Резюме від 24 жовтня 2017 PRO

Петро

Регіональний менеджер, нач. відділу збуту, директор

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто:
Тернопіль

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Регіональний менеджер

з 01.2011 по нині (13 років 4 місяці)
ТОВ"Агробізнес", м.Волочиськ Хмельницька обл. (реалізація хлібобулочних виробіи по Украіні)

Координація роботи команди менеджерів, Допомога в розвитку маршрутів (напрямків) реалізації продукція, розробленя і відкриття нових маршрутів реалізації продукції, контроль дебіторської заборгованості, підбір персоналу на нових представництвах (філіалах) компанії, виконування обовязків директора регіонального представництва.
Відкрив та розвинув 2 регіональних представництва , розробив та розвинув понад 30 нових маршрутів реалізації продукції , збільшив на 15% реалізацію продукції компанії.Вільно орієнтуюся в таких регіонах (областях),як:Житомирська,Вінницька,Хмельницька,Тернопільська,Чернівецька,Івано-Франківська,Закарпатська,Львівська,Волинська та Рівненська.

Менеджер

з 02.2006 по 01.2011 (4 роки 11 місяців)
ПП Альма-Віта (Молочна продукція)

Розвиток маршрутів (напрямків) реалізації продукція, розробленя і відкриття нових маршрутів реалізації продукції в межах Тернопільськох та Хмельницької області, контроль дебіторської заборгованості

Освіта

ТНЕУ

Фінанси;облік і аудит, Тернопіль
Вища, з 1994 по 2001 (6 років 9 місяців)

Додаткова інформація

- комунікабельний ,понктуальний, відповідальний, вмію швидко навчатись, стресостійкий, вмію працювати в команді, ціленаправлений, лідерські якості
- знання російської мови
- наявність власного автомобіля
- впевнений користувач MS Offfice

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: