Резюме від 27 травня 2016

Алексей

Начальник, заступник начальника служби безпеки, 6 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто:
Бровари

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ
РЯБЦОВ Олексій Сергійович
Дата і місце народження: 30 серпня 1987 року, м. Бровари, Київської обл.
Адреса: м.Бровари-5, Київської обл., вул.Гвардійська, буд.16, кв.54.
Сімейний стан: неодружений.
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Освіта:базова вища,
2004-2008 рік Броварський поліцейський фінансово-правовий коледж за спеціальністю правознавство.

З листопада 2008 року по жовтень 2009 року проходив строкову військову службу у в/ч А0836 (війська радіоелектронної боротьби). Службу проходив на посаді заступника командира взводу - командира відділення.

З грудня 2010 року по вересень 2011 року оператор-касир ПП «Скоринг».Робота з касовим апаратом, прийом платежів, ведення касової документації. Звільнений за власним бажанням.

З січня 2012 року по вересень 2013 року проходив службу органах внутрішніх справ України на посаді дільничного інспектора міліції Броварського МВ. Попередження та розкриття злочинів і правопорушень на ввіреній території обслуговування. Взаємодія з громадськістю. Звільнений за власним бажанням.

З вересня 2013 року по травень 2015 року оператор-касир ПП «Скоринг». Робота з касовим апаратом, прийом платежів, ведення касової документації. Звільнений за власним бажанням.

З листопада 2014 року по березень 2015 року працював охоронником охоронного агенства "АРАГОРН". Охорона об'єктів.

З травня 2015 по даний час охоронник ГШР ТОВ «КОМКОН ГРУП».Здійснення охорони об'єктів, які знаходяться на контролі систем охоронної сигналізації.

Додаткова інформація:
Вільно володію українською та російською мовами, німецькою-зі словником. Вільно володію ПК на рівні досвідченого користувача. Без шкідливих звичок, комунікабельний, енергійний, ініціативний та наполегливий у досягненні потрібних результатів. Здатний до швидкого самонавчання. Водій категорії «В», стаж вісім років. Маю дозвіл на носіння та зберігання травматичної зброї. Закінчив Київське училище професійної підготовки працівників міліції і здобув професію охоронника 3-го розряду.
Інтереси: У вільний час захоплююсь музикою, грою на гітарі, футболом.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: