Резюме від 26 березня 2018

Юрий

Юрист-хозяйственник

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
51 рік
Місто проживання:
Луганськ
Готовий працювати:
Дніпро, Запоріжжя, Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Национальная Юридическая Академия им. Я.Мудрого

Заочный факультет, Хозяйственная специализация, Харьков
Вища, з 1994 по 2000 (5 років 5 місяців)

Диплом Специалиста

Додаткова інформація

Резюме

Самопадний Юрій Степанович

Контактна інформація: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), місце проживання – м. Луганськ.

Мета: отримання посади юриста

Досвід роботи:

1. З березня 2003 року по 2018 року – приватний підприємець, що надає послуги у сфері права (юридичні консультації, підготовка правових документів, представництво інтересів юридичних та фізичних осіб в судах загальної юрисдикції, господарських та адміністративних судах та органах влади): маю досвід ведення справ у судах всіх юрисдикцій, які випливають із господарських, цивільних, земельних, адміністративних, у тому числі податкових, правовідносин, зокрема, ведення справ промислових та сільськогосподарських підприємств.
2. З липня 2005 року по червень 2014 року – голова постійно діючого третейського суду при асоціації «Бізнес-Право», третейський суддя цього суду.
3. З жовтня 2009 року по 2018 року – арбітражний керуючий (після перереєстрації дію на підставі Свідоцтва від 09.07.2013 року № 1032, виданого Міністерством юстиції України), маю досвід ліквідатора підприємств та фізичних осіб-підприємців.
4. З грудня 2002 року по липень 2005 року – керував на території Луганської області юридичним напрямком Програми підвищення рівня життя сільського населення в Україні – пілотного проекту, який реалізовувався за підтримки Міністерства Великобританії та Північної Ірландії з міжнародного розвитку.
5. З лютого 2001 року по березень 2003 року – заступник директора ТОВ «Адвокатська контора «Центр правового захисту».
6. З квітня 1995 року по лютий 2001 року – працював у Луганській філії КБ «Приватбанк» на посадах консультанта фондового відділу, старшого експерта відділу векселів та боргових зобов’ язань, начальника відділу вексельних операцій.
7. З липня 1994 року по квітень 1995 року – юрисконсульт ВО «Луганськвуглезбагачення».

Освіта:

1.З вересня 1994 року по лютий 2000 року – проходив навчання на заочному факультеті (спеціалізація - господарське право) Національної юридичної академії ім. Ярослава Мудрого) у м. Харків та отримав вищу освіту по спеціальності «Правознавство».

2. З вересня 1990 року по червень 1994 року, у тому числі з перервою внаслідок служби у збройних силах у 1991-1993 роках – проходив навчання на факультеті «Правознавство» Луганського політехнічного коледжу та закінчив навчання з красним дипломом.

3.З вересня 1980 року по червень 1990 року – навчався у ЗОШ № 28 у м. Луганську.

Професійні навички та знання:

1. Маю 18 років юридичного стажу після отримання вищої освіти, опит роботи на підприємствах різних галузей економіки, опит самостійної роботи в сфері права та торгівлі, а також достатній досвід судової практики, роботи з фінансовими та правовими документами.

2.Маю досвід роботи з комп'ютером та оргтехнікою в необхідних обсягах.

Професійні сертифікати: Свідоцтво арбітражного керуючого від 09.07.2013 року № 1032.


Знання мов: Українською та російською мовою володію вільно.

Інше:

1.Готовий на відрядження, якщо це потрібно для службових справ.
2.Готовий до переїзду в інше місто.
3.Вік – 45 рік.
4.Сімейний стан: одружений, 2 дітей.
5.Водійські права наявні, але автомобіля не має.
6. Характер спокійний, але у справах звик діяти до логічного завершення, незважаючи на обставини.
7.Очікуваний розмір оплати – я достатньо забезпечений чоловік, але мені потрібна юридична робота, яка потребує досвіду застосування законодавства, а не досвіду реалізації корупційних схем

Схожі кандидати

Юрист-господарник
Одеса

Юрист-господарник
16000 грн, Дніпро, Запоріжжя

Юрист-хозяйственник, адвокат
27000 грн, Дніпро

Юрист-господарник
Запоріжжя

Юрист-хозяйственник
Дніпро, Київ, Краматорськ

Юрист-господарник
Одеса

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: