до розваг, в тому числі здоров’я, наука та бізнес.

- Вільно говорю і пишу англійською мовою, і постійно розвиваюся шляхом перегляду фільмів, читання художніх та науково-популярних книг, виступів на міжнародних заходах.

- Маю досвід навчання з ЛГБТІК+ інклюзії та недискримінації офлайн та онлайн. Проводив семінари та інформаційні сесії для ІТ-компаній, студентських спілок, бізнесів, медичного персоналу тощо.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: