Резюме від 15 квітня 2021 PRO

Анастасія

Керуючий, менеджер, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер роздрібній торгівні непродовольчими товарами

з 12.2019 по 11.2020 (11 місяців)
Кактус, Львів (Роздрібна торгівля)

1. відкривала магазин, та ставила всі процеси від відкриття.
2. керувала та відповідала за роботу працівників магазину
3. вела звітність товарів, інветаризації, заявки на замовлення, списування та переміщення.
4. вживала заходів щодо прискорення обороту товарів, усунення товарних втрат, підвищення продажів
5. організовувала вивчення попиту на види товарів та послуг, які задовольняють потреби споживачів.
6. підбирала працівників, створювала команду. Організовувала атестацію для працівників [підвищення кваліфікації]. Створювала мотиваційні програми для заохочення роботи.
7.створювала сприятливі умови для виявлення творчої ініціативи працівників, досягнення високих результатів роботи та підвищення продуктивності праці.
8.контролювала санітарно-технічний стан торговельних та складських приміщень відповідно до вимог санітарних норм
9.створювала умови для забезпечення зберігання товарно-матеріальних цінностей, грошей у касах, торгово-технологічного устаткування та обладнання.
10. вела обліково-звітну, статистичну та іншу встановлену документацію, контролювала складання звітності працівниками.

Менеджер

з 08.2018 по 08.2019 (1 рік)
кафе "Plates&Cups", Львів (Сфера обслуговування)

1. HoReCa - здійснювала роботу з ефективного і культурного обслуговування відвідувачів.
2. консультувала відвідувачів з питань, що стосуються послуг, які надавало кафе.
3. заповнювала та контролювала бюджет (таблиці Excel)
4. підбирала персонал, допомагала з навчанням на посадах (у команді нараховувалось 25 працівників)
5. контролювала процеси залу та кухні
6. проводила збори (інформативні, мотиваційні)
7. вела документацію бухгалтерії кафе
8. підтримувала спілкування з гостями в он-лайні (фейсбук, інтаграм, Google бізнес)
9. складала плани продаж для офіціантів, баристів та кухарів.
10. вводила, ставила та разом з командою розробляла нове меню
11. контролювала облік каси, та навчала працівників правил користування з касовим апаратом.
12. проводила інвентаризацію та контроль якості продуктів.
13. за час роботи змогла зробити три відділи, на яких були старші менеджери, які відповідали за розвиток своїх відділів (кухня, кондитерська та гостьовий зал)

Адміністратор

з 09.2015 по 08.2018 (2 роки 11 місяців)
ресторан "Медова печера", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

На цій роботі я виросла від офіціанта до адміністратора, де одночасно могла відповідати за 30 працівників та 400 гостей.
• Координація роботи персоналу;
• Підбір персоналу, проведення співбесід, навчання персоналу специфіці роботи в закладі;
• Формування клієнтської бази;
• Прийняття резервів і банкетів;
• Організація обслуговування бенкетів у системі HoReCa
• Інвентаризація;
• Контроль санітарних норм.

Освіта

Львівський національний університет імені Івана Франка

Журналістики, львів
Вища, з 2011 по 2017 (5 років 10 місяців)

Маю закінчену вищу освіту магістерської програми.

Додаткова освіта та сертифікати

Великий практикум по ефективності управління рестораном

2019, березень

Стандартизація роботи ресторану (Олександр Мусатов)

2019, травень

LeoLing, курс польської мови, А1

2019, 6 місяців

Бояр, англійська мова, Elementary

2019, 6 місяців

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами