Резюме від 18 червня 2019

Олексій

Головний інженер, 27 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

КАТАШИНСЬКИЙ ОЛЕКСІЙ КОСТЯНТИНОВИЧ

м. Київ, вул. Урлівська, 36, тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).
Народився в м. Києві 1 листопада 1978р. Одружений.

РОБОТА
03.2017 р. – 06.2018 р. Київська міська державна адміністрація. Департамент з питань державного архітектурно-будівельного контролю.
Посада – Головний державний інспектор.
Посадові обов’язки: Здійснення державного контролю за дотриманням: вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, проектної документації, будівельних норм, державних стандартів і правил, технічних умов, інших нормативних документів під час провадження містобудівної діяльності.

02.2007 р. – 03.2017 р. ТОВ“НП-Сіті”; ТОВ“Ратекс” (Бізнес центр) іженер-енергетик, головний інженер (з 09.2008г.) Посадові обов’язки:
Повна реконструкція об’єкту (9-ти поверхова будівля загальною площею більше 7000 м. кв.), а саме:
Газифікація об’єкту реконструкції. Встановлення трансформаторної підстанції ТП 10 кВ 630 кВА. Укладка кабельних ліній 0.4 кВ. Монтаж внутрішніх силових електромереж, слаботочних електромереж. Монтаж котлів (дахова котельня), розводка трубопроводів та радіаторів опалення. Монтаж насосної станції. Капітальний ремонт та запуск ліфтів.
Реконструкція системи пожежогасіння. Протипожежної сигналізації.
-підготовка документації для отримання технічних умов;
-розробка технічного завдання на проектування;
-моніторинг та проведення тендерів між підрядними організаціями, підписання договорів; - контроль якості та термінів виконання робіт;
-підготовка виконавчої документації для введення об’єкту в експлуатацію; - здача в експлуатацію органам нагляду.
Під час подальшої експлуатації: відповідальний за протипожежну безпеку; за енергонагляд; безпечну експлуатацію електрогосподарства; газового господарства; котлів; ліфтів. Експлуатація та своєчасний ремонт енергетичного обладнання та енергосистем, безперебійне забезпечення об’єкту електроенергією, водою, газом. Контроль за раціональним використанням енергетичних ресурсів, дотримання режиму економії. Планування споживання ел. енергії, води, газу. Придбання розхідних матеріалів, зап. частин для енергетичного обладнання . Підписання договорів на поставку енергоносіїв, а також на підрядні роботи з ремонту, обслуговуванню обладнання та ін.

05.2008 р. – 12.2012 р. Верховна Рада України.
Посада – Помічник-консультант народного депутата України.
Посадові обов’язки: Організація роботи та прийом громадян приймальні народного депутата України у Дніпровському районі м. Києва. Робота зі зверненнями громадян. Організація роботи передвиборного штабу. Проведення агітаційної роботи. Формування окружних, територіальних та дільничих виборчих комісій. Досвід роботи з місцевими органами влади.

09.2003 р. - 12.2005 р. АТВТ „Святошино” (молокозавод)
Посада – Інженер-механік (помічник головного інженера), головний енергетик (з 11.2004р.)
Посадові обов’язки: Експлуатація та своєчасний ремонт енергетичного обладнання та енергосистем, безперебійне забезпечення об’єкту ел. енергією, водою, газом. Контроль за раціональним використанням енергетичних ресурсів, дотримання режиму економії. Планування споживання ел. енергії, води, газу. Придбання розхідних матеріалів, зап. частин для енергетичного обладнання . Підписання договорів на поставку енергоносіїв, а також на підрядні роботи з ремонту, обслуговуванню обладнання та ін. Відповідальний за метрологію, екологію. Проведення сертифікації нового обладнання в інституті екогігієни та токсикології ім. Л. І. Медведя. Ремонт, монтаж, наладка технологичного обладнання. Ведення техничної документації, підготовка креслень в AutoCAD.

02.2003 р.-09.2003 р. ВАТ „КИМОЛ” (м'ясомолочний комбінат)
Посада – механік молочного цеху.
Посадові обов’язки: Наладка, ремонт, заміна, монтаж, пуск в роботу, обслуговування технологічного обладнання.

ОСВІТА

1997 р.-2002 р. Національний Університет харчових технологій (стаціонар) спеціальність: „Обладнання переробних та харчових виробництв”.

1993 р.-1997 р. Київський технікум легкої промисловості (стаціонар) спеціальність: „Експлуатація автоматизованих систем”.

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ
Проходження навчання та отримання посвідчень з:
1.Правил будови та безпечної експлуатації парових та водогрійних котлів.
2.5-ї групи допуску по електробезпеці.
3.Правил будови та безпечної експлуатації лифтів, та підйомних споруд.
4.Пожежної безпеки.
5.Правил безпеки систем газопостачання.
6.Охорони праці.
7.Курси підвищення кваліфікації для головних механіків підприємств молочної промисловості. При НУХТі.
8.ПК, (досвідчений користувач), (MS Office, Internet, AutoCAD та ін.).
9.Вільно володію українською та російською мовами.
10.Англійська базова.
11.Посвідчення водія категорії В, своє авто.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: