Резюме від 22 лютого 2017 PRO

Любов

Старший кассир, оператор call-центра, 8 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Старший касир, оператот

з 01.2016 по 01.2017 (1 рік)
ТОВ "НОВА ПОШТА", Київ, Одеса,Бориспіль (Транспорт, логістика)

Через пів року зі звичайного фахівця (оператора) за досягнення направляють працювати в Одессу на місяць. Керівництво ТОВ "НОВА ПОШТА" пропонує мені лишитись ще на місяць за досягнення. Повернувшись в місто Бориспіль, мене переводять за досягнення в м. КИЇВ. Там зі фахівця ( оператора) мене підвищують до Старшого оператора й старшого касира. Заміняла керівника, по причині хвороби керівника.

Касир торгового залу

з 09.2014 по 10.2015 (1 рік 1 місяць)
Фуршет ДП "Рiтейл центр", Баришівка (сфера обслуговування)

За невеликий час перевели iз касира- юнiора (новачка) до касира- спецiалiста! Вiчлива, завжди допомагаю колегам ,не байдужа...старанно виконую свою роботу, без шкiдливих звичок!

Оператор

з 05.2013 по 05.2014 (1 рік)
УДППЗ "Урпошта" (робота з клієнтами)

Орієнтація на клієнта, робота з клієнтами, сфера обслуговування, вічливість, пропонування супровідних товарів, привітність, комунікабельність. З моменту прийняття на роботу займала посаду оператора 3-го класу, але менше чім за рік (хоче досвід повинен не пременшувати 1 року) мене перевели за старанність та за культуру обслуговування на 2 -й клас, та в найближчому майбутньому збирались перевести на 1 -й клас. Також працювала продавцем в магазині 1 рік.

Освіта

ДВНЗ "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет ім. Г.С. Сковороди"

Педагогічний, практична психологія, Переяслав-Хмельницький
Незакінчена вища, з 2010 по 2014 (3 роки 9 місяців)

Додаткова інформація

Останнім місцем роботи працювала оператором на пошті 1 рік - по трудовій книжці, також працювала в магазині 1 рік ,але вже не по трудовій. Комунікабельна, здібна до навчання, швидко вливаюсь в робочу колію та дружна з усіма. Привітна, доброзичлива, помірно здержана, охайна, швидка та стараюсь до всього відноситись з позитивом)!

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: