Резюме від 6 грудня 2023

Роман

Бухгалтер (єдиний)

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ


П.І.Б.: Роман Іванович

Рік народження: 1982р.

Ціль: Головний бухгалтер за сумісництвом, єдиний бухгалтер, дистанційно.

Контактний телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта: «Київський національний економічний університет» (закінчений з червоним дипломом) – за спеціальністю «Бухгалтерський облік і аудит».

Досвід роботи понад 20 років за спеціальністю - на посаді бухгалтера, головного бухгалтера, аудитора.

Є досвід роботи у таких сферах: виробництво, торгівля (опт і роздріб), послуги ( у т.ч. транспортні, будівництво, поліграфія та інші), готельно-ресторанний бізнес, зовнішньо-економічна діяльність. Вільне володіння усіма ділянками бухгалтерського і податкового обліку. Робота з підприємствами на загальній системі оподаткування, єдиному податку, фізичними особами-підприємцями. Робота з первинною документацією, облік руху ТМЦ, складання калькуляцій, розрахунки з покупцями і постачальниками, облік основних засобів, нарахування зарплати і податків, кадровий документооборот. Формування та подання усіх видів фінансової і податкової звітності. Відкриття, ліквідація підприємств та ФОПів. Робота з контролюючими органами, планування та оптимізація оподаткування.

Уміння: Робота в 1С Бухгалтерія (версії 7 і 8), Клієнт – банк, програми для подання звітності, офісні програми, інше програмне забезпечення необхідне для роботи.

Мови: українська, англійська, російська.

Особисті якості: Відповідальність, ретельність, комунікабельність.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: