Резюме від 16 вересня 2020

Игорь

Кондиционерщик-вентиляционщик, 12 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ

П.І.Б.: Деркач Ігор Іванович
Адреса: парус 1,м. днiпро
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Е-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Дата і місце народження: 07 травня 1986 р., Дніпропетровськ
Громадянство: Україна
Сімейний стан: одружений, дітей не маю
Освіта: 2003 - 2009 – Національна металургійна академія України
(м. Дніпропетровськ), інженер-металург;
2006 - 2007 - Новомосковський технікум Національного металургійної академії України, курси ручного дугового зварювання, зварювальник третього розряду.
1993 - 2003 - середня школа № 54 (м. Дніпропетровськ).
Досвід роботи: жовтень 2009р. – січень 2013р. – наладчик контрольно-вимірювальних приладів та автоматики, ТОВ «Конвент сервіс» (вентиляція та кондиціювання);
Обов’язки: своєчасне обслуговування систем вентиляції припливно-витяжних установок , заміна і знос всіх запчастин, починаючи від ременя і закінчуючи перемотуванням двигунів, пуск та налаштування холодильних машин, обслуговування промислових і побутових кондиціонерів, обслуговування фанкойлів і філерів, а також запірної арматури.
лютий 2014р. – червень 2014р. – слюсар аварійно-відновлювальних робіт третього розряду управління експлуатації водопровідних мереж,
КП «Дніпроводоканал»;
Обов’язки: виконання робіт по ремонту водопровідних мереж під керівництвом слюсаря більш високої кваліфікації, прочищення та усунення засмічень каналізаційних мереж, розкопку каналів та котлованів і кріплення їх; конопатку і закладення стиків, заливку і зачеканку свинцем або цементом розтрубів труб.
травень 2015р. – листопад 2015р. – майстер, ПАТ «Мережа-Сервіс»;
Обов’язки: забезпечення виконання плану будівельно-монтажних робіт на
ділянці у відповідності з робочими кресленнями, проектом виробництва робіт, виробничим планом і нормативними документами; розстановка бригад та окремих робітників на дільниці, встановлення їм виробничих завдань, здійснення виробничого інструктажу робітників; перевірка стану техніки безпеки та прийняття заходів щодо усунення виявлених недоліків та ін.
Додаткові відомості: маю досвід роботи з програмою Internet, електронними таблицями, текстовим і графічним редакторами у середовищах DOS, WINDOWS та ін. Маю досвід зварювання металевих конструкцій.
На вимогу можу надати необхідні рекомендації.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: