Резюме від 1 лютого 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/2627592

Заступник директора, начальник відділу

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Мукачево
Готовий працювати:
Дистанційно, Мукачево

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заступник директора - начальник відділу

з 07.2007 по 10.2017 (10 років 3 місяці)
Закарпаття-АВТО Корпорація УкрАВТО, Ужгород (торгівля авто та запчастинами, надання сервісних послуг)

заступник директора по роботі з персоналом та економічній безпеці за сумісництвом начальник відділу охорони Закарпатського регіону філії "Рубіж-АВТО", виконував обов`язки генерального директора з липня 2013 по січень 2014, колектив близько 50-70 чол.
До моїх посадових обов`язків входили завдання по проведенню контрольних заходів щодо договірної роботи, виробничої та торгової діяльності підприємства, фінансової дисципліни, а також організація та дотримання режиму охорони майна підприємства. За вказаний період роботи на підприємстві, мною було повернуто викраденого майна на суму близько 400 000 гривень, а в результаті проведених заходів було доведено крадіжки декількох працівників підприємства, які були звільненні і по їх діях направлені матеріали в суд та правоохоронні органи.
За сумісництвом в цей період виконував обов`язки начальника відділу охорони об`єктів підприємства. В штаті відділу працювало близько 30 охоронців.

Оперуповноважений -заступник начальника відділу

з 03.1998 по 03.2007 (9 років)
УПМ ДПА в Закарпатській області, Ужгород (правоохоронна діяльність в податковому законодавставі)

Оперуповноважений

з 04.1995 по 03.1998 (2 роки 11 місяців)
УМВС в Закарпатській області, Ужгород (Охорона, безпека, оборона)

Освіта

УжДУ, УНЦ КТЕУ,

Ужду - приладобудування (інженер-електромеханік), УНЦ КТЕУ - післядипломна освіта (фінансист), Ужгород
Вища, з 1991 по 1995 (3 роки 9 місяців)

Перша освіта - факультет приладобудавання Ужгородського державного університету м. Ужгород, навчався на стаціонарі з 19991 по 1995р., присвоєно спеціальність - інженер-електромеханік,
у 2002 р. отримав другу освіту в Ужгородському навчальному центрі Київського торгово-економічного університету за спеціальністю фінанси .

Знання і навички

Знання офісних програм

Додаткова інформація

Непийвода Анатолій Іванович, 09.07.1974 р.н.
Дві вищі освіти - економічна та інженерно-технічна, водійське посвідчення категорії "В", водійський стаж більше 20 років.

Колишній співробітник органів податкової міліції області. Загальний стаж роботи в органах УМВС та податкової міліції 13 років.

Зараз з 2018 року працюю комерційному підприємстві на посаді заступника директора з безпеки. До моїх обов`язків входить контроль та забезпечення проведення інкасаторських заходів, дотримання вимог протипожежної безпеки та охорони праці, контроль та аналіз роботи відео ресурсів, робота з дебіторською заборгованістю, а також організація охорони об`єктів компанії.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: