Резюме від 14 березня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/2698145

Журналіст, 10 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Місто проживання:
Миколаїв (Львівська обл.)
Готовий працювати:
Львів

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Редактор

з 01.2011 по 08.2012 (1 рік 7 місяців)
редакція газети " Миколаївські вісті", Миколаїв, Львівська обл. (ЗМІ, медіа)

Створення редакції, видавництво та редагування цікавої комунальної газети. Паралельно працювала над журналістськими розслідуваннями. Зокрема, серія розслідувань на тематику корупції у місцевому самоврядуванні у сфері лісового та земельного господарства увійшла в десятку кращих у конкурсі " Кожен рік - рік лісів", організованому Телекритикою. Досвід проведення журналістських розслідувань набула під час роботи в "Агенції журналістських розслідувань "Інформатор". За час роботи неодноразово ставала переможцем різних професійних конкурсів для журналістів у жанрі розслідувань, займаючи, відповідно від 1 по 3 місця.
Також очолювала соціальне видання - сайт "Зерна істини", який самостійно адмініструвала і наповала власними журналістськими текстами. Основна тематика - проблеми ЖКГ, проблеми місцевого самоврядування, регіональні новини, розслідування резонансних тем. На сьогодні - є адміністратором групи у фб. Слідкую за контентом, публікую власні дописи про життя місцевоі громади.

Освіта

Львівський національний Університет ім. І.Франка

Журналістика, журналіст, Львів
Вища, з 1993 по 1999 (5 років 10 місяців)

захистила дипломну на тематику українського повстанського підпілля

Додаткова освіта та сертифікати

семінари щодо самоосвіти

2012, три дні

Знання і навички

Користувач ПК MS Office Фотографія

Знання мов

Польська — середній

Додаткова інформація

Зараз очолюю соціальне некомерційне видання, яке безкоштовно розповсюджується Продовжую діяльність у розслідувальній журналістиці на тематику проблем, в основному, Миколаївського району. Також маю добре налагоджену співпрацю з інформаторами Стрийщини, Жидачівщини, Дрогобича. Легко знаходжу спільну мову з людьми, можу "розговорити" навіть затятого мовчуна. Наполеглива, маю велику контактну базу експертів в різних галузях, юристів, депутатів. Із будь - яким редакційним завданням справляюся на "ура".

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: