Резюме від 3 травня 2024

Дмитро

Продюсер YouTube-каналу, ТВ, керівник інтернет-проєктів, ведучий, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
47 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Київський державний педагогічний університет ім. Грінченка

Історії, історик-правознавець, Київ
Вища, з 1993 по 1998 (5 років)

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно
  • Німецька — середній

Додаткова інформація

Червень 2018 по січень 2023 - Head of videodepartment ТОВ "Епіцентр К"
https://www.youtube.com/channel/UCU9fGjxtBLZglgZ6W2Dxe9Q/featured


Липень 2015 по січень 2019 - продюсер та ведучий проекту 5-й поверх (5 канал) https://www.youtube.com/channel/UCcGbAftaCtCBIEPrDX2udWg

Січень 2016 по березень 2017 року - Генеральний продюсер телеканалу Brain Tv (www.braintv.net)

Липень 2014 по січень 2016 – СЕО KPCUA – Iнтернет-консалтінг, Digital online marketing, створення сайтів тощо (Керівник проекту http://kupitprodat.com.ua )

З червня 2013 року до липня 2014 року — Internet Project Director в National Media Group: телеканали Business; Dobro tv & A-one (http://business-tv.com.ua/, http://www.dobro-tv.com/, http://a-one.com.ua/) (Організація, розробка та комплексне просування проектів компанії; Оперативне управління проектами; Створення та реалізація стратегії розвитку інтернет-проектів компанії; Навички правильній постановці і контроль виконання технічних завдань; Розробка нових та підтримка існуючих проектів компанії; Керування процесом оновлення сайтів; Координація дій аутсорсной команди фахівців (веб-дизайнери, програмісти, копірайтери, діджітал агентства); Пошук і реалізація нових каналів для збільшення трафіку та підвищення конверсії проектів; Планування, проведення та аналіз результатів рекламних і маркетингових кампаній; Робота з інструментами інтернет-маркетингу та інтернет-реклами (SEO, контекстна реклама, SMM, direct-mail); Активна робота з системами аналітики (Google Analytics, Yandex Metrika, Gemius та ін); Контроль, створення і розробка текстового і графічного контенту на сайтах (новини, статті, банера и.т.д)

З жовтня 2012 року до листопада 2013 – заст. шеф-редактора, ген.продюсер tv-production та digital producer порталу http://www.obozrevatel.com (Оперативне управління проектом, Реалізація стратегії розвитку інтернет-проекту, написання та контроль виконання технічних завдань, Координація дій команди фахівців, Моніторинг сайтів конкурентів, відстеження змін на ринку, PR-стратегії просування проекту, Планування, проведення та аналіз результатів рекламних і маркетингових кампаній)

2012 – 2013 роки — організація, впровадження та реалізація проекту Конкурс від Nescafe Idea X з прямою трансляцією у Facebook

З 19/05/2010 року до жовтня 2012 – генеральний продюсер та керівник tv-production порталу http://tochka.net/ /заст. головного редактор// digital producer (запуск проекту з нуля, управління командою, планування та організація заходів з організації та існування проекту, участь в розробці показників ефективності проекту з інвесторами, управління бюджетом, укладання договорів з підрядниками, координація взаємодій між творчим та технічним персоналом, постійний контроль якості та стандартів вироблених матеріалів, планування та організація знімального процесу в динамічному і часто змінному середовищі. оперативне коректування зйомок для виконання плану)

З червня 2009 року до квітня 2010 року – генеральний директор та шеф-редактор Першого українського інтернет-телеканалу www.mediabomba.tv

Січень 2010 року – консультування та організація tv-production для Першого соціального інтернет-телеканалу www.1soc.tv

З 2009 року до 2013 року – ведучий телепроекту „Телятина” (www.telekritika.ua)

2008 рік – створення та запуск інтернет-порталу подарункових сертифікатів WWW.GIFTCARDS.KIEV.UA

З квітня 1999 року до цього часу – керівник продакшн-студії, телепродюсер. Телевізійна студія займається виготовленням ефірної та комерційної презентаційної відеопродукції, а також телевізійним консалтингом.
З квітня 1999 року по 2009 рік – головний редактор, продюсер та ведучий телепроекту «Молодіжна телевізійна служба» (ТРК „Київ”).
З квітня 1999 року по 2009 рік – керівник інформаційного відділу Головного Управління у справах сім’ї та молоді КМДА.
З грудня 2006 року року по 2009 рік – керівник телепроекту «Про сім’ю” (ТРК «Київ»\”Maxxi TV”)
2005 рік – член оргкомітету та керівник секції Форуму молоді м. Києва (модерація секції “ЗМІ і молодь”, підготовка базових і вихідних матеріалів, прес-релізів).
2005 - 2006 роки – автор і продюсер економічного телепроекту «ТЕЛЕСКОЛ» (ТРК “Київ”) (розробка концепції програми, підбір і підготовка співробітників, визначення тематики випусків, режисура)
Березень – листопад 1998 року – керівник і ведучий молодіжної телепрограми «Труба» (СТБ)
1997 – 1998 – керівник відділу реклами та заступник головного редактора Всеукраїнської газети „Центр-Інформ”.
1997 – 1998 - директор департаменту реклами АОЗТ “Український центр вивчення соціальних відносин та соціальної орієнтації ».
1995 – 1997 роки – керівник відділу реклами, pr і медіа-менеджер культурно-розважального центру «Голлівуд»
1994 – 1996 – автор, продюсер та ведучий телекомпанії “ТЕТ”.
1994 – 1995 – автор та ведучий молодіжної телепрограми «Крутий Релакс» т/к “ТЕТ”.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: