Резюме від 13 квітня 2021

Елена

Літературний редактор, коректор, копірайтер

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
47 років
Місто проживання:
Харків
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Тел. моб.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»);
е-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Шапошникова Олена Олександрівна

Досвід роботи літературним редактором і коректором, перекладачем (рос.-укр., укр.-рос.) – 15 років; 5-річний досвід роботи журналістом і автором текстів. Освіта – вища філологічна (ХНУ імені В. Н. Каразіна, філологічний факультет, спеціальність - українська мова та література; денне відділення), 1999 рік випуску.

Маю великий досвід роботи з вичитки наукових, науково-методичних статей, курсових, дипломних, дисертаційних робіт (обізнана із сучасними вимогами щодо структури, наукового стилю викладу, оформлення бібліографії). Висококваліфіковано виконую орфографічну, пунктуаційну, синтаксичну і стилістичну правку; звіряю факти, подані у текстах, виправляю алогічності. При роботі з текстами гуманітаного напряму даю рекомендації як науковий редактор.

На цей час працюю в ХНУ імені В. Н. Каразіна редактором навчальної літератури; зацікавлена у позаштатній роботі за договором в інших видавництвах, ЗМІ.

Працювала повний робочий день з офіційним оформленням у таких харківських та київських видавництвах, як «Основа», «Прапор», «Факт», Видавництво ХНУ імені
В. Н. Каразіна (Харків); ТОВ «Далі», «Бліц-Інформ» (Київ).

У ролі журналіста й автора текстів співпрацювала з видавництвом «Золота Фортуна», журналом «Стройся!» (Київ), газетою «Сімон» (Харків).

Виконувала функції перекладача-титрувальниці на «Новому каналі» (Київ).

Також на контрактній і позаштатній основі співпрацювала з видавництвами «Каравела», «Торсінг», «Сміт» (Харків), «Преса України», «Медична книга», Видавництво МАУП («Персонал») (Київ).

Детальнішу інформацію і зразки авторських робіт, а також відредагованих та відкоригованих мною видань можу надати за вимогою.


Особисті якості
Вміння швидко знаходити і творчо опрацьовувати затребувану інформацію. Наполегливість, цілеспрямованість, неконфліктність. Бажання працювати на результат.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: