Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 15 червня 2022

Виктор

Повар, 18 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Кухар холодного процесу

з 01.2022 по 03.2022 (2 місяці)
Supra, Bursa Hotel, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)

Шеф кухар

з 08.2021 по 12.2021 (4 місяці)
Take Eat, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)

Су-шеф

з 09.2019 по 07.2021 (1 рік 10 місяців)
Cargo Kitchen, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)

Пекарь

з 06.2019 по 09.2019 (3 місяці)
Bunny Bagel, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)

Выпекание бейглов и дальнейшее приготовление блюд с ними согласно тех. картам.

Повар холодного процесса

з 03.2019 по 06.2019 (3 місяці)
Vino e Cucino, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)

Приготовление холодных блюд и закусок согласно тех. картам.

Пекарь

з 06.2018 по 09.2018 (3 місяці)
Кафе "Bunny Bagel", Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Приготовление блюд согласно технологическим картам, контроль закупок на кухне, контроль списания продуктов.

Повар горячего цеха, Старший смены

з 06.2017 по 06.2018 (1 рік)
Толстый и Тонкий, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Приготовление блюд согласно технологическим картам, контроль закупок на кухне, контроль списания продуктов

Повар-мангальщик

з 11.2016 по 04.2017 (5 місяців)
Ресторан "Mercato Italiano Tratoria", Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Приготовление блюд на мангале согласно технологическим картам.

Повар горячего цеха

з 08.2016 по 10.2016 (2 місяці)
Ресторан "Chi", Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Приготовление горячих блюд согласно технологическим картам.

Повар горячего цеха

з 01.2016 по 07.2016 (6 місяців)
Ресторан "Руккола", Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Приготовление горячих блюд и закусок согласно технологическим картам.

Повар

з 10.2015 по 11.2015 (1 місяць)
Ресторан "Лимонад", Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Приготовление тартов и бургеров согласно технологическим картам.

Повар

з 07.2015 по 09.2015 (2 місяці)
Ресторан "Fresko", Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Приготовление салатов, закусок, пицц, суши и кондитерских изделий согласно технологическим картам.

Освіта

КНТЕУ

ФЕМП, Киев
Вища, з 2011 по 2017 (5 років 5 місяців)

Додаткова інформація

Пунктуальный, устойчивый к стрессовым ситуациям, быстро обучаемый, ответственный, отданный делу, коммуникабельный, умею работать на результат.

Рассматриваю работу с ежедневной или еженедельной выплатами. Другие варианты пока нет.

Схожі кандидати

Шеф-повар
Київ

Кухар-універсал
Київ, Львів , ще 2 міста

Кухар-універсал
18000 грн, Київ, Вишневе (Київська обл.) , ще 2 міста

Кухар, кондитер
Київ

Повар
Київ

Кухар-універсал, працівник
25000 грн, Київ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: