Резюме від 8 липня 2016

Ирина

Главный бухгалтер, финансовый директор, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто проживання:
Іллінці
Готовий працювати:
Вінниця, Іллінці

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Главный бухгалтер

з 02.2008 по 01.2016 (7 років 11 місяців)
Ильинецкий районный совет, Ильинцы (Местный орган самоуправления)

- Відновлення та налагодження обліку.
- Впровадження програмного забезпечення Парус та передових форм бухгалтерського обліку на основі використання сучасної техніки.
- Постановка та ведення фінансового, бухгалтерського, податкового обліку.
- Здійснення контролю за своєчасним проведенням інвентаризації грошових коштів, товарно-матеріальних цінностей і розрахунків.
- Відновлення та систематизація документообігу.
- Контроль за виконанням бухгалтерських та податкових звітів, підготовка бухгалтерських, податкових та управлінських звітів.
- Здійснення бюджетного контролю.
- Моніторинг змін в податковому законодавстві.

Специалист 1 категории

з 08.1995 по 02.2008 (12 років 6 місяців)
Финансовое управление Оратовской РГА, Оратов (Державні організації)

- Здійснення контролю за своєчасним складанням кошторисів бюджетних установ та здійснення контролю за цільовим та ефективним використанням бюджетних коштів, організація контролю за розрахунками за енергоносії, спожиті бюджетними установами.
- Забезпечення своєчасного складання та перевірки прогнозних розрахунків до проектів бюджетів по соціальному захисту населення, в частині енергоносіїв та соціальних допомог, компенсаційних виплат, субсидій.
- Розгляд звітів державного казначейства та іншої інформації про виконання доходів та видатків по субвенції з державного бюджету, аналіз наданих матеріалів та підготовка доповіді керівництву щодо результатів.
- Участь у складанні річного розпису призначень та помісячного розпису асигнувань районного бюджету на реалізацію соціального захисту населення.
- Ведення обліку змін, що вносяться в установленому порядку до затверджених призначень по видатках районного бюджету на утримання бюджетних установ.
- Контроль за правильністю використання бюджетних коштів, передбачених на фінансування бюджетних установ.

Освіта

Винницкий институт экономики ТНЭУ

Финансы, Винница
Вища, з 2004 по 2008 (3 роки 9 місяців)

Додаткова інформація

Відмінні навички з програмами: Парус: Бухгалтерія, Парус: Зарплата, 1С: Бухгалтерія, MEDoc, Казна, Місцеві бюджети, Клієнт-Банк. Постійно працюю із довідковими законодавчими базами. Вільно працюю з ОС MS Windows XP/7, Excel, Word.
Наявність посвідчення водія категорії В
Особисті навички та якості: Сумлінність, відповідальність, комунікабельність, гнучкість, адаптивність до внутрішніх та зовнішніх змін, конструктивність і виваженість у пошуку рішень, цілеспрямованість, чесність, акуратність, здатність працювати як в команді, так і самостійно.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: