Резюме від 25 липня 2016

Евгеній

Юрист, помощник руководителя, 6 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто проживання:
Павлоград
Готовий працювати:
Київ, Павлоград

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

провідний фахівець з безпеки кредитних операцій

з 12.2013 по 05.2015 (1 рік 5 місяців)
Публічне акціонерне товариство "Приватбанк", Павлоград (Підготовка та надання до судових органів позовів зі стягнення заборгованостей за кредитами, ведення претензійно-позовної роботи, представлення інтересів банку в судових засіданнях.)

Підготовка та надання до судових органів позовів зі стягнення заборгованостей за кредитами, ведення претензійно-позовної роботи, представлення інтересів банку в судових засіданнях. Передача виконавчих документів до органів виконавчої служби та повний супровід по стягненню заборгованості. Був начальником відділу по стягненню заборгованості з 4 чоловік.

Юристконсульт

з 10.2013 по 11.2014 (1 рік 1 місяць)
Павлоградський механічний завод, Павлоград (Ведення договірної роботи з господарської діяльності підприємства.)

Підготовка та надання до судових органів позовів щодо захисту інтересів підприємства в цивільних, адміністративних, господарських, трудових спорах, стягнення дебіторської заборгованості. Ведення претензійно-позовної роботи в господарських, адміністративних судах, а також судах загальної юрисдикції. Оскарження рішень і актів державних органів. Ведення договірної роботи з господарської діяльності підприємства.
Підготовка відповідей на запити держ. органів, складання, наказів, положень, посадових інструкцій.

Юристконсульт

з 01.2009 по 10.2013 (4 роки 9 місяців)
Відділення Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України, Павлоград (страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань)

Складання заперечень та повний супровід судових справ за позовами до Фонду з питань розслідувань нещасних випадків на виробництві, нарахування відшкодування збитку. Складання позовів до перевіряючим органам щодо оскарження результатів перевірок, а також оскарженню незаконних дій. Підготовка відповідей на запити держ. органів, прокуратури, профспілок. Складання, наказів, положень, посадових інструкцій. Аналіз внутрішніх положень відділення Фонду на відповідність чинному законодавству та внесення змін до них.

Освіта

Національна юридична академія ім. Я. Мудрого

« Правознавство », Харків
Вища, з 2006 по 2012 (5 років 9 місяців)

Здобув вищу освіту (спеціаліст).

Верхньодніпровський коледж Дніпропетровського державного аграрного Університету

« Правознавство », Верхньодніпровськ
Незакінчена вища, з 2003 по 2006 (2 роки 10 місяців)

Неповна вища освіта молодший спеціаліст.

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК Користувач Internet ЛІГА:ЗАКОН Законодавство України

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Вмію працювати в колективі, швидко навчаюсь, порядна, уважний, маю аналітичний склад розуму. Завжди готовий допомогти колегам за рішенням робочих питань, люблю навчати людей і передавати свої знання.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: