Резюме від 13 травня 2022

Нінель

Фінансовий директор, керівник підприємства

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Фінансовий директор

з 01.2018 по нині (6 років 4 місяці)
Група компаній (ресторан,готель,клініка), Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Сворення єдиної облікової політики;
Автоматизація управлінського обліку;
Бюджетування, РГК, фін.рез, P&L;
Контроль та постановка процесів фінансової звітності;
Фінансове, податкове, бізнес-планування та ціноутворення;
Розробка заходів щодо оптимізації використання ресурсів;
Розроблена внутрішня управлінська звітність.
Бухгалтерський облік.

Директор

з 07.2016 по 09.2017 (1 рік 2 місяці)
ЧП, Киев (Харчова промисловість)

Співзасновник кафе кондитерської .Майстерня кондитерських виробів з натуральних продуктів.

Директор

з 02.2016 по 10.2016 (8 місяців)
Ресторан "Козачок", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль та організація діяльності ресторану.
Стандартизація та контроль якості сервісу та кухні.
Забезпечення збільшення рентабельності.
Контроль за підвищенням якості обслуговування гостей. Робота з постачальниками. Аналіз ефективності роботи промо-проектів.Бізнес-планування, здійснення контролю над прибутковою і витратною частиною бюджету, відповідальність за фінансові результати діяльності ресторану.Досвід з проведення та організації свят,бенкетів,розвиток кетерингу.

Керівник

з 05.2015 по нині (9 років)
ЧП, Киев (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)

Надаю консалтингові послуги з питань:
-проектування та планування виробничих приміщень кухні ресторану,кафе,бару;
-Підбір і розстановка технологічного обладнання;
-створення і оновлення меню, згідно з концепцією закладу;
-складання калькуляційних і технологічних карт;
-побудова та оптимизація управлінського обліку та звітності, аудит;
-постачальники, собівартість і ціноутворення;
-дизайн ресторану "під ключ", розробка логотипу.
-тренінги по сервісу та менеджменту;

Керуючий

з 03.2011 по 02.2016 (4 роки 11 місяців)
Сеть ресторанов L'Kаfa Group, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Керуючий.
Контроль та організація діяльності ресторанів.
Стандартизація та контроль якості сервісу та кухні.
Забезпечення збільшення рентабельності закладів.
Контроль за підвищенням якості обслуговування гостей. Робота з постачальниками. Аналіз ефективності роботи промо-проектів. Бізнес-планування, здійснення контролю над прибутковою і витратною частиною бюджету, відповідальність за фінансові результати діяльності ресторанів. Досвід відкриття ресторану «з нуля» та керування двома закладами Нагороджена за досягнення відзнакою «кращій керуючий року». Досвід управління персоналом – підбір, навчання, оцінка, мотивація.( штат до 70 людей).

Директор

з 08.2010 по 03.2011 (7 місяців)
РК"Хата рибака", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Директор нічного клубу та ресторану у РК"Хата рибака".
Контроль та організація діяльності ресторану. Стандартизація та контроль якості сервісу та кухні. Участь у розробці та ціноутворенні меню ресторану.Забезпечення збільшення рентабельності закладу. Підвищення якості обслуговування гостей. Робота з постачальниками. Складання та контроль бюджету ,
планування, впровадження мотиваційних програм. Аналіз ефективності роботи промо-проектів. Участь в підборі персоналу ( штат до 100 чол.),впровадження системи мотивації персоналу.Досвід у організації банкетів (весілля,корпоративні вечірки до 400 чол.,евент заходи нічного клубу).

Освіта

Тернопільський Державний Економічний Університет Нуково-консультаційний пункт у м. Києві

Фінанси, Киев
Вища, з 2002 по 2008 (5 років 10 місяців)

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач Internet MS Outlook Adobe Photoshop Internet Explorer Outlook Express CorelDRAW R-Keeper Express Англійська

Додаткова інформація

• м. Київ 01/2010 -08/2010 –«блюз бар Хенді»
Керуючий.
Контроль та організація діяльності ресторану. Стандартизація та контроль якості сервісу та кухні. Планування бюджету, аналіз ефктивності проведення акційних програм. Набір персоналу, впровадження мотиваційних програм, аналіз впливу на збільшення продажу.

• м. Київ 07/2008-01/2010 – «Райффайзен банк Аваль»
Провідний експерт відділу роздрібного обслуговування фізичних осіб. Оформлення та супроводження зарплатних проектів, консультація по продуктам банку,оформлення депозитних вкладів, кредитування - авто, іпотека.

• м.Київ 09/2007-07/2008 – АКБ Київська міська філія “Укрсоцбанк”
Старший касир. Провідний економіст. Менеджер відділу роздрібного обслуговування фізичних осіб (з 12/2007)
Оформлення та супроводження зарплатних проектів, консультація по продуктам банку,оформлення депозитних вкладів, кредитування - авто, іпотека.
• м.Київ 02/2007-08/2007 – NextAr media group, журнал “VIP”
Керівник вiддiлу реклами та менеджменту.
Органiзацiя та проведення тематичних вечiрок рiзноманiтного напрямку, з участю популярних артистiв шоу-бiзнесу, стилiстiв, а також презентацii та рiзноманiтнi покази вiд сучасних дизайнерiв.
Спiвпраця з рекламодавцями та спонсорами проектiв рiзного напрямку

Проходила навчання та стажування консультантом власників бізнесу АК « Висоцький консалтинг».

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: