Резюме від 30 листопада 2017 PRO

Оксана

Директор юридического департамента управляющей компании (холдинговая структура)

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник юридичного відділу

з 04.2016 по нині (8 років 1 місяць)
ТОВ "Август-Україна", Киев (засоби захисту рослин)

Освіта

Інститут міжнародних відносин

Міжнародне право, Київ
Вища, з 1995 по 2000 (4 роки 8 місяців)

Магістр міжнародного права

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet Windows MS Outlook Internet Explorer ЛІГА:ЗАКОН Outlook Express Законодавство України Express

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Освіта:
Вища, Інститут міжнародних відносин, м. Київ (період навчання 1995-2000)
Магістр міжнародного права
Володіння мовами: українська, російська – рідні, англійська (Intermediate level)
Стаж роботи:
Загальний стаж роботи в банківській сфері 14 років, з яких на керівних посадах – 8 років
04.09.2000-11.03.2001 р.р. Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк (Промінвестбанк), відділення у м. Кам’янець-Подільський Хмельницької області на посаді юрисконсульта у відділі бухгалтерського обліку та звітності.
16.03.2001-17.04.2003 р.р. Акціонерний комерційний банк “Національний кредит”, м. Київ. Від юрисконсульта Юридичного відділу до провідного юрисконсульта Відділу правового регулювання та юридичної інформації Юридичного управління.
21.04.2003-04.11.2010 р.р. - ВАТ «Універсальний Банк Розвитку та Партнерства», правонаступником якого є ВАТ «БГ БАНК» (7 р.), м. Київ. Від юрисконсульта Юридичного відділу до Заступника Директора Юридичного департаменту - начальника Відділу правового забезпечення банківських операцій Юридичного департаменту.
01.12.2010-03.10.2011 р.р.ПАТ «ДІВІ БАНК», м. Київ, на посаді Директора Юр. департаменту.
04.10.2011-29.04.2014 р.р. –ПАТ «БАНК КІПРУ», м. Київ, на посаді нач. Відділу правового супроводження операцій банку Юридичного управління.
13.05.2013 р. по квітень 2016 р. – ПАТ "КБ "НАДРА" на посаді Нач. Управління супроводження банківських операцій Юр. департаменту.
19.04.2016 по теперішній час - ТОВ "Август-Україна"
Виконувані обов’язки:
Банківська сфера
Здійснення повного юридичного супроводу діяльності банку: кредитування клієнтів банку (кредитні операції корпоративного бізнесу – основний напрямок), гарантії, акредитиви, міжбанківські операції, цінні папери, схеми фінансування будівництва, робота з забудовниками, розроблення та погодження типових договорів (кредитних, забезпечення, надання гарантій, депозитних, задоволення вимог іпотекодержателя, переведення боргу, уступки права вимоги), підготовка висновків з питань діяльності банку, оцінка ризиків прийняття в забезпечення окремих предметів застави, пошук найбільш ефективних засобів захисту прав та інтересів банку, надання роз’яснень та підготовка висновків з правових питань діяльності банку.
Знання валютного законодавства та ЗЕД
Методологія: розробка та юридична експертиза внутрішніх документів банку (положень, процедур, постанов, наказів, протоколів, інструкцій тощо).
Корпоративні відносини банку: організації скликання та проведення загальних зборів акціонерів, спостережної ради, правління банку, а також організація роботи корпоративного секретаря (в тому числі розроблення та запровадження відповідних положень про вказані органи).
Розроблення та реалізація схем реструктуризації проблемних кредитів, повернення кредитів.
Створення та реєстрація юридичних осіб
Участь в процесі створення, державної реєстрації на Україні та ліцензування комерційного банку з іноземним капіталом, супроводження процесу розміщення та реєстрації випуску акцій в НКЦПФР, розробка та реєстрація установчих документів банку (в тому числі статуту) банку, внесення змін до установчих документів банку, в тому числі приведення установчих документів у відповідність до вимог законодавства України, отримання ліцензій на здійснення банківських, фінансових та інших операцій, в тому числі для здійснення операції в іноземній валюті.
Організація взаємодії з іноземними інвесторами (переписка, консультування, підготовка документів, купівля та продаж акцій інше).
Господарська діяльність
Супроводження господарської діяльності банку: розроблення, погодження та консультації щодо укладання та виконання господарських договорів (оренда, лізинг, будівельний підряд, набуття у власність майна); допомога у вирішенні питань, пов’язаних з отриманням у власність нерухомості (в тому числі земельних ділянок, а також шляхом задоволення вимог іпотекодержателя).
Інше
Робота з контролюючими органами: вирішення питання з НБУ (в тому числі дотримання вимог нормативно-правових актів НБУ при зміні керівного складу банку, погодження кандидатур, організації роботи відокремлених структурних підрозділів банку, питання, пов’язанні з кредитуванням інсайдерів тощо), отримання дозволу АМК, супроводження перевірок НБУ та ДПА, Фонду гарантування вкладів, складання заяв та звернень до державних органів, а також готування відповідей на звернення контролюючих органів.
Представництво інтересів банку у відносинах з юридичними і фізичними особами, в органах нотаріату щодо укладення та підписання від імені банку договорів купівлі-продажу, застави, іпотеки, внесення змін та доповнень до них та їх розірвання, а також представництво інтересів банку перед правоохоронними, судовими, контролюючими органами, іншими органами влади.
Організація та контроль діяльності юридичного підрозділу банку, формування штату.
Кадрове діловодство: надання консультацій та висновків з питань застосування законодавства в сфері трудових відносин, погодження та підготовка деяких видів наказів.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: