Резюме від 3 травня 2022

Михайло

Інженер-технолог, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто проживання:
Бровари
Готовий працювати:
Бровари, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Водій зі своїм вантажним мікроавтобусом

з 11.2020 по нині (3 роки 5 місяців)
Zakaz.ua, Київ (Транспорт, логістика)

Своєвчасна доставка замовлень по місту
Доставка товарів до дверей клієнта
Дотримання стандартів сервісу Компанії

Тренер з технології

з 10.2019 по 06.2020 (8 місяців)
Salateira, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1)Розробка,планування,координація та реалізація системи навчання виробничої діяльності(технології) і забезпечення виконання вимог харчової безпеки для робітників ресторану відповідно до вимог чинного Законодавства та внутрішніх нормативних докментів.
2)Розробка,підготовка та реалізація системи належного стажування та адаптації персоналу технологічної зони.
3)Контроль та оцінка належного виконання вимог стандартів технологічних процесів персоналом технологічної зони.
Дані обов"язки реалізувалися шляхом:
-розробки методичних матеріалів,планів,графіків та програм для кожного заходу;
-проведення практичних занять в ресторані;
-розробка та реалізації системи оцінки і атестації персоналу;
-участь в проведенні оцінки персоналу;
-підготовка і контроль бюджету з навчання і розвитку;
-формування і розвиток кадрового резерву;
-участь в оновленні стандартів технологічних процесів і забезпечення їх впровадження;
-участь в оновленні стандартів технологічного обладнання відповідно до технологічних процесів
-участь в оновленні стандартів виробничого інвентарю відповідно до технологічних процесів;
-проведення аудитів виробничої діяльності(технології);
-участь в проведенні аналізу результатів інвентеризації харчових продуктів і вживання заходів щодо зменшення їх відхилень;
-виконання інших доручень пов"язаних з технологічними процесами на підприємстві.

Шеф-кухар

з 11.2017 по 10.2019 (1 рік 11 місяців)
Salateira м. Олімпійська, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов"язки:
-Організація ефективної роботи кухні
-Контроль якості всіх виготовлених страв і напівфабрикатів
-Контроль за дотриманням технологій приготування
-Контроль умов і термінів зберігання продуктів і напівфабрикатів
-Контроль правильної експлуатації технологічного обладнання
-Правильна організація робочих процесів і розстановка персоналу
-Контроль за дотриманням санітарних норм
-Впровадження та участь в розробці нових стандартів технологічних процесів згідно вимог системи якості "НАССР".
Досягнення:
-Пройшов підвищення кваліфікації по курсу "Розробка та запровадження системи "НАССР"на підприємствах ресторанного бізнесу"викладач Дорофєєва Оксана(є відповідний сертифікат)
-

Ст.зміни

з 12.2016 по 10.2017 (10 місяців)
Panna Pasticceria, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

з 08.2016 по 11.2016 (3 місяці)
Salateira Dubai, Дубай (Готельно-ресторанний бізнес)

-Організація ефективної роботи кухні
-Розробка технологічних карт
-Контроль якості всіх виготовлених страв і напівфабрикатів
-Контроль за дотриманням технологій приготування
-Участь в підготовці та доопрацюванні меню;
-Контроль умов і термінів зберігання продуктів і напівфабрикатів
-Контроль правильної експлуатації технологічного обладнання
-Правильна організація робочих процесів і розстановка персоналу
-Контроль за дотриманням санітарних норм
-Навчання шеф-кухаря для нового ресторана
-Підбор і затвердження продуктів.
Досягнення:
Закінчив навчання філіпінських кухарів та шеф-кухаря
Адаптував стандартне меню "Salateira" до тамтешнього споживача.

Шеф-кухар

з 12.2015 по 08.2016 (8 місяців)
Salateira на вул. Сагайдачного, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов"язки:
-Організація ефективної роботи кухні
-Розробка технологічних карт
-Контроль якості всіх виготовлених страв і напівфабрикатів
-Контроль за дотриманням технологій приготування
-Участь в підготовці та доопрацюванні меню;
-Контроль умов і термінів зберігання продуктів і напівфабрикатів
-Контроль правильної експлуатації технологічного обладнання
-Правильна організація робочих процесів і розстановка персоналу
-Контроль за дотриманням санітарних норм
-Навчання шеф-кухарів для нових ресторанів
Пройшов підвищення кваліфікації в проекті "CHEF'S CAMP" в м.Одеса про що маю відповідний сертифікт.
Був відправлений в відрядження м.Дубай для навчання персонала кухні

Кухар універсал

з 03.2015 по 12.2015 (9 місяців)
Salateira на ст.м.Олімпійська, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Отримав внутрішню нагороду компанії "hi-pro".Через 9 місяців отримав підвищеня до шеф-кухаря.

Кухар універсал

з 12.2013 по 02.2015 (1 рік 2 місяці)
Кафе "у лісі", Бровари (Готельно-ресторанний бізнес)

Працював помічником кухаря після чого мене перевели в кухарі.Опанував професію кухаря самостійно оскільки практичних навичок в університеті отримую не в достатній кількості.

Освіта

Національний університет харчових технологій

Факультет "готельно-ресторанного та туристичного бізнесу",спеціальність "ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧУВАННЯ", Київ
Вища, з 2011 по 2017 (5 років 5 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

НТУУ КПІ ВІТІ

2013-2015

Знання і навички

MS Excel MS Word

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Комунікабельний,відкритий для спілкування.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: