Резюме від 6 лютого 2020

Евгеній

Економіст

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Економист (помошник у фин. деректора)

з 03.2012 по 07.2014 (2 роки 4 місяці)
Вторполимеры, Киев (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Економіст

з 03.2012 по 07.2014 (2 роки 4 місяці)
Інтергал - Буд (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Впродовж 7 років працював у будівельній сфері (виготовлення та монтаж металопластикових вікон та дверей, дорожньо - шляхові роботи, спортивні корти і т.п., обладнання підземних комунікацій). Останні два з половиною роки ( 2012 – 2014 ), після закінчення вишу, працював аналітиком-економістом у будівельній корпорації “Інтергал – Буд” (Будівництво житлових комплексів та торговельних центрів).
Комунікабельний, готовий у певних ситуаціях до компромісу, але не на шкоду інтересам компанії, вмію знаходити порозуміння з субпідрядниками, що забезпечують будівельні роботи якісними матеріалами у короткі терміни.
Як економіст можу оцінювати об’єми будівельних робіт та необхідне матеріально-технічне забезпечення, розрахувати терміни виконання будівельних робіт при зведенні тих чи інших споруд. Так наприклад, працюючи в корпорації «Інтергал – Буд» я чітко розумів у які терміни залежно від пори року можливо побудувати монолітну споруду ( шість-сім місяців у літній період) або певну кількість поверхів будинку.( 5 поверхів за місяць у той же період).
Особливу увагу приділяю економії коштів на придбання будівельних матеріалів за рахунок аналізу ринку будматеріалів в Україні та за її межами. Наприклад якщо взяти декілька найбільш вживаних матеріалів таких як бетон та арматура то арматура за рік і більше і в залежності від пори року суттєво змінює ціну, в той-же час ціна бетону залишається практично на одному й тому ж рівні і змінюється лише за рахунок транспортних послуг.
Беріть мене на роботу й будете мати значні заощадження коштів.
Вільно володію українською та російською мовами.

Освіта

КУТЕП

Облик - аудит, киев
Вища, з 2007 по 2012 (4 роки 9 місяців)

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: