Резюме від 12 січня 2018

Світлана

Помічник юриста, юрисконсульт

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто:
Хмельницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Помічник юриста

з 02.2013 по 12.2014 (1 рік 10 місяців)
приватна фірма "Мегапрогрес", Хмельницький (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

робота з документами, допомога у вирішенні юридичних справ

Освіта

Міжрегіональна Академія управлуння персоналом

Правоохоронна діяльнысть, Хмельницький
Вища, з 2004 по 2010 (5 років 9 місяців)

З 2004р. по 2010р. навчалась в Хмельницькому інституті Міжрегіональна Академія управління персоналом, в результаті чого отримала диплом спеціаліста за спеціальністю правоохоронна діяльність.

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач Internet

Знання мов

  • Польська — середній
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

З 25.01.2016 року влаштувалась на посаду секретаря в Хмельницьку територіальну первинну організацію Українське товариство сліпих, на якій пропрацювала до 6.10.2016 року. За період роботи я плідно працювала з людьми, які обмежені в повній мірі реалізовувати свої життєві функції, я надавала їм правові консультації з різних питань, писала від їх імені листи та заяви в державні установи, вела їх облікові картки, оформляла вступ в Товариство та вибуття з нього, брала участь в залученні спонсорської та благодійної допомоги, допомагала в організації акцій, концертів, конференцій, інших масових заходів.
З 11.11.2015року до 18.12.2015 року працювала в Управлінні праці та соціального захисту населення у м. Хмельницькому на посаді діловода на період оплачуваних робіт, куди мене направили з Хмельницького державного центру зайнятості.
З 23.01.2015 р. по 17.08.2015 р. працювала посередником в агентстві нерухомості «Радник». За період своєї трудової діяльності я набула навики спеціаліста з нерухомого майна, надавала інформаційно – консультативні послуги, створювала рекламні оголошення, професійно допомагала людям швидко та вигідно придбати або продати житло.
З 1.02.2013 р. по 27.11.2014 р. робота в приватній фірмі "Мегапрогрес" на посаді помічника юриста. За час своєї робочої діяльності я набула навиків у вирішенні юридичних питань, зокрема я допомагала юристові складати договори, позовні заяви, накази, обгрунтовані відповіді на претензії та звернення громадян, оформляти зміни до статутних документів на підприємстві на державну реєстрацію.
З квітня 2012 року по листопад 2012 року працювала помічником юриста на приватній фірмі "Де-Юре", де здобула практику в наданні юридичних консультацій населенню, складала позовні заяви та юридичні документи, брала участь в судових процесах, допомагала у державній реєстрації юридичних та фізичних осіб підприємців.
14.01.2011-25.02.2011 працювала в Управлінні праці та соціального захисту населення у м. Хмельницькомуна посаді діловода на період оплачуваних робіт, куди мене направили з Хмельницького державного центру зайнятості.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: