Резюме від 29 травня 2020

Александр

Монтажник-сварщик ВОЛС, СКС, 12 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
53 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Адаменко Олександр Григорович
Дата народження: 19 грудня 1970 р. 48р.
Адреса: м. Київ, вул. Голосіївська, 5
вул. Ревуцького, 44
Інженер-монтажник.
Заробітна плата за результатом співбесіди.
Ціль: Хочу знайти роботу в стабільній компанії, навчатись та підвищувати свій рівень знань.
Можу працювати: інженер-монтажник волоконно-оптичних ліній зв’язку, монтажник-спаювальник мідних ліній зв’язку, токар-фрезувальник.

Контактна інформація:

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
тел: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта:

СПТУ №35, м. Київ 1986-1989р. Спеціальність: токар-фрезувальник третього розряду.
ЗОЗ. №59 ім. О.М. Бойченко м. Київ 1978-1986р.

Досвід роботи:
ТОВ”Київські телекомунікаційні мережі” 2013-2015р. Технік. Обов’язки: Технічне обслуговування волоконно-оптичних ліній зв’язку компанії ” ВОЛЯ”
ПрАТ Київстар 2003-2012р. Інженер-монтажник 2-ї категорії розвитку мережі, будівництва та експлуатації ліній зв’язку компанії. Обов’язки: Планування, проектування, зустрічі з клієнтами, консультації. Ведення клієнтської бази даних. Контроль своєчасного виконання підрядними організаціями безперебійної роботи клієнтських об’єктів. Будівельно-монтажні роботи. Заміна доставка та відправка в ремонт обладнання . Збір інформації та облік обладнання на об’єктах (користувач Wintrace). Прийомка і облік договірної та іншої документації. Аудит. Робота з партнерами компанії. Участь у семінарах, виставках, зустрічі та інша діяльність.
ЗАТ ” Датаком” 2001-2003р. Інженер департамента телекомунікацій. Обов’язки: Проектування, прокладання та монтаж міських волоконно-оптичних ліній зв’язку. Контроль та робота з підрядниками, будівельниками та представниками міських комунальних служб.
СМУ-4 ВАТ “Київелектромонтаж” 2000-2003р. Кабельник-спаювальник 3-го розряду. Обов’язки: Будівництво під ключ (АТС-Клієнт). Прокладання та монтаж міських мідних ліній зв’язку.

АО “СВЕМОН-Укрбудтелеком” 1993-2000р. Монтажник зв’язку-кабельщик 3-го розряду. Інженер-монтажник волоконно-оптичних ліній зв’язку. Обов’язки: Будівництво під ключ. Проектування, покладання та монтаж міських мідних та волоконно-оптичних ліній зв’язку, а також міжміських та міжнародних волоконно-оптичних ліній зв’язку.

ВО “ Комуніст-Радар” філія №1 1986-1993р.Токар-фрезерувальник 3-го розряду. Обов’язки: Виконання токарно-фрезерувальних робіт на дільниці цеху нових технологій.

Інші види освіти та професійні навики:
Курси ВОЛЗ:2009р. По обслуговуванню обладнання систем передачі даних в ВОЛЗ ‘’Marconi’’ MSH11, MSH41 ( Прага, Чехія ) монтаж, ремонт, настройка.
Курси ВОЛЗ: 2008р. По технічній експлуатації та будівництву ВОЛЗ в учбовому центрі «А-КОМ Академия» (прокладка кабелів, зварювальні роботи, ремонт муфт, ремонт оптичних кросів).
Курси ВОЛЗ: 1995р. По експлуатації та обслуговуванню вимірювальних приладів фірми “ WAVETEK” та зварювального апарата компанії “ FITEL” ( Відень, Австрія ).
Що річне навчання та перевірка по охороні праці 1989-2014р. IV группа по электро-безпеці до 1000В.
Володію ПК: користувач програм MS Windows, MS Word, MS Exel.

Мої інтереси:
Люблю проводити вихідні з вудкою в руках, збирати гриби, грати у футбол та більярд.

Додаткова інформація:
Вільно спілкуюсь. Характер покладистий, спокійний. Легко знаходжу тему для спілкування. Вмію працювати в команді та самостійно. Доводжу всі справи до кінця. Вмію самостійно та своєчасно реагувати та вирішувати питання в складних ситуаціях. Володію російською та українською мовами. Судимостей не маю і не притягувався. Одружений, сину 20 років, донечці 12.
Хочу розвиватись, навчатись, підвищувати свій рівень знань у надійній компанії.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: