Резюме від 13 жовтня 2022 PRO

Володимир

Технолог-заведующий производством (кулинария), 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто проживання:
Бровари
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Технолог

з 09.2017 по 10.2020 (3 роки 1 місяць)
President Hotel, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Складання технологічних карт ( собівартості) перевіряв норми виходу страв продукції. Проведення переобліку.

Заведующий производством кулинарии

з 02.2010 по 08.2017 (7 років 6 місяців)
Велика кишеня, Киев (Розничная торговля)

Обязаности:
-Контроль роботы персонала
-изготовление продукции согластно технологических карт
-контроль входного сырья
-соблюдение санитарных норм
- аналитика продаж
- организация роботы кафе для офиса компании
- робота с контролирующими структурами( СЕС)

Заведующий производством

з 01.2003 по 10.2009 (6 років 9 місяців)
Ресторан Пузата Хата, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Обязаности:
- Контроль качества входного сирья.
-Контроль изготовления продукции согластно технологических карт.
- Провидение инвентаризаций.
- Организация роботы персонала.
Достижения:
-карьерний рост от повара до заведующего производством

Освіта

техникум гостиничного хозяйства

Технолог, киев
Середня спеціальна, з 2001 по 2004 (3 роки)

Приготовление,руководство,менеджмент,товарознаство.

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office MS Outlook Email Outlook Express MS Access Express Стремление развиваться,умение достигать желаемых результатов

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: